cos Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: O afacere proasta? ...sunt si de 5 mm... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Stelea, daca mai ai, ma poti servi cu o bucata cat mi-ar trebui la ambele usi? Iti platesc cat face. Mi-e ca si daca iau... ce drac fac cu 10m2? La cele doua usi nu trebuie nici 2m2. Restul o iau degeaba. Din pacate l-am folosit la pavarea podului ... l-am intins pe jos ... Oricum, nici nu prea mai era O.K. in sensul ca se cam uscase autoadeziva aia ceea ce inseamna ca si daca se cumpara, trebuie vazut sa nu fie vechi ... Ca idee, parca a costat 150 de lei sulul acum 3 ani si grosime undeva la 3 mm. Editat Iunie 16, 2014 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Ok. Poti sa-mi indici un model de folie ca a ta, pe net ? Editat Iunie 17, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: O afacere proasta? Ok. Poti sa-mi indici un model de folie ca a ta, pe net ? http://www.dedeman.ro/ro/constructii/hidroizolatii/membrane-bituminoase/membrana-arco-thermo-ad-v-2mm.html http://www.arcon.com.ro/Ro/ARCO_THERMO_AD.php 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 19, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2014 Re: O afacere proasta? Multumesc Stelea. O intrebare: si la voi se misca greu hayon-ul? Ma refer la cei ce au Frontera Sport. La mine unde il las, acolo sta. Si nu e din cauza bratului de blocare de jos. Il tin balamalele. Iar cand il inchizi, cam trebuie trantit. Altfel nu e sigur ca se inchide. Ma intreb daca e normal sau am eu balamalele mai corodate. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klavs Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Re: O afacere proasta? La mine merge perfect, se misca liber, nu este infranat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2014 Re: O afacere proasta? Se putea sa n-am eu o problema si acolo... Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Le-am rezolvat. Le-am demontat, uns si plimbat in menghina pana s-au miscat usor in mana. Acum se inchide hayonnul singur. :grin: Am chimbat si centurile spate. Erau foarte scamosate, agatate, decolorate, crapate, vai mama lor. Am pus altele de Audi tot de spate ce sunt ca noi. Editat Iunie 23, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 22, 2014 Partajează Postat Iunie 22, 2014 Re: O afacere proasta? asta cu centura e ciresasa de pe tort DA POZE:uameni:uameni Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klavs Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: O afacere proasta? Am renuntat la proiectoarele sh. Cerea 100 lei/pereche si nu erau in cea mai buna stare. Am cumparat cu 160 lei toate 4 noi noute, marca Wesem poloneze.Astea sunt proiectoarele: 160 lei toate 4? De unde le-ai luat? Nu gasesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: O afacere proasta? De la mine din oras. Erau intr-un magazin pe raft. Cred ca ma asteptau pe mine. :grin: Asa ca nu am avut nici cheltuieli de transport. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 27, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? 1. Masina e pregatita de vopsit. Luni intra la cuptor. :wink: Maine o sa fac poze ca azi nu era la mine telefonul. 2. Eu am gasit nituri de otel, dar mi-au iesit ochii ca la melc cand le prindeam ... bine, nici clestele nu era profii ... ulterior am folosit un cleste Unior si alta era treaba ...am scos si eu macaraua. Niturile nu aveau nimic. Sunt uzati ultimii dinti de pe pinionul mare, al macaralei. O sa incerc maine sa mai apropii cumva pinioanele, dar cred ca va trebui sa cumpar alta. Am observat totusi ca tamburul ce tine arcul are joc foarte mare. Posibil ca asta sa contribuie la uzura si fenomenul ce apare. 3. Am pus testerul pe masina. Am 3 erori: - 44 (amestec prea sarac) senzor O2 - 45 (amestec prea bogat) senzor O2 - 13 (senzor O2 lambda intrerupt) Am masurat sonda lambda (conform autodata trebuie sa aiba 3 ohmi intre pinii A si B) si e intrerupt. Motorul merge la fel si cu el conectat, si deconectat. In sarcina nu are putere, se chinuie. In ralanti, odata cu cresterea temperaturii, creste turatia in loc sa scada. Mi s-a spus ca exista de cumparat sonde universale. Se lipeste la ea mufa asteia si merge foarte bine. Editat Iunie 27, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: O afacere proasta? Nu prea am incredere in sondele universale ... dar mai bine sa spuna cei care au schimbat deja ce au folosit si cum merg. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 27, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: O afacere proasta? Da, sunt curios si eu sa aud niste feedback-uri despre asta. Pentru mine motoarele benzinare sunt noutate, dar kktul asta de sonda chiar asa impact major are asupra functionarii motorului? Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: O afacere proasta? Si ca sa nu mai creada unii ca nu exista masina :grin: : Am reparat si macaraua. Am probat cu geamul la loc si nu mai bate. Mosorul acela pe care se invarte arcul era de vina. Fiind din aluminiu, se uzeaza si pinioanele il imping intr-o parte. Daca mai cedeaza, o sa fac altul din fier la strung si nu mai are moarte. Inca o nedumerire: pe hayon langa balamaua de sus am un intrerupator (de lumina interioara, banuiesc). Vad ca nu face nimic. Voi il aveti? Cei cu Frontera A Sport. Are un fir negru (masa) si unul gri care pleaca in instalatie. Ori nu e legat nicaieri, ori e intrerupt. Pe schema masinii (am manualul Haynes) nu apare. Eu am pus lumini sub usi, mai urmeaza si sub hayon, toate actionate la deschiderea usilor odata plafonierele. Daca tot nu face nimic, tai firul ala vagabond si refac instalatia dupa cum se cere. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: O afacere proasta? Scuza-mi curiozitatea , dar pana la urma , dupa 17 pagini de postari , la ce concluzie ai ajuns ? Este o afacere buna sau una proasta ? Felicitari pentru incapatanare si hotarare ! Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: O afacere proasta? altfel te vede lumea cu pozele urcate.no hai si cu partea finala Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Scuza-mi curiozitatea , dar pana la urma , dupa 17 pagini de postari , la ce concluzie ai ajuns ? Este o afacere buna sau una proasta ? Felicitari pentru incapatanare si hotarare ! Multumesc. A fost o afacere destul de proasta, avand o stare tehnica deplorabila, iar estetic... ok in aparenta, praf in esenta. Dar pentru varsta, model si dotari zic ca a fost un pret ok. De fapt... cand am luat-o, tata voia doar o masina de mers pe camp. Apoi am vazut potentialul ei si alte Frontere in stare exceptionala si m-a cuprins ambitia sa scot ceva deosebit din ea. Si ca sa revin... daca nu iau in calcul timpul pierdut cu reparatiile (si cei 700E bagati pana acum in ea), rezultatul nu mai e deloc o afacere proasta. :grin: Sambata am scos si mochetele de le-am spalat, spalat tablaria din interior si deja instructiunile sunt clare: in masina nu se baga nimic ce ar lasa urme. Pentru a cara cu ea se foloseste remorca. Voi rezolva problemele ce le mai are pe la motor si intesa ceva electronica si automatizari in ea. Apoi folii pe geamurile de la hardtop si hayon, niste scarite mai incolo si deja e complet alta masina. :3994858278: Editat Iunie 30, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: O afacere proasta? M . P . V . , adica ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Re: O afacere proasta? no hai si cu partea finala Pana atunci inca o intermediara... :grin: Live e absolut minunata nuanta. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klavs Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Re: O afacere proasta? Pana atunci inca o intermediara... :grin: Ai depasit orice limita... :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Iti dai seama ce rabdare mai am pana termin... Asta e etapa cea mai faina. :wink: Stie cineva o sursa de banda dublu adeziva 3M neagra? Nu gasesc decat alba. PS: sa nu uiti de cotele alea pentru scarite. Urmeaza sa le construiesc cat de curand. Editat Iulie 2, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: O afacere proasta? Iti dai seama ce rabdare mai am pana termin... Asta e etapa cea mai faina. :wink: Stie cineva o sursa de banda dublu adeziva 3M neagra? Nu gasesc decat alba. PS: sa nu uiti de cotele alea pentru scarite. Urmeaza sa le construiesc cat de curand. Eu folosesc Bizon cu rezultate bune . SPOR ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: O afacere proasta? Asta? Eu am folosit mai demult pentru ceva si n-am fost multumit de ea. De asta sunt reticent la Bison... Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: O afacere proasta? Tocmai am primit si doua de-astea: Vad eu daca dau bine sau nu, pe usi... :grin: Am impresia ca doar la non facelift erau. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate