pmstancu Posted August 27, 2017 Author Share Posted August 27, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie @Astral, nu-i nevoie să mă rogi iar de provocare nici nu se pune problema. Eu nu mă consider nici fotograf, nici artist. După câteva zeci de mii de capturi, încă cred că sunt doar un utilizator mai avansat al camerei foto și atât. După cum vezi, majoritatea pozelor mele sunt doar "tehnice", de moment, partea inspirațională și artistică lăsând mult de dorit. Compoziția, acum, reprezintă pentru mine doar felul și multitudinea ingredientelor folosite la, un exemplu bun, pastrama de berbecuț în vin alb cu dafin, cimbrișor și usturoi.... Seria din ultimele zile, mai sunt și altele dar alea nu sunt publice , sunt făcute într-o zonă a lumii unde oriunde ai întoarce capul "vezi" ceva ce ar putea fi imortalizat pe.... card!? Dacă ar fi fost altcineva în locul meu, aici, sigur ar fi scos cadre muuuult mai fotografice. Vorba unui amic, tot ce contează este maimuța din spatele aparatului iar eu n-am trecut, încă, de stadiul de euglenă..... În postarea aia nu pot să adaug nimic, deocamdată, poate doar să conspectez.... Edited August 27, 2017 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 27, 2017 Author Share Posted August 27, 2017 Re: Poze din colectia proprie Ultima serie din acest episod: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted September 4, 2017 Author Share Posted September 4, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie Ceva teste cu oarece chestii noi. L.E. - No Photoshop involved.... :) Edited September 4, 2017 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Re: Poze din colectia proprie poze de ieri ...din pacate facute cu telefonul Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted September 15, 2017 Author Share Posted September 15, 2017 Re: Poze din colectia proprie Ceva căutături observate zilele astea: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargoneti Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 Re: Poze din colectia proprie Sâmbătă seara am ieșit la vânătoare de Perseide. Cum era de așteptat, niciuna nu a ieșit în vreun cadru. Grele de prins, mai ceva ca alea șaptezeci de virgine... [ATTACH=CONFIG]281672[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281674[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281675[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281676[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281683[/ATTACH] L.E.: mda, ordinea cronologică e invers.... pomul lui Bezergheanu ? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted September 29, 2017 Author Share Posted September 29, 2017 Re: Poze din colectia proprie Sincer, nu cred, că nu face fructe.... Atunci ar fi copacul lui..... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Re: Poze din colectia proprie Vilaller si Vielha-Val d'Aran. 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 Re: Poze din colectia proprie Două de azi, de pe drum, fără nicio pretenție: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Re: Poze din colectia proprie Două de azi, de pe drum, fără nicio pretenție: ........ :f2 .....ca nu stiam daca sa-ti mai dau iar vreo steluta ! :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Re: Poze din colectia proprie Combinatia dintre un Seat 124 si un Nissan Patrol K260. 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 1, 2018 Author Share Posted January 1, 2018 Re: Poze din colectia proprie Ceva instantanee din Ajun de Crăciun: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 21, 2018 Author Share Posted January 21, 2018 Re: Poze din colectia proprie Câteva cadre dintr-o ieșire de sâmbătă: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 (edited) Re: Poze din colectia proprie O iesire de sezon: Edited January 21, 2018 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted February 4, 2018 Author Share Posted February 4, 2018 Re: Poze din colectia proprie Am prins un pic de vreme frumoasă ieri: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 Re: Poze din colectia proprie Ne plimbarăm un pic și sâmbăta trecută....: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted February 27, 2018 Author Share Posted February 27, 2018 (edited) Re: Poze din colectia proprie Acum două săptămâni admiram ghioceii. Sâmbăta trecută....... Edited February 27, 2018 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted March 6, 2018 Author Share Posted March 6, 2018 Re: Poze din colectia proprie Un alt fel de sfârșit de săptămână.... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucuci Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Re: Poze din colectia proprie Frumoase pozele, unde au fost facute? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 Re: Poze din colectia proprie Mulţam. Amsterdam. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 27, 2019 Author Share Posted January 27, 2019 Re: Poze din colectia proprie Inițial am vrut să pun poza în discuția legată de ieșirea de la Comana dar mi-am dat seama că nu se cade. Acolo trebuia să merg și eu dar planurile s-au schimbat, asta-i de pe Ciucaș: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted June 11, 2019 Author Share Posted June 11, 2019 (edited) Vând piese de schimb camera frontală VW Touareg 7P 2011. Lentilele sunt ca și scoase din obiectiv. Ofertă specială, pot fi folosite și la observarea lui Jupiter care, luna asta, este vizibil pe orizontul sudic al cerului. Preț negociabil, peste limita bunului simț. Doar cu predare personală pe Orjogoaia. Sau Baiului. Sau Grohotiș. :ha::ha::ha: Edited June 11, 2019 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts