pmstancu Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 Re: Poze din colectia proprie Ioc șanse până la ora asta, vizibilitate de max 20 metri la țărmul mării.... :sr AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Re: Poze din colectia proprie Vânt cu rafale de până la 88km/h, din direcția NNE, ceea ce înseamnă că aduce ceva valuri măricele pe țărmul nostru. Ioc șanse până la ora asta, vizibilitate de max 20 metri la țărmul mării.... :sr Cand s-o mai domoli viscolu`, pune-te la drum, zic, sa ajungi la timp la Calugarenii de Comana....:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 Re: Poze din colectia proprie Cand s-o mai domoli viscolu`, pune-te la drum, zic, sa ajungi la timp la Calugarenii de Comana....:wink: Sunt la grila de start, aștept doar semnalul...:grin: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 Re: Poze din colectia proprie Suntem sechestrați în Constanța. Șoseaua de Tulcea e închisă, am încercat să ies prin Corbu dar n-a mers decât până la ieșirea din localitate. Așa că, tot ceva captură locală, cu ceva subiecte dintre puținele pe care le avem în zona urbană. N.B. - Pun mai multe fotografii asemănătoare pentru cei ce vor să le folosescă în vreun fel și să aleagă după cum l-i pohta: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 Re: Poze din colectia proprie Și continuarea: 2 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Re: Poze din colectia proprie Sistemul nu ma lasa sa iti dau "steluta" de LIKE momentan, insa meriti felicitari nu numai pentru foto ci si pentru ca ai indurat atata frig sa obtii imaginile astea minunate :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 Re: Poze din colectia proprie Sistemul nu ma lasa sa iti dau "steluta" de LIKE momentan, insa meriti felicitari nu numai pentru foto ci si pentru ca ai indurat atata frig sa obtii imaginile astea minunate :h5 Mulțam! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Re: Poze din colectia proprie Sistemul nu ma lasa sa iti dau "steluta" de LIKE momentan, insa meriti felicitari nu numai pentru foto ci si pentru ca ai indurat atata frig sa obtii imaginile astea minunate :h5 Las` ca-i dau io sa-l satur ! :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 8, 2017 Author Share Posted January 8, 2017 Re: Poze din colectia proprie Las` ca-i dau io sa-l satur ! :wink: Prefer o cinzeacă.....:be AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie Cateva... nu asa bune precum @pmstancu ne-a obisnuit... mai am pana acolo... Edited January 9, 2017 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucuci Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Re: Poze din colectia proprie Foarte talentat, foarte frumoase poze ies din mana ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Re: Poze din colectia proprie Dor de vara!...de la Corbu spre Vadu... http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie O iesire care s-a terminat... ...asa cum se cuvine. Edited January 15, 2017 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretender Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Re: Poze din colectia proprie M-a luat frigul uitandu-ma la pozele cu viscolul. Foarte bine ai surprins momentul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie Am fost peste 20 de masini si am stat acolo opriti peste doua ore pana toti am putut trece de zona unde se blocase LC-ul alb... :grin: Edited January 18, 2017 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie Din seria :dr1 & :ft : Ecluza Ovidiu a canalului Midia - Năvodari în jur de ora 0545: Dunărea la Isaccea: Pe malul căreia am găsit: Niște crânceni luptători pentru viață și supraviețuire: Dar și unii care au pierdut lupta.... Șarpele înlemnit: Câinele înghețat: Cerbul bătrân: Urmele masivului elefant: Și ale lupului rănit: Sub privirile strămoșilor noștri: Edited January 22, 2017 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie Dar ziua, chiar dacă n-a fost una bună pentru pozografiat, s-a încheiat nesperat de bine, cu un subiect de mult dorit să intre în vizorul aparatului. Pe drumul de întoarcere, între Luncavița și Nifon, am observat ceva gălăgie făcută de cața asta mică (un soi de nevastă, a altuia, bineînțeles...): Motivul? Gonirea de lângă cuibul ei a potențialului pericol. În fapt, una dintre țintele dorite de mine de mult: Care s-a finalizat cu izgonirea frumuseții: Și, la final, ceva din viața obișnuită a locului: Salutări tuturor! Edited January 22, 2017 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Re: Poze din colectia proprie Elefantii...parca erau doi ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Re: Poze din colectia proprie Razelm inghetat http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Re: Poze din colectia proprie http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Re: Poze din colectia proprie Portret. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpopescu Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Re: Poze din colectia proprie Asta cu catelu' e maxima....... Big LIKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Re: Poze din colectia proprie Cateva mai de vara... sa ne incalzim putin :2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie @pmstancu... mi-a placut f f mult modelul... si am aerisit putin bufna :h5 PS: Scuzati codita diforma :wink: Edited January 31, 2017 by plummer ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 Re: Poze din colectia proprie :dr1 & :ft, duminică, 05.02.2017. Tură mai mult pe șosele, noroi mult și mașină doar una... Mie-mi pare ăsta cam mare pentru a fi șacal. Ar putea fi un metis cu ceva câine? Un vânător care mă poate lumina? AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts