thunder rock Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Nu am reusit sa iau legatura cu ei la nici unul din numerele de telefon din datele de contact...e ceva ciudat...si mare nevoie as avea si eu de kelfos pentru sasiul Fronterei...aveti idee daca in zona Brasovului au distribuitori? I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina doua precizari: 1: si mie mi s-a cojit vopseaua de pe o portiune data cu kelfos, dar cred ca e mai mult vina vopselei care s-a si ingalbenit dupa doar un an + alte probleme. In orice caz, rugina nu a mai revenit si asta e cel mai important. 2: pina am cumparat solutia de la Maer... a trecut si la mine ceva apa pe dunare. Nu aveau pe stoc, i-am rugat sa-mi dea mail cind aduc si ... nimic. Pina la urma am fost acolo intro dimineata si aveau, am luat si gata. Perseverenta e cheia succesului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder rock Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Si i-am gasit in cele din urma ...si inca in Brasov :h5 Nu avea tipul pe stoc ca luasera cei ce fac monstrul ala de otel de langa Carrefour tot ce avea dar cred ca imi aduce sambata.Acum intrebarea de novice.Curatz de ulei ,noroaie s.a.m.d si dau cu pensula direct? Dupa ce se intareste mai e nevoie sa aplic un grund sau terosonez direct? E vb de sasiu su ici colo de cate un loc unde jigodia de rugina si-a facut loc de veci :twisted: I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Cam asa ceva. Mie mi-au trimis pe mail doar specificatiile tehnice ale acestei substante. Da-mi adresa de mail pe PM si iti fac un Fw. Nu vreau sa zica cineva ca le fac reclama.Desi la cum m-au tratat, ar merita chiar sa le fac antireclama. In alta ordine de idei, crezi ca vor avea cumva inca un bidon si pentru mine??? Cind am vorbit cu ei, mi-au spus ca la 250 ml si la litru nu aduc. Au doar recipienti de 5 si 25 litri. As fi superinteresat de un bidon de 5 litri, asa ca daca se intrevede vreo speranta, anunta-ma sa-ti trimit datele firmei pt. factura si unde sa-ti virez bani. Merci, Sa ne vedem cu bine I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina ATENTIE MARE: cind folositi kelfos puneti atata solutie cit urmeaza sa folositi intr-un recipient din care sa inmuiati pensula, nu bagati pensula in toata solutia din bidon pt ca se contamineaza si isi pierde proprietatile. Ai nevoie sa dai peste un punct de rugina? pune intr-un capac si baga pensula acolo! Succes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder rock Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Cum imi trimite recipientul fac comanda de inca unul.Am sa intreb daca exista posibilitatea sa ti-l trimita direct.Daca nu gasim o modalitate si am sa l trimit eu . Dar sa ajung in posesia lui mai intai Suzuker ms pentru precizare.Am sa tin cont de ea. I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest reallifehunter Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Eu folosesc Loctite Framento.Din franta,excelent si se si vopseste direct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Cum imi trimite recipientul fac comanda de inca unul.Am sa intreb daca exista posibilitatea sa ti-l trimita direct.Daca nu gasim o modalitate si am sa l trimit eu . Dar sa ajung in posesia lui mai intai Prefer sa ajunga direct la tine, si de acolo cu un curier rapid (cu plata la destinatie, adica eu). Am mai mare incredere ca asa voi ajunge si eu in sfirsit in posesia lui. O sa-ti trimit datele pe PM. Suzuker ms pentru precizare.Am sa tin cont de ea. Ideea e sa nu introduci in recipient resturi de rugina cind bagi pensula. Bucatelele alea, activeaza reactia in tot bidonul, si compromite toata solutia. Ca sa evit acest fenomen, eu folosesc o sticluta de plastic in care se amesteca vopseaua de par, ramasa de la nevastamea. Torn acolo cam cit cred ca-mi ajunge si cu ajutorul picuratorului pun direct pe pensula, sau pe suprafata ce urmeaza a fi tratata, dupa care o intind cu pensula. Daca ramine ceva, poate sta linistita acolo ca nu incurca pe nimeni. Ideea e sa nu o torni inapoi in bidonul mare, ca nu se stie. Sa ne vedem cu bine I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgenis Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina As vrea si eu sa cumpar. La Brasov pe unde gasesc ca este mai aproape de mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex22_xxx Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina sunt interesat si eu de pana la 1l de Kelfos! poate ma poate ajuta cineva in procurarea lui sau daca cineva doreste de ex 5l si i se pare ca are prea mult poate impartii bidonul cu mine sau cu alti doritori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maresalul Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina a folosit cineva una dintre solutiile de mai sus(vactan, kelfos, etc) si in cazul in care aripa este ruginita pe o suprafata destul de mare deasupra rotii( daca va mai amintiti daciile alea vechi cu pragurile, aripile ruginite si aproape gaurite)? in mod normal daca duci o astfel de masina la tinichigiu ori iti schimba aripa or acopera rugina cu chit si alte chestii http://jurnal4x4.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder rock Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Da da da si la Brasov e aceeasi treba ca si la Bucuresti.Hai sambata ca sa te chem cand om avea Neseriozitate maxima .Am sa vb cu cei de la Bucuresti la telefon daca am sa -i prind pana la urama ca se poare ca asta de e agent de vanzare sau ce drq o fi de aici e total neserios.Si mi facusem planuri frate ca nu mai dau cu peria de sarma pe sasiu sa -l curat .Dar se pare ca nu am incotro ca cica tre sa-l aduca din Italia acum si e perioada concediilor numai prin septembrie....oare in toata tarisoara asta nu am sa mai gasesc pe undeva? Sau ALTCEVA cu aceleasi proprietati? I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Da da da si la Brasov e aceeasi treba ca si la Bucuresti.Hai sambata ca sa te chem cand om avea Neseriozitate maxima .Am sa vb cu cei de la Bucuresti la telefon daca am sa -i prind pana la urama ca se poare ca asta de e agent de vanzare sau ce drq o fi de aici e total neserios.Si mi facusem planuri frate ca nu mai dau cu peria de sarma pe sasiu sa -l curat .Dar se pare ca nu am incotro ca cica tre sa-l aduca din Italia acum si e perioada concediilor numai prin septembrie....oare in toata tarisoara asta nu am sa mai gasesc pe undeva? Sau ALTCEVA cu aceleasi proprietati? Daca vrei, pot sa trec pe la magazinul de unde-mi cumpar eu Metalfix. Ai vazut ce stie sa faca din pozele ce le-am postat mai sus. Adevarul e, ca sunt multumit de ce stie sa faca. Vreau neaparat sa testez si Keflosu-ul ca sa pot face o comparatie. Toata lumea il lauda de cit e de bun. In cazul in care te intereseaza, da-mi un PM. Nu vreau sa ma acuze cineva de reclame mascate, ca chiar nu am nici un interes. Sa ne vedem cu bine I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder rock Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Am sambata o intrevedere cu patronul magazinului din Brasov Daca nu reusesc nimic am sa apelez ...ms mult I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder rock Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Am reusit .Am primit kelfosul si vreo 5 ore am mazgalit masina pe dedesupt ca alfel nu-i pot zice Cert e ca nu s-a innegrit ci mai degraba pare a fi lacuita .Nici rugina nu pare a fi convertita.In fine poate maine se schimba culoarea Va tin la curent.Cat despre cum am intrat in posesia lui am stat cu telefonul pe cel de la bucuresti pana mi l-a trimis cu fancurierul ca la noi nu a vrut sa mi-l aduca Deci daca doriti kelfos sunati la nr de telefon postate si va trimite -via-curier.188 lei + curierul=200lei/5l. Astept sa se usuce defimitiv cica 48-72 ore si dau peste cu teroson...sa ma mai scuteasca rugina :P I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex22_xxx Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Am reusit .Am primit kelfosul si vreo 5 ore am mazgalit masina pe dedesupt ca alfel nu-i pot zice Cert e ca nu s-a innegrit ci mai degraba pare a fi lacuita .Nici rugina nu pare a fi convertita.In fine poate maine se schimba culoarea Va tin la curent.Cat despre cum am intrat in posesia lui am stat cu telefonul pe cel de la bucuresti pana mi l-a trimis cu fancurierul ca la noi nu a vrut sa mi-l aduca Deci daca doriti kelfos sunati la nr de telefon postate si va trimite -via-curier.188 lei + curierul=200lei/5l. Astept sa se usuce defimitiv cica 48-72 ore si dau peste cu teroson...sa ma mai scuteasca rugina :P daca nu-l folosesti pe tot mi-ar trebui si mie daca se poate max 500g-1l contra cost bineinteles! am vb cu distribuitorul si nu are decat la 5l ,cantitate cu care nu am ce sa fac! multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Astept sa se usuce defimitiv cica 48-72 ore si dau peste cu teroson...sa ma mai scuteasca rugina :P Crezi ca reusesti sa faci o poza sa vad cum a interactionat rugina cu supersolutia??? Daca da o postezi aici??? Merci I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder rock Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Astept sa se usuce defimitiv cica 48-72 ore si dau peste cu teroson...sa ma mai scuteasca rugina :P Crezi ca reusesti sa faci o poza sa vad cum a interactionat rugina cu supersolutia??? Daca da o postezi aici??? Merci[/quote:ec0oop2w] Am sa-i fac maine o poza si am sa o postez Ideea e ca nu a interactionat in nici un fel Sau cel putin asa imi face impresia.S-a acoperit totul cu un fel de lac care si azi dimineata si asta seara era la fel Incolor sau hai sa zic usor colorat Dar nu negru cum speram.E adevarat am folosit solutia timp de 4 -5 ore,Dar nici unde am dat prima oara nu e negru Un ruginiu pe rugina abundenta un semitransparent pe partile vopsite Dar am sa incerc sa-i fac o poza. I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder rock Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina daca nu-l folosesti pe tot mi-ar trebui si mie daca se poate max 500g-1l contra cost bineinteles! am vb cu distribuitorul si nu are decat la 5l ,cantitate cu care nu am ce sa fac! multumesc anticipat! Far a probleme pot sa-ti dau 1 l problema e transportul care va fi cam scump.Daca 1 l te va costa 40 lei transportul inca vreo 25 lei si daca consideri ca merita am sa -ti trimit Intreaba eventual la fancurier cat te costa daca primesti 1l de kelfos si daca e ok lasa-mi adresa pe privat. I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder rock Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Pozele promise.... http://img116.imageshack.us/img116/4742/p8240563wt4.jpg http://img116.imageshack.us/img116/4742/p8240563wt4.b22d519963.jpg http://img142.imageshack.us/img142/8263/p8240564sd9.jpg http://img385.imageshack.us/img385/3406/p8240566dd2.jpg[ I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Producem (sau produceam) si noi :bravo . Se numeste RUST STABILIZER - SILTAN 1. E produs de I.C.P.E. (cei de pe cheiul Dambovita in Bucuresti). Dar nu stiu cat de bun este. Ei l-au dezvoltat pentru tratarea stalpilor de inalta tensiune. Cod produs: III-8-P; standard de firma: SF 340-1996. Caracteristici tehnice: - aspect: lichid de culoare brun inchis - densitate: 1,05 - 10,08g/cm3 la 20 gr. C; pH: 2-3 - eficacitate: protectie anticoroziva mai mare decat prin periere cu perie de sarma si mai mica decat prin sablare Aplicatii: - tratarea suprafetelor metalice rugunite in vederea vopsirii - lucrari de intretinere si reparatii (tramvaie, utilaj portuar, etc.) Ei il produc de peste 10 ani. Informatia este veche. Poate l-au inbunatatit, sau poate nu il mai produc deloc... nu stiu. Era disponibil in recipienti de 0,5, 1, 5, 10 litri. Date contact: Ing. Ion BARSAN ionbarsan@icpe.ro" onclick="window.open(this.href);return false; Tel: +40 21 5893478 Secretariat: Cristina RĂDUŢĂ Tel: +40 21 5893300 Fax: +40 21 5893434 icpe.sa@icpe.ro" onclick="window.open(this.href);return false; 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampopa Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina zi-ne vitalie de unde ai luat hammertite si de unde sa luam acidu' ortofosforic! Hammertite am vazut, al un moment dat, in Bricostore, iar inhibitor de rugina, etc, au si la Augsburg (Nigrin - Rost bremse, sau asa ceva si mai au inca un produs, tot ceva de luat la "rost"). Acid orto-fosforic poti face rost de la vreun laborator chimic (daca stii vreun chimist). Tata folosea acid orto-fosforic pe vremea lui ceasca - ne aducea unchi-meu, care era chimist. eu am folosit Nigrin si sunt multumit. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jeep92 Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina va salut, am atasat fisa produsului kelfos,eu am cumparat un bidon de 5l,inca nu am apucat sa-l folosesc,trebuie sa ma apuc de tinichigerie si as vrea sa dau prin locurile unde voi suda. am dat pe o cheie ruginita si a doua zi era neagra as vrea sa stiu daca a dat cineva cu chit peste kelfos si cum s-a comportat sunteti multumiti de el?a mai reaparut rugina de anul trecut? multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampopa Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina La mine, pana am dat masina, nu reaparuse. Si din cate stiu eu, nu a reaparut nici acuma. Cat despre chit, nu stiu. Insa daca se paote vopsi (ca asa scrie in fisa tehnica), presupun ca se poate si chitui. Ar trebui sa adere chitul fara probleme. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Jeep 92- de unde ai luat solutia....de la tipii din discutia de pe forum?Tel mai este valabil si cit a costat? Multam de reapuns-Anticipat :h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts