Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014)

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014)

@patzakine o cam arzi dubios ...stiu eu ...

@roby ... ce e in mana nu-i minciuna ...sa ne vedem sanatosi ... :h5

@zola ...bre vi cu clanul sau singurel? Sa stiu ce si cum iti cautam ...

@kibitz ...s-a marcat si la nentu gigi bila ...

@all

S-a consemnat o contrabanda mica ... Azi la ora 06.30 s-au traficat mai multe kile de peste proaspat de dunare ...stim noi de care, ptr cunoscatori, cam 3 la kil :ha:, exact ce trebuie, ... jumate se baga la afumat si uscat, jumate i-am bagat catre 3 la celula de plastic si pana la eveniment ii mananca puscaria ..si o sa vedeti ce se va intampla cu dansii ...dupa reteta deja consacrata... :grin:

Inca un motiv in plus sa invoc AMR-ul ...in drastica scadeeereee! :banana

http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20140620T18&p0=3686&msg=Nissan+Adventure+Days&swk=1

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 391
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

4 saptamani....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

@Gigi...ghimbir bun la preparate culinare estem...ceai...coroziv efect are :)

Remember :)

Si...concurs...cine stie ale cui sunt picioarele din imagine...primeste un pahar de tarie de la posesorul acestora :))

CiHArs4Fnf-Hk2AWNsIGKMh4fxAS50kM9rMqnKPabg8=w1494-h804-no

Sus cu concursul, ma pregatesc sa dau premiile. Voi premia primele 5 locuri.

Link spre comentariu

Suna interesant! As veni si eu, mai ales ca vestul tarii e cam slab reprezentat (desi e plin de patroale).

Mai sunt locuri? Camere mai sunt sau singura optiune e cortul? Mai vin si altii cu cortul?

Eu unul as veni cu familia (nevasta + copil de 5 ani)...

Link spre comentariu

@dsabau

Camere la pensiunea unde vom fi noi campati nu mai sunt acum (situatia o vom stii exact in jurul datei de 10 iunie - termenul limita ptr plata cazarii). Dar, probabil ca exista si alte alternative in zona ...doar ca asa cum am zis mai sus ...noi incercam sa va dam solutii, voi le alegeti sau va gasiti singuri alte solutii ...deci ar exista solutii ...Solutii de cazare alternativa (alte pensiuni din zona) in jurul datei de 1 iunie. Rezerva si plata acestora se va face pe cont propriu. Cazarea in zona este intre 120-200 lei/ noapte in functie de pretentii si buzunarul fiecaruia...

Daca mergeti pe varianta cort:

Nu cred ca gazda va avea ceva impotriva sa va puneti cortul in curte...cu copilul rezolvam noi cumva ...cu dusul ...de asemenea ...restul ce mancam, bem ...detalii ...

@bbstao ...Adidasii ie originali, un DOT te rog, km reali, volan pe partea corecta ?...Facem schimb? Ii da pe o sufa, cu o mica diferenta normal, Patzakin brokerul stie mersul...Sa-l intrebi pe propietar si sa ma anunti, par interesat ... :ha:

Link spre comentariu

Achitat

:h5 , imediat cum imi confirma Sorin (Kibitz) updatez lista din primul post din topic.

Link spre comentariu

@Yonutz - Cortul este pe masina, daca proprietarul pensiunii nu are nimic impotriva putem fara nici o problema sa stam in cort. Copilul nu este o problema, ii place foarte mult sa doarma in cort. Vedem in iunie daca mai apar si alte variante si alegem una dintre ele.

Link spre comentariu

@Yonutz - Cortul este pe masina, daca proprietarul pensiunii nu are nimic impotriva putem fara nici o problema sa stam in cort. Copilul nu este o problema, ii place foarte mult sa doarma in cort. Vedem in iunie daca mai apar si alte variante si alegem una dintre ele.

Or sa fie ceva kinderi :) Fain :banana

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Daca vine toata lumea anuntata pana acum cred ca vor fi in jur de 10-12 copii...cu o varsta medie 6-7 ani! :h5 Drept urmare, ptr ca astia marii o au promisa, pregatita si gata de a fi servita ...trebuie sa ne gandim si la cei mici. :grin: M-am inscris in audienta la Mos Patrol sa vedem cum ii multumim si pe cei mici.

Acum ce sa facem, asta e, ne conformam:

Oferte de munca - cereri:

Se cauta personaj burtos cu prestanta ptr reprezentatie artistica sambata seara ptr cei mici...Cei interesati sa-mi trimita siviul pe PM ...si le dau mai multe detalii ...recuzita o pregatim astia marii... Plata in ... :x Am pus eu ochii pe cativa ...dar intai astept sa va autosesizati voi! :grin:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Hai sa va ajut putin si cu cazarea ...mai devreme de 01.06 ptr ca vad ca sunt camere putine disponibile...si scad ...in fiecare zi.

Variante alternative de cazare in zona Paltinis:

Pretul este ptr camera dubla (asta mi l-a dat siteul de booking), ptr detalii cautati pensiunea pe google si veti gasi

numarul de telefon!

Pensiunea Alpin: cca 140lei/camera/noapte mic dejun inclus

Vila Briana: cca 125lei/camera/noapte

Cabana Alina: 1000 lei/4 camere / doua nopti (125 lei/camera/noapte)

Pension Grandor 155 lei/camera/noapte mic dejun inclus

Pensiunea Romantic 130 lei/camera/noapte

Cabana Paltinis 135 lei/camera/noapte mic dejun inclus

Cabana Orita 125 lei /camera/noapte

Vila Armina 1600 lei/7 camere/2nopti (115 lei/camera/noapte).

La fiecare cabana/pensiune pe booking.com figurau 1-2-3 camere disponibile.

Nu stiu care este distanta intre locatiile pe care vi le-am dat si locatia noastra, tot ce pot sa va spun ca toate sunt in Paltinis, dar puteti intreba. Astea le-am gasit in searcheralea mea. Este foarte posibil sa existe si alte variante mai convenabile.

>>>Detalii aici<<< (e pusa perioada 20-22.06 in cautare si o camera dubla. Detaliile se pot schimba in functie de necesitati. Dupa scoring si feedbackuri pareau ok dar nu garantez absolut nimic. Ptr ca repet, toate informatiile le am de pe net. Rezervarea si plata la variantele alternative de cazare se face doar in nume personal.

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

@bbstao ...Adidasii ie originali, un DOT te rog, km reali, volan pe partea corecta ?...Facem schimb? Ii da pe o sufa, cu o mica diferenta normal, Patzakin brokerul stie mersul...Sa-l intrebi pe propietar si sa ma anunti, par interesat ... :ha:

1. Volan central, la fiecare balanganeala a volanului se realizeaza cite un pas mic pentru omenire.

2. Adidasii ie Original Benson 3.14%, cu privirea piezisa de chinez mititel.

3. Intuitive shock absorbers, cu mici erori de intuitie ( uneori nu prea intuiesc gropitele din asfalt, asa ca posesorul se mai "trezeste" la orizontala ).

4. Sint dotati cu motoras pas cu pas, asa ca, chiar daca nu stii sa mergi, ei isi fac treaba.

5. Prezinta aproape in permanenta o folie protectoare de noroi.

6. Siretul este de tip intelmeasure, in sensul ca daca sesizeaza ca e prea lung, se rupe singurel.

7. Punctul forte al adidasilor este limba, in sensul ca se regenereaza rapid. De exemplu, daca vezi vreo blonda frumusica, indragostita de adidasii tai, nu ii dai tot adidasul, ii dai numai limba.

Daca mai esti interesat de schimb, te va vizita un procurator-broker pe nume Liviu, care cu certitudine ne va face pe amin2 sa pierdem consistent.

Link spre comentariu

Ca sa nu se uite lumea la noi ca la filme straine...anul trecut la NAD l-am surprins pe Patzakin aka Liviu-san pe cand imi impresaria niste bucati de masina sa treaca pe nesimtite, la echipa lui bbstao...si numai contracte dalea demne de pus pe masa DNA-ului! :ha:

Anul asta trebuie sa fim cu ochii pe el si sa nu-i dam prea mult sa bea...ca cine stie cine va fi nefericitul ... :ha:

Cu adidasii mai astept vreo cativa ani, voi trudi ca albinuta si voi pune ban pe ban acolosea la ciorapii din saltea ... ca se pare ca bugetul de acum e prea mic ptr asa o achizitie importanta.

Link spre comentariu

Achitat

Salut,

Confirm primirea banilor le la Irod. 200 RON (-1 leu comision).

:h5

Sorin

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Salut,

Confirm primirea banilor le la Irod. 200 RON (-1 leu comision).

:h5

Sorin

Am updatat Sorine, :tk!

Link spre comentariu

Am uitat sa zic , tricoul M sa fie rosu.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

:ha: lasati vrajeala, ca iar ma bagati la cheltuiala si anul asta! Deja e a treia intalnire la care nu trebuie sa lipsesc! Nu am venit bine de la una, ca ma pregatesc pt alta.Lasa, noi sa fim sanatosi,cu asta ramanem,amintiri frumoase alaturi de oameni deosebiti. Cica sotia o sa aduca niste ghimbir confiat,e ultima fitza, avem un coleg interesat de practici d-astea "pagane". Eu o sa aduc zeama de malt+hamei,am auzit ca face bine la rinichi!:cn

Link spre comentariu

@nomad

@irod

S-a notat, verificati primul post din topic! :h5

@liviu-san

Zeama asta a ta de zmaltz-cambei ... crezi ca o sa incante pe cineva? Avem trasee grele de facut ...treburi socotite si chiar usor deviante spre HD as zice...gandul meu marsav de seara ...zice asa "galbina ca lamaia si cercelata ca margelatu"

Deh, la noi la sekta suntem obisnuiti cu treburi tari ... sa ne arza la limba, pa gatlej si pa matz! :ha:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Timisoara s-a mobilizat:banana (multumesc @samurai).

Venim cu 2Y60 si un Y61. Poate se mai gasesc doritori.

Avem rezervata Cabana Alina. Cred ca este aproape de vila bradul:grin:

Vorbesc cu baietii si pentru comanda de tricouri/polare.

Link spre comentariu

Bun,

Daca mai este o camera disponibila ...cred ca o completam si pe aia ... sa-mi spuneti daca va trebuie camera sau nu... Astept PM sau scrieti aici! :tk :h5

Daca baietii sunt de pe forum ...sa-mi spui cum se numesc ...sa updatam lista ... :h5

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Daca samurai este Dorin , cu care am stat eu in pensiunea Casa de Piatra din Apuseni , atunci iarasi unul care nu bea :ha::ha:

Link spre comentariu

El e. Si confirm si eu ca nu bea:grin:...decat cu prietenii.

Referitor la ultima camera nu stiu inca ce sa spun. Si chiar daca as stii nu as putea.

@samurai a preluat initiativa si a rezervat toata pensiunea, deci el ar putea sa spuna daca este disponibila sau nu camera. Noi ne vedem in seara asta la bere si exista riscul ca si aceasta camera sa devina insuficienta.

Cel putin asa ar fi frumos. Mai sunt o gramada de baieti cu Patrol in Timisoara. (Eu(l) as putea sa dau si nume)

Link spre comentariu

La Cabana Alina s-a ocupat si ultima camera. Daca am inteles eu bine (in timp ce nu beam bere cu Dorin aka @samurai) se pare ca mai sunt potentiali participanti. Vedem dupa ce nu mai sunt asa de bine hidratati :grin: daca isi mentin interesul si confirma participarea. In aceasta situatie probabil ca se va mai cauta inca o locatie pentru cazare.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare