pmstancu Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 (edited) Re: Poze din colectia proprie De la noi, din Apuseni! Edited January 22, 2016 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted May 21, 2016 Author Share Posted May 21, 2016 Re: Poze din colectia proprie AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted June 30, 2016 Author Share Posted June 30, 2016 Re: Poze din colectia proprie Pentru că Apuseni. Și pentru că Apuseni atunci, cu sfințenie și de fiecare dată, Cheile Galbenei și Cetățile Ponorului: Și nelipsitul baci Avram: Și pâcla dinainte de ploaie AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted June 30, 2016 Author Share Posted June 30, 2016 Re: Poze din colectia proprie Și-o nălucă.....: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted July 1, 2016 Share Posted July 1, 2016 Re: Poze din colectia proprie Nu de lauda,mai mult de dor.... Cateva instantanee cu sapuniera sau chiar telefonul din diverse ture- octombrie ,decembrie 2015 si pana la zi 2016 fara care nu functionez. Nu au cronologie exacta, cum spuneam sunt cateva poze cu vechime un an maxim. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 3, 2016 Author Share Posted July 3, 2016 Re: Poze din colectia proprie Ieri a fost o mică ieșire a autovehiculelor de peste 30 de ani, ocazionată de spectacolul aerian de la Tuzla. Din păcate, vremea nu a fost ok pentru fotografierea zburătoarelor. Nici poziția, spectatorii fiind situați spre est, în condițiile în care show-ul aero a fost după-amiaza. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 3, 2016 Author Share Posted July 3, 2016 Re: Poze din colectia proprie AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 3, 2016 Author Share Posted July 3, 2016 Re: Poze din colectia proprie AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 4, 2016 Author Share Posted July 4, 2016 Re: Poze din colectia proprie Look at me! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 10, 2016 Author Share Posted July 10, 2016 Re: Poze din colectia proprie Vineri, în loc să mă duc, ca tot omul ce se respectă, la evenimentul Retromobil de la Crevedia (și cu element de Trial pentru 4x4 de epocă), din motive ce par să fi ținut de premoniție, am ales să o iau la pas prin zona Histria. Premoniția a constat în faptul că mi s-a rupt țeava de evacuare gaze din rampă și mi-aș fi găsit de lucru în timpul ditamai competiției. Așa că mi-am găsit de lucru pentru sâmbătă.... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpopescu Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Re: Poze din colectia proprie Vineri, în loc să mă duc, ca tot omul ce se respectă, la evenimentul Retromobil de la Crevedia (și cu element de Trial pentru 4x4 de epocă), din motive ce par să fi ținut de premoniție, am ales să o iau la pas prin zona Histria. Premoniția a constat în faptul că mi s-a rupt țeava de evacuare gaze din rampă și mi-aș fi găsit de lucru în timpul ditamai competiției. Așa că mi-am găsit de lucru pentru sâmbătă.... [ATTACH=CONFIG]266503[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]266504[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]266505[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]266506[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]266507[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]266508[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]266509[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]266510[/ATTACH] Super pozele, insanatosire grabnica printesei, despre competitie ce sa zic benzinarele au alergat si s-a vazut si pe podium, asta a fost unul din momentele cand mi-as fi dorit sa o am mai mica cu patru numere, am arat traseul ala la fiecare coborare, sincer imi pare rau ca nu am avut inca o J4 diesel la start, dar nu am dat in depresie, m-a sustinut colegul @ZULU catre finalul evenimentului Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 11, 2016 Author Share Posted July 11, 2016 Re: Poze din colectia proprie Sincer îmi pare rău că n-am ajuns, poate data viitoare. În ceea ce-o privește pe lady, e up and running, ca să zic așa, a mai făcut vreo 250 de km duminică. După ceva drumuri mixte a trecut și pe la Enisala..... 1 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 Re: Poze din colectia proprie Azi am ieșit să fac, scurt, niște teste: Și am avut parte de o dovadă de virtuozitate natural dezvoltată, spre ciuda bipezilor tehnologizați ce așteptau să le-o tragă la fund: După care, o demonstrație de dogfighting, având ca scop supraviețuirea (cu tertipul de rigoare) și nu (i)rațiunile de supremație și dominație economică: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 16, 2016 Author Share Posted July 16, 2016 Re: Poze din colectia proprie În weekend-ul ăsta ne jucăm și ne relaxăm..... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 20, 2016 Author Share Posted July 20, 2016 Re: Poze din colectia proprie Am zis doar că ne jucăm, nimic serios, doar pierdere de timp. Test foto al galaxiei Andromeda, cu un obiectiv din dotare. Aparatul instalat pe o montura de telescop. Nu cele mai bune condiții și nici cel mai priceput ”achiziționer”... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Re: Poze din colectia proprie Se pot da ceva detalii la pozele cu Andromeda? Arata beton. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 21, 2016 Author Share Posted July 21, 2016 (edited) Re: Poze din colectia proprie A fost un test făcut cu un Canon 7D II si obiectiv EF 100-400 mm, la focala maximă de 400 mm și diafragma minimă de 5.6. Aparatul montat direct pe o montură ecuatorială (deci nu piggyback pe un telescop) cu sistem de urmărire, dar neasistată (unguided). Locația acceptabilă (la țară, unde-i poluare luminoasă mai scăzută) dar condițiile de vizibilitate scăzute (luna era 99% și a fost pe cer toată noaptea - a apus la 0507 ora locală). Achizițiile au fost făcute în jurul orei 0400. Vreo 27 de cadre (cu setări diferite la timp de expunere și ISO - diafragma a fost aceeași, era buna una mai deschisă), suprapuse (pentru reducerea zgomotului de imagine). Achizițiile făcute prin intermediul unui program dedicat. Apoi prelucrate în Photoshop, la nivel de începător. Aici un exemplu de cadru inițial (unul din cele 27): Unul dintre puținele obiecte cerești de pe jumătatea nordică a cerului, sudul nu-mi prea este accesibil din locația respectivă. Voi repeta exercițiul și revin. Edited July 21, 2016 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 24, 2016 Author Share Posted August 24, 2016 Re: Poze din colectia proprie Câteva instantanee de la evenimentul Il Palio (cursa de cai) din Siena, Italia și o panoramă a orașului cetate Orvieto: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpopescu Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Re: Poze din colectia proprie Superbe modelele,despre poze ce sa mai zic, inafara faptului ca sunt nesemnate intr-un coltisor, deosebite ca orice capodopera marca @pmstancu........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 25, 2016 Author Share Posted August 25, 2016 Re: Poze din colectia proprie Ți-am mai spus că nu eu fac pozele, ci aparatul...:wink: Mai adaug câteva de la Il Palio: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 25, 2016 Author Share Posted August 25, 2016 Re: Poze din colectia proprie Și ultimele: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Re: Poze din colectia proprie Și ultimele: Cum "ultimele" ??? Adica n-o sa ne mai rasfeti si cu altele ??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 25, 2016 Author Share Posted August 25, 2016 (edited) Re: Poze din colectia proprie Vai, ”esclus”, nu se poa', așa părere să-ți faci despre mine?! Pentru ”răsfăț”, până cumpără nenea o ciocolată: Și pentru că aia cu Andromeda nu ai considerat-o cu dedicație pentru tine, alege una din astea, până apar altele mai adânc stelare.... :grin: [ATTACH=CONFIG]268628[/ATTACH] Edited August 25, 2016 by pmstancu 1 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 27, 2016 Author Share Posted August 27, 2016 Re: Poze din colectia proprie Nenea @Astral: jur că în seara asta am vrut să te răsfăț. Dar, am ajuns prea târziu la coteț, a durat ceva până am reușit să fac pastrama aia de berbecuț cu cimbru, foi de dafin și vin alb, nu mai spun că m-am întins la mai multe cincizeci de prună de Buzău fără zahăr + ăăă, încă ceva, + munca de lămurire să-i explic nevestei ca nu mai am ce să-i explic și s-o ușuiesc la culcare. Apoi scotocește printre toate alea, urcă-te pe garaj fără scară și belește-ți un rând de piele de pe tibie și peroneu, numa' ca să văd un pic spre sud-vest că na, rămăsesem dator. Nu-i artă, ci doar cum se vede o bucățică din cerul fără lună, expus vreo 30 de secunde printr-un obiectiv de 11mm și la o diafragmă de 2.8: Mai puțin spectaculos, spre est: Dar în care, de te uiți atent, o să redescoperi ceva postat anterior: De m-or ține băierile și vremea să-mi permită, oi scoate la aer ceva echipament diseară, poate reușesc să-ți dedic una cu adevărat adânc siderală! 1 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted September 5, 2016 Author Share Posted September 5, 2016 Re: Poze din colectia proprie Ceva poze de la un eveniment Retromobil de la sfîrșitul săptămânii trecute (2-4 septembrie). AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts