pmstancu Posted July 4, 2017 Author Share Posted July 4, 2017 Re: Poze din colectia proprie Și gata și cu seria asta: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vetu Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Re: Poze din colectia proprie Unde pot gasi detalii despre evenimentul mentionat in posturile anterioare? Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 4, 2017 Author Share Posted July 4, 2017 Re: Poze din colectia proprie Dacă te referi la cel la care am participat eu, cred că pe FB (nu știu exact, eu nu am cont), caută Dac Fest. Dacă te referi la cel la care făceam eu o aluzie, este vorba de o ieșire organizată de un coleg de aici, de pe forum, având cam aceeași temă. Și la care eveniment îmi pare rău că nu pot participa! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan 1971 Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Re: Poze din colectia proprie Frumosose poze! Milan Cornel Fencing coach C.S.A.Steaua Bucuresti tel.0733.735.444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 4, 2017 Author Share Posted July 4, 2017 Re: Poze din colectia proprie Frumosose poze! Or fi așa cum zici, orice ar însemna aia! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 4, 2017 Author Share Posted July 4, 2017 Re: Poze din colectia proprie Cerul de ieri dimineață, după furtună, undeva pe lângă Cernavodă AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 5, 2017 Author Share Posted July 5, 2017 Re: Poze din colectia proprie Dacul de serviciu :grin: și fierarul sarmat, în exercițiul funcțiunii: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 16, 2017 Author Share Posted July 16, 2017 Re: Poze din colectia proprie În lipsă de :dr2 mai facem încercări de :ft : AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted July 31, 2017 Author Share Posted July 31, 2017 Re: Poze din colectia proprie Printre picături și câteva instantanee: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 3, 2017 Author Share Posted August 3, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie Din principiu, nu postez asemenea fotografii dar, dat fiind faptul că ieșirea a fost ocazionată de aniversarea fiicei mele mai mici, în mod excepțional, pun și câteva fotografii cu ea. Cu celelalte, altă dată....:grin: Edited August 3, 2017 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 7, 2017 Author Share Posted August 7, 2017 Re: Poze din colectia proprie Am încercat să surprind momentul de maxim al eclipsei din seara asta, doar cu un obiectiv din dotare: Nu se compară cu imaginea luată prin telescop: Mi-e dor de-o noapte de observații.... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 14, 2017 Author Share Posted August 14, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie Sâmbătă seara am ieșit la vânătoare de Perseide. Cum era de așteptat, niciuna nu a ieșit în vreun cadru. Grele de prins, mai ceva ca alea șaptezeci de virgine... L.E.: mda, ordinea cronologică e invers.... Edited August 14, 2017 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted August 14, 2017 Share Posted August 14, 2017 Re: Poze din colectia proprie Cateva cadre din concediul 2017 ... pasul Stelvio, pasul Gavio, Grossglockner NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 19, 2017 Author Share Posted August 19, 2017 Re: Poze din colectia proprie A trebuit să-l pândesc ceva timp. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 20, 2017 Author Share Posted August 20, 2017 Re: Poze din colectia proprie M-am specializat în crustacee: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 20, 2017 Author Share Posted August 20, 2017 Re: Poze din colectia proprie Și câteva cu aer de sezon: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 21, 2017 Author Share Posted August 21, 2017 Re: Poze din colectia proprie Din lipsă de soare, facem ce putem... Crustacee (cred că v-am plictisit): Ceva vrabie vopsită: Ceva prigorie vegetariană înnegrită: Ceva....ceva: Și ceva Mickey Mouse zburăreț: Salutare tuturor! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Re: Poze din colectia proprie Unde ai prins 'vulpile' alea zburatoare? :hl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 23, 2017 Author Share Posted August 23, 2017 Re: Poze din colectia proprie Câteva din capturile de astăzi: Salutări tuturor! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 24, 2017 Author Share Posted August 24, 2017 Re: Poze din colectia proprie Hi guys! :wink: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 25, 2017 Author Share Posted August 25, 2017 Re: Poze din colectia proprie Nu știu dacă fac bine dar am decis să le postez și pe astea: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 25, 2017 Author Share Posted August 25, 2017 (edited) Re: Poze din colectia proprie Și asta: Edited August 25, 2017 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 Re: Poze din colectia proprie Azi am avut ceva ghinion. Un holtzșurub nenorocit: m-a făcut să dezantej pe dreapta, sus....: așa c-o să vă rog să-mi iertați stângăciile ce vor urma...: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 Re: Poze din colectia proprie Și cu astea, basta: [ATTACH=CONFIG]281982[/ATTACH] AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Re: Poze din colectia proprie Nu stiu daca sa te rog sau sa te provoc, dar cred ca ne-ai face un mare serviciu daca ne-ai impartasi si tu cateva din "secretele" artei tale ! :tk http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40868-Fotografia-tehnici-trucuri-sfaturi-utile REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts