Teodor4x4 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Re: Poze din colectia proprie :ft in probe... 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 (edited) Re: Poze din colectia proprie Edited November 12, 2016 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Re: Poze din colectia proprie Super luna n-a vrut să-și arate fața din spatele norilor. Asta e, data viitoare....:grin: De aseară, pe fugă. Calculatorul numărase un minim de 7900 stele în imaginea captată..... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
opinion Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Re: Poze din colectia proprie Multumim. Too much of a good thing can be wonderful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted December 10, 2016 Author Share Posted December 10, 2016 Re: Poze din colectia proprie De mult trebuia să ne întâlnim! Azi-dimineață le-am lăsat pe cele lumești acasă și mi-am făcut datoria. Este cea mai revigorantă întâlnire înainte de plecare... Oriunde! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 Re: Poze din colectia proprie În dimineața asta n-am avut parte de soare. Nașpa.... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted December 26, 2016 Author Share Posted December 26, 2016 Re: Poze din colectia proprie La Mulți Ani tuturor! După ziua de ghiftuială am decis ca pe 26 să alerg un picuț, să dau jos din osânza acumulată. Și-am alergat vreo 300 de km.... Din păcate, din nou, soarele nu și-a arătat fața de la prima oră. Mă tachinează. Cred! Bulevardul Tomis pe la ora 0500: Lacul Razelm/Razim la răsărit: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted December 26, 2016 Author Share Posted December 26, 2016 Re: Poze din colectia proprie Tot de astăzi. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted December 27, 2016 Author Share Posted December 27, 2016 Re: Poze din colectia proprie Elemente: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 (edited) Re: Poze din colectia proprie Un pic de azi-dimineață. Bătea doar nordul, așteptăm și estul.... Edited December 29, 2016 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 Re: Poze din colectia proprie Încă una și mă duc.... :grin: Un pic mai exagerată.... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpopescu Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Re: Poze din colectia proprie Sa inteleg ca iti antrenezi "lentilele" pentru adunatura de calesti din ianuarie????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 (edited) Re: Poze din colectia proprie Cu scuzele de rigoare, dar tind să cred că astăzi mi-am propus să vă plictisesc. Iar pentru utilizatorul MPopescu, cu toată deferența, țin să-i menționez că geaba sticle bune dacă n-ai și conservatoru'. Așa că să nu-mi cauți sfadă dacă în timpul celei întruniri n-o să fiu în stare să te ”scot” mai artistic...:grin::grin::grin::h5 Deci, că avusei drum și până-n Costinești astăzi, ceva amintiri pentru cei de pierdură, gasiră și regăsiră câte ceva pe acolo, în anume perioadă a vieții: Edited December 29, 2016 by pmstancu 1 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Re: Poze din colectia proprie No, fain tare! 1 Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Re: Poze din colectia proprie Foarte frumoase! Continua sa ne plictisesti te rugam! 1 http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 Re: Poze din colectia proprie Mulţam de comentarii. Am să-mi dau silinţa....:grin: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Re: Poze din colectia proprie Excellent ! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 Re: Poze din colectia proprie N-am avut stare nici astăzi. Plictiseala continuă.... Profit de ocazie, pentru cazul în care nu voi mai accesa forumul în zilele care vin, să vă urez tuturor La Mulți Ani și îndeplinirea tuturor dorințelor în anul care vine! Drumuri bune și sigure, oriunde veți dori să mergeți! 1 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 Re: Poze din colectia proprie Astăzi iar mi-am făcut de :dr1 Și, bineînțeles, tot încerc să-mi dau mâna la :ft Dacă intenția a fost ca s-o pun pe drum pe la 0300, o durere groaznică de cap m-a făcut să rup somnul în două bucăți și, inevitabil, să nu fiu în stare să ies pe ușă mai devreme de 0630.. Nu-i bai, o să mai fie și altă dată. Deci: Am pus-o pe tot către nordul Dobrogei, zona lacurilor, și-am început să Restul, în imagini AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 Re: Poze din colectia proprie Pentru zburătoarele astea atente e nevoie de efort mai mare ca să le poți prinde mai de aproape. N-am avut stare să fac pândă AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie Tot din zonă Edited January 2, 2017 by pmstancu 1 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 Re: Poze din colectia proprie Și liniștea de după furtună... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 5, 2017 Author Share Posted January 5, 2017 Re: Poze din colectia proprie Pare-se că mâine iară se lasă cu stropșeală..... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpopescu Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Re: Poze din colectia proprie Pare-se că mâine iară se lasă cu stropșeală..... [ATTACH=CONFIG]274143[/ATTACH] Nu prea inteleg ce e scris in fereastra locatiei, altfel vremea rea vine, trece pana pe 14..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 5, 2017 Author Share Posted January 5, 2017 Re: Poze din colectia proprie Vânt cu rafale de până la 88km/h, din direcția NNE, ceea ce înseamnă că aduce ceva valuri măricele pe țărmul nostru. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts