cristi69 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Re: Poze din colectia proprie Da este un sacal. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 Re: Poze din colectia proprie Da este un sacal. Mulțam pentru confirmare. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Re: Poze din colectia proprie Pe unde l-ai vazut? Pe noi ne-au urlat noaptea in Macin vara trecuta, dar nu i-am vazut. http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie Pe unde l-ai vazut? Pe noi ne-au urlat noaptea in Macin vara trecuta, dar nu i-am vazut. Pe malul lacului Nuntași (l.e.), aproape de Istria. Acum vreo trei săptămâni, pe la 0600, am alergat unul pe drumul național vreo 600 de metri, nu putea să iasă de pe drum din cauza malurilor de zăpadă. Ăsta a fost la noroc, fără pândă, și mi s-a părut a fi destul de relaxat. Era cam la vreo 150-200 de metri distanță de mine/mașină. Tupeu, deja! Edited February 7, 2017 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Re: Poze din colectia proprie Șacalul pare a fi mai urecheat, dar oricum e foarte posibil sa fie chiar șacal : http://www.buzznews.ro/142161-sacalul-si-a-facut-aparitia-in-romania-si-baga-ciobanii-in-sperieti/ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Re: Poze din colectia proprie http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted February 19, 2017 Author Share Posted February 19, 2017 Re: Poze din colectia proprie :dr2 & :ft : Iar asta-i de săptămâna trecută, pe undeva pe lângă Slobozia: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Re: Poze din colectia proprie Drift... 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 Re: Poze din colectia proprie Din seria :dr2 & :ft de astăzi. Nămolul e cumplit și n-am riscat, singur fiind: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted March 6, 2017 Author Share Posted March 6, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie Pentru că săptămâna trecută un amic s-a pricopsit cu un acaret 4x4, sesiunea de :dr2 & :ft de duminică a avut tematica în consecință. Fotograful de serviciu, în cea mai mare parte, a fost un alt amic ce ne-a însoțit): Edited March 6, 2017 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Re: Poze din colectia proprie Les Comes 4x4 Festival 2017 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Re: Poze din colectia proprie http://i1368.photobucket.com/albums/ag177/fenesan_mihai/IMGP3604_zpsne7iuc93.jpg http://i1368.photobucket.com/albums/ag177/fenesan_mihai/IMGP3601_zpsbtv7jrpt.jpg Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted March 16, 2017 Author Share Posted March 16, 2017 Re: Poze din colectia proprie O altă abordare a unei fotografii mai vechi. Mi-am dat seama că am pierdut din vedere pata de culoare de pe cer atunci când am redus dimensiunile fotografiei și care, în opinia mea, face parte din farmecul peisajului/naturii. Fotografia este editată, normal trag cadrele în mod neutru, dar nu agresiv. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 Re: Poze din colectia proprie :dr1 & :ft, de duminică. Din nou, tematică offroad de Dobrogea. De când și-a luat amicul acaret nu scap de el, să-mi văd de ale mele.... :grin: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radui Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Re: Poze din colectia proprie Tot din frumoasa Dobroge... TLC KDJ120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Re: Poze din colectia proprie Capcaunul de pe Valea Capraretului (m-tii Lotrului) Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted April 9, 2017 Author Share Posted April 9, 2017 Re: Poze din colectia proprie Săptămâna asta am fost în Apuseni, Arieșeni. La muncă, fizică, din plin. Deci, fără timp pentru plimbări dar am tras vreo câteva cadre: Acolo i se zice ”zăpada mieilor și a vițeilor”, ninsoarea de pe 07.04.2017: P-ăștia mici i-am prins din cameră, prin geam, lucrau și ei din greu la construirea cuibului. De genul ”meșter” și ”salahor”, dădeau din cioc în cioc materialele de construcție: După ce am dus aparatul de sudură, împrumutat de la cineva din Pătrăhăițești, am încercat s-o iau pe o cale ocolită înapoi spre Arieșeni, prin Buciniș. Nicio șansă ba, mai mult, s-a lăsat cu șufă sintetică ruptă, fantă troliu distrusă și bară ușor îndoită. Zăpada apoasă și aderentă mai ceva ca aracetul n-a putut fi învinsă decât cu un mic impuls dat de un TAF: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted May 19, 2017 Author Share Posted May 19, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie "Decât" voiam să văd dacă s-a rezolvat problema încărcării pozelor.... Pozele pot fi considerate drept reclamă... Explicită! Edited May 19, 2017 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 3, 2017 Author Share Posted July 3, 2017 Re: Poze din colectia proprie Acum, adică sfârșitul de săptămână trecut, din categoria :dr1 a :2830912117: & :ft, un fel de preambul la un eveniment ce se va întâmpla la sfârșitul acestei săptămâni: Mai am câte ceva, revin....:grin: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 3, 2017 Author Share Posted July 3, 2017 Re: Poze din colectia proprie Și mai pun câteva: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 3, 2017 Author Share Posted July 3, 2017 Re: Poze din colectia proprie Încă AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 3, 2017 Author Share Posted July 3, 2017 Re: Poze din colectia proprie Și pentru azi, ajunge.... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 4, 2017 Author Share Posted July 4, 2017 Re: Poze din colectia proprie Completez: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 4, 2017 Author Share Posted July 4, 2017 Re: Poze din colectia proprie Și încă: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 4, 2017 Author Share Posted July 4, 2017 Re: Poze din colectia proprie Și încă: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts