Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pescuit

Vizitator Figo

Postări Recomandate

Re: pescuit

@soimu':

Maximrespect pt.prietenu' tau, fir de 25 pt bestia aia... :bravo

25...livre

am zis

la el nu e o intamplare, el ii cauta, echipamentul e robust si echilibrat

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 211
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ai dreptate, n-am citit pana la capat, oricum respectul ramane maxim :grin: , stiu cum trage o bestie din aia, acum multi ani am avut placerea pt. mai mult de doua ore sa am un somn de aceasi masura in carlig...

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

acum ca sunt concediile.... care doriti sa veniti un weekend la braila sa facem o partida de pescuit pe cinste in insula mare a Brailei sau o plimbare si atat in insula mica (e arie protejata mergi cu nenea jandarmul in grupe de cate 30 parca nu mai stiu sigur, oricum delta e "pantaloni scurti" pe langa ce frumuseti sunt in insula mica)va astept.

se poate face si ceva offroad chiar extrem ( cine e din zona stie despre ce vorbesc), punem de-un gratar o bericica .......ce doreste fiecare.

daca e cineva interesat nr meu 0766459861 :banana

Link spre comentariu

la ce ziceti voi 'insula mica ' ....???? imi pare necunoscut ..cu toate ca am batut zona de foarte multe ori ..

insula mica este rezervatie naturala si incepe de la stancuta (este un sat la 40 de km parca de braila).

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

am ajuns si in canada

daca in prima zi am fost dus la un lac superb, cu alei frumoase pe maluri, cu bancute si masute etc, in care am prins un biban cat unghia la lingura, a doua zi am ceut sa fiu dus intr-un loc "salbatec"

sa intamplat sa fie un raulet de munte

echipament

bat brawning UL 7" fast

mulineta michell 500

fir de 5 lbs pawerpro si pana la ultimul peste am folosit si inaintas de 4 lbs flurocarbon

incepem

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

apoi au inceput sa intre si pastravi

Link spre comentariu

si unii mai frumosi

si apoi am vazut sub alul celalat 2 somoni mari

am dat jos inaintasul si am dat de cateva ori cu inima in gat

unul sa enervat si a ciupit aglia de 1

a urmat o urmarire prin rau vreo 50 m si apoi l-am "parcat pe un prund unde am reusit sa il apuc bine

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

si unii mai frumosi

si apoi am vazut sub alul celalat 2 somoni mari

am dat jos inaintasul si am dat de cateva ori cu inima in gat

unul sa enervat si a ciupit aglia de 1

a urmat o urmarire prin rau vreo 50 m si apoi l-am "parcat pe un prund unde am reusit sa il apuc bine

@SOIMU ...priveste ce e la olteni la DUNARE :banana

:cl
Link spre comentariu

sunt frumosi...dar nu cred ca e ok sa ii pastrzi pe toti

nu zi ca i-ai tavalit in nisip ca sa le fie mai usor cand le dai drumul

nu zic ca sa nu tii nimic...dar de aclo si pana la a tine 10 crapi la o iesire... e mult

mai lasa si inapoi sa aibe si copii tai ce sa pescuiasca si spune asta si la amicii tai... poate se schimba mentalitatea si in cacatul asta de romanie flamanda

nu vreau sa fiu lupul morlaist...pur si simplu asta cred si o spun de fiecare data la oameni care cred eu ca o sa inteleaga ca in felul asta nu ajungem departe

Link spre comentariu

nu zic ca sa nu tii nimic...dar de aclo si pana la a tine 10 crapi la o iesire... e mult

mai lasa si inapoi sa aibe si copii tai ce sa pescuiasca si spune asta si la amicii tai... poate se schimba mentalitatea si in cacatul asta de romanie flamanda

nu vreau sa fiu lupul morlaist...pur si simplu asta cred si o spun de fiecare data la oameni care cred eu ca o sa inteleaga ca in felul asta nu ajungem departe

Pai stii cum e cu cei zece pesti? erau 5 zile 4 nopti de stat pe DUNARE !

Link spre comentariu

Pai stii cum e cu cei zece pesti? erau 5 zile 4 nopti de stat pe DUNARE ![/quote:12hty3q1]

mai suna cumva ...

oricum, se vede ca le merge bine ca sunt grasi ca niste purcei ... :grin:

Link spre comentariu

Pai stii cum e cu cei zece pesti? erau 5 zile 4 nopti de stat pe DUNARE ![/quote:nqoq4jez]

mai suna cumva ...

oricum, se vede ca le merge bine ca sunt grasi ca niste purcei ... :grin:[/quote:nqoq4jez]

la cata momeala :ha: :ha:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Bine v-am gasit si aici... Adept al C&R - ului si total anti bagat la ghiozdan sau a altor romanisme de genul nu conteaza dimensiunea si cantitatea, macelarim tot ce prindem.

Pescuitul este strans legat de etica, iar cei care doresc sa-si murdareasca chiuvetele macelarind marlite subdimensionate sau portbagajele pline de crapi, din partea mea, 0 respect.

Numai bine! Si fire intinse, ace drepte! :grin:

Link spre comentariu

@membedeep

....intotdeauna am sustinut acest punct de vedere .... unii si-au ales gresit hobby-ul .... cand foarte bine pot colectiona timbre.... surprize , Piff , sau pot construi vaporase in sticle ....

... adica daca mananci pate de ficat si arunci si cutiile pe mal ..dar pupi pestele si-i dai drumul ...e mare bravura ....???

.... acest curent a fost inventat de astia de vand multe scule si accesorii ... ( pun pariu ca ai scule de peste 1000 euro ...minim)

... impusti o capra neagra si i-i dai drumul ...??? sau un urs...un mistretz ...?? si e ok ptr toata lumea ... a-si spune chiar lume buna ... ( nu oricine isi permite sa fie vanator )

.... de ce sa am respect ptr un peste ??? ( in sensul tau) cand daca arunci 2 crapi intr-o balta in 2 ani ai balta plina de peste ....

.... daca ai putea trece de portarul de la fermele 'Crevedia' ...ai pupa toti puii si le-ai da drumul ...??? deja ma gandesc ce ai face cu porcii de la Contim timisoara ... sau cum i-o mai zice acum ...

... ca tot te-ai exprimat ... macar puneti reversul intrebarii tale ...???!!! ce respect or avea ceilati despre unii ca tine ; cei care au prins vremuri adevarate ale pescuitului ... cei care mergeau cu 'rata' sau cu trenul , cu rucsacul in spate si un snop de undite de stuf ( din 2 sau 3 bucati).

... te salutai cu lumea... multi se cunosteau intre ei ... era o atmosfera boema ... totul parca era o poezie ... si parca nici atatea griji ... in afara sa te scoli de dimineatza si sa ai o bucata de mamaliga ... iar ca pachet .... multi aveau cateva bucati de peste prajit langa un colt de paine .... peste proaspat , prins cu o partida inainte ....!!!!!

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Dau si eu cu bata-n peste.

Daca tot esti eco, explica-mi unde gasesti peste mai natural decat in balta? In piata? crapu de 2 luni la 6 kile? sau congelatu din Metro? De a devenit pestele mai steroidizat ca mr. Olimpia.

Vb lui George Carlin:

Discutie intre un vegetarian si el:

-Stiai ca vacile sunt responsabile pt 25% din gazul de sera? Eu sunt vegetarian, tu ce faci ca sa ajuti la reducerea gazului de sera?

- Eu mananc vaca! :old

Nu stiu altii cum is, dar un crap cu 2 moace prinse pe balta fac o saramura din apa de Dunare de-ti bat 300 de kile de crap de 10 kile cu capul cat unghia.

Vanatoare si pescuitul sunt ultimele modalitati de a face rost de carne "eco", si aceea, nu intotdeauna.

Dar e doar opinia mea si ti-o respect pe a ta in egala masura.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare