pmstancu Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 M-am gandit sa deschid un topic cu fotografiile facute de fiecare dintre noi, care credem ca ar merita sa fie expuse. Fara a fi clasificate, postez cateva din cele facute de mine: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 Re: Poze din colectia proprie Si altele: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
detail Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Re: Poze din colectia proprie Pun si eu ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisguide Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 (edited) Re: Poze din colectia proprie Fara dotarea tehnica vadita mai sus, ma incumet si eu: Off the road, dar altfel: Edited April 25, 2014 by crisguide 1 "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisguide Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 (edited) Re: Poze din colectia proprie Si inca cateva: Un paznic al Bucegilor: Iz de off-road... Cu respect, Edited April 25, 2014 by crisguide "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Re: Poze din colectia proprie Cateva NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 Re: Poze din colectia proprie Marea Neagra pe 08.01.2015 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Re: Poze din colectia proprie O mica iesire la Grindul Chituc, vreme uratica..... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Re: Poze din colectia proprie Grindul Chituc 2. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezergheanu Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Re: Poze din colectia proprie Aici mă pricep și eu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezergheanu Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Re: Poze din colectia proprie Șureanu, 15 Ianuarie 2015, urcat pe o zăpadă perversă, stat 3 zile la fotografiat singuri în creierul munților - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Re: Poze din colectia proprie :rsp Ce-i mai gustos : cârnaţu' sau nikonu'? AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
autoclinic Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Re: Poze din colectia proprie Pun si eu cateva. Platou Plesca Maramures Platou Plesca Maramures alt unghi si alt anotimp Zona de pe langa Somcuta Maramures Bulgaria Vedere varf Mogosa Maramures In drum spre Sapanta, prin muntii Maramures Slovakia de vis Vedere de pe varful Creasta Cocosului Maramures Creasta Cocosului, vedere laterala Izvoare Maramures, ora 7:30 dimineata Partia de ski Mogosa iarna, Maramures In drum spre Creasta Cocosului (vedere spre Poiana Boului) Maramures O mica iesire de sambata (Poiana Marului Maramures) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted April 26, 2015 Author Share Posted April 26, 2015 (edited) Re: Poze din colectia proprie Tot din categoria offroad. Fiecare, dupa buget... Edited April 26, 2015 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoghi Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Re: Poze din colectia proprie [ATTACH=CONFIG]212675[/ATTACH] Ai fost acolo ? Smecherie mare !:br acu vreo 15ani am vrut sa ajung si eu dar s-a amanat totul pina cand .....am ramas cu gandurile ! scoatem palaria si caciula ...chiar si sapca ! Am in curte un englez si un american :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusteru Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Re: Poze din colectia proprie din tura islandeza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezergheanu Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Re: Poze din colectia proprie Ultima tabără[ATTACH=CONFIG]248306[/ATTACH] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezergheanu Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Re: Poze din colectia proprie Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisguide Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Re: Poze din colectia proprie Ai fost acolo ? Smecherie mare !:br acu vreo 15ani am vrut sa ajung si eu dar s-a amanat totul pina cand .....am ramas cu gandurile ! scoatem palaria si caciula ...chiar si sapca ! Sorry, nu am primit notificare la timp. Da, am fost, vezi ultima poza din ultimul post. Acus 15 ani? Mai ai timp s-o faci. Scot si eu sapca in fata MUNTELUI, oricand! "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargoneti Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 (edited) Re: Poze din colectia proprie Ultima tabără[ATTACH=CONFIG]248295[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248296[/ATTACH] foarte faine poze , ce aparat ai ? Edited November 18, 2015 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Re: Poze din colectia proprie foarte faine poze , ce aparat ai ? Nikon D810 PS - Salvezi o poza in calculator, click dreapta pe ea, "Properties"/Detalii si vezi acolo..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezergheanu Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Re: Poze din colectia proprie Am Nikon D810 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Re: Poze din colectia proprie am o senzatie ca orice aparat foto daca ii dai la Bezergheanu pe mana o sa iasa niste fotografii pe cinste...nu "poze" :wink: PS: cauta pe net oleaca dupa "Bezergheanu" si o sa intelegi ce zic "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 (edited) Re: Poze din colectia proprie Vulcanul El Teide (3718m) Tenerife - Cel mai inalt vulcan din Spania si al treilea vulcan oceanic din lume ca inaltime 10h ascensiune si coborare (de la 2000m alt.) Temperaturi de la +26 la -5 grade Celsius in decurs a 6h Dureri de cap si ameteli de la gaze si altitudine... Experienta... de nepretuit(ca in reclama Mastercard) :grin: Edited November 18, 2015 by plummer ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisan77ro Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Re: Poze din colectia proprie SUPERB. Eu in urma cu 2 saptamani am fost in ANZII Cordilieri in Chile; doar pana la 3000m. experienta de asemenea..."mastercard":wink:. In momente de acestea imi dau seama ce frumuseti ne pune la dispozitie natura, in timp ce noi ne-ncapatanam sa alergam dupa vant. Noroc ca mar rup rutina in weekend cu al meu 2.8 si incerc sa fac din fiecare weekend unul de neuitat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts