BONDARUL Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: pescuit Putem sa fim si noi de un real ajutor pt conservarea speciei si eradicarea braconajului semnand urmatoarea petitie:http://www.petitieonline.ro/petitie-p16668057.html Sper ca nu am incalcat vre-o regula a forumului in caz contrar rog moderatorii sa stearga topicul! Multumesc! onorabila initiativa... pacat ca nici o autoritate nu va lua nici o masura...( nu neaparat din cauza faptului ca ia spaga... de cele mai multe ori de frica)... hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pescuit Stiucareala de asta toamna, in Delta Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corina nossa Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pescuit Stiucareala de asta toamna, in Delta ne place:) si ma gandesc si la o ciorba bunaaaa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pescuit ne place:) si ma gandesc si la o ciorba bunaaaa Am pastrat doar cate doua exemplare de caciula, mai rasarite. La mine s-au preparat umplute :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: pescuit Ca sa nu uitam cum e pescuitul pe meleagurile noastre eu si echipa mea ne straduim sa surprindem in fimulete amuzante, situatii intalnite adesea pe balta...Sper sa va placa :2dr in rest se mai gasesc pe site emisiuni cu diferite tehnici de pescuit si informatii. Eu si echipa sport weekend va uram vizionare placuta! P.S urmatorul filmulet amuzant este in constructie Priviri intinse! :dr4 http://www.sport-weekend.ro/index.php?cmd=articol&idarticol=21 Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: pescuit Salutare domnilor, as vrea sa-mi iau nevasta, cortul , betele si sa mereg cateva zile la un pescuit pe Mures. Problema este ca nu cunosc nici un loc unde as putea merge asa ca va rog pe cei din zona daca ma puteti ajuta cu ceva informatii, precizez ca pescuiesc la fedeer si la rapitor iar pestii vizati sunt mreana, scobarul somnul cleanul. ideal ar fi ca locul recomandad sa fie cat mai izolat , indiferent de cat de rau ar fi drumul:banana iar ce evit cel mai mult este vecinatatea unor localitati populate de o anumita etnie mai colorata, deh..experiente nefericite:dr3 Daca cineva ma poate ajuta promit sa-l cinstesc cum se cade:wink::x Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: pescuit daca ajungeti la calarasi si nu sunteti cuminti dati de mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: pescuit Invitatie sau atentionare? :D Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: pescuit invitatie daca ajungi in zona dau eu spritul, atentionare daca vii si nu ma anunti si bei spritul singur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: pescuit =)) Fain raspuns! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: pescuit Spritul ca spritul,dar din ce mai facem borsul ca peste pe Dunare din ce in ce mai rar. De vreo doi ani ,intre Oltenita si Calarasi,in locuri accesibile sau nu ,ziua ,noaptea,nu prea l-am mai vazut la culoare pe domnul crap.Si nu numai eu. Oricum ,cu capturi sau nu ,:fh la Dunare ,mie unuia imi ofera tot ce-mi trebuie pentru a ma relaxa. :op, am uitat de tantari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ashiah Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: pescuit si eu sunt un pasionat al pescuitului... din pacate, din lipsa de timp, merg din ce in ce mai rar, in ultima perioada lipsindu-mi noptile petrecute pe malul baltilor, sunetul avertizorilor, sunetul mulinetei in drill... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinphg Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 (editat) Re: pescuit Pasiune pt crap. Pescuit sportiv, prinde si elibereaza Editat Septembrie 3, 2012 de florinphg 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinphg Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: pescuit Chiar nu mai sunt pescari? Sau va este frica sa mai puneti poze dupa ce am pus eu?:shrk:fh Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: pescuit Chiar nu mai sunt pescari? Sau va este frica sa mai puneti poze dupa ce am pus eu?:shrk:fh pescari or mai fii dar sunt mincinosi si cum bine se stie imaginile lipsesc :)))) eu deja am apa in gura la un crap prajit cu putin mujdei ...... Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinphg Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: pescuit Te cred. Eu sunt pescar de crap dar nu am adus nicodata un crap acasa. Imi fac pofta de peste cu 2 carasi cumparati din obor. Crapul nici nu prea este recomandat sa se manance. In multe tari din europa capul nu se mananca. Incearca caras fript pe plita cu usturoi sau prajit cu malai:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinphg Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: pescuit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: pescuit 9kg: http://imageshack.us/a/img834/1229/dsc08794a.jpg Uploaded with ImageShack.us 11kg si 14kg: http://imageshack.us/a/img708/3333/image809.jpg Uploaded with ImageShack.us 8kg: http://imageshack.us/a/img707/5899/dscf2677x.jpg Uploaded with ImageShack.us pe asta ultimul nu l-am prins eu ci colegul de suferinta dar a fost efort de echipa Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: pescuit Hai sa pun si eu ceva poze: MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Re: pescuit Toti crapii sunt prinsi numai in salbaticie....Somnul a fost scos la monofilament de 18 :1 la twister :) Zona de pescuit: Prut si imprejurimile Bacaului. Felicitari Florine pentru capturi...foarte tari. Din pacate nu ma pot lauda cu C&R total din simplul motiv ca dau la peste de la 5 ani...si pana acum cativa ani nu a fost deloc promovat acest stil de pescuit. Nu pastrez bineinteles ciortanii sau toti crapii prinsi...dar unu de gust..nu ma pot abtine !! Editat Septembrie 27, 2012 de pescarul MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinphg Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: pescuit Felicitari Florine pentru capturi...foarte tari. Din pacate nu ma pot lauda cu C&R total din simplul motiv ca dau la peste de la 5 ani...si pana acum cativa ani nu a fost deloc promovat acest stil de pescuit. Nu pastrez bineinteles ciortanii sau toti crapii prinsi...dar unu de gust..nu ma pot abtine !! La mai multi si mai mari si tie. Nadeste si prinde. Pescuitul este frumos cand il practici din pasiune. Nu spune nimeni sa nu iei un ciortan acasa sa faci o prajala sau mai stiu eu ce. Dar precum altii care se duc si nu stiu cum sa faca sa bege cati mai multi pesti la portbagaj, acesta nu se mai numeste pescuit sau placerea de a pescui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: pescuit 9kg: 8kg: http://imageshack.us/a/img707/5899/dscf2677x.jpg pe asta ultimul nu l-am prins eu ci colegul de suferinta dar a fost efort de echipa Pe asta la ce l-ati luat ? Astia nu prea trag la nimic...:roll: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbas Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: pescuit Dupa o partida de pastrav. Dimineata de toamna pe balta. I want out - to live my life and to be free !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinphg Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: pescuit [ATTACH=CONFIG]152252[/ATTACH] Dupa o partida de pastrav. Dimineata de toamna pe balta. [ATTACH=CONFIG]152253[/ATTACH] Superba priveliste:bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinphg Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: pescuit Unde se afala balta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate