Guest jeep92 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Salut,am luat-o din pantelimon de la maer,am sunat,au zis ca au si m-am dus direct,a costat cam 2mil si un pic, un bidon de 5l (nu am gasit mai putina).Acum vreo 2 luni am cumparat-o.Am mai dat la cineva din ea.Adresa o gasesti aici ,daca nu,ti-o trimit prin pm. Sper sa-ti fie de folos. Cu respect ,Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina am folosit kelfos si dupa aprox 2 ani rugina nu a mai aparut (chituit+vopsit peste). Partea proasta e ca nu prea adera bine vopseaua pe el si risca sa se decojeasca, dar important e ca nu mai vezi rugina. Nu cred ca se poate compara totusi cu sablarea sau perierea pina la fier, dar e cert o solutie care te scapa de multa munca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina va salut As vrea sa cumpar Kelfos de la Maer Grup dar nu am ce face cu 5 litri. Mi-ar trebui cam jumate si nu vand mai putin. Ar mai fi cineva interesat sa impartim zeama ? (de preferat din Bucuresti) Tel meu este 0741 277 444 VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex22_xxx Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina va salut As vrea sa cumpar Kelfos de la Maer Grup dar nu am ce face cu 5 litri. Mi-ar trebui cam jumate si nu vand mai putin. Ar mai fi cineva interesat sa impartim zeama ? (de preferat din Bucuresti) Tel meu este 0741 277 444 Daca vrei vreau eu jumatate.dar nu sunt din bucuresti.comanda tu,dupa care imi trimiti mie prin curier cu plata ramburs Link to comment Share on other sites More sharing options...
maurizio Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina salut. puteti sa folositi si NEOFER de la firma SARATOGA il gasiti in Crevedia la firma Trust Construct srl care are toata gama Saratoga. produs este ffff bun si se vinde si la 1 kg. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Multumesc pentru sugestie Maurizio. Interesant produsul doar ca il au numai in magazinul din Crevedia si nici nu livreaza in Bucuresti. Poate apare un doritor din Bucuresti pt Kelfos. Daca nu, il cumpar si-l trimit in tara prin curier (dar cred ca face mai mult transportul decat produsul in sine) VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex22_xxx Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Multumesc pentru sugestie Maurizio. Interesant produsul doar ca il au numai in magazinul din Crevedia si nici nu livreaza in Bucuresti. Poate apare un doritor din Bucuresti pt Kelfos. Daca nu, il cumpar si-l trimit in tara prin curier (dar cred ca face mai mult transportul decat produsul in sine) prin posta transportul este 7 ron si ajunge in 2 zile Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshmar Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Vreau si eu 1 litru sau chiar 2 daca iti ramine ..sint din Iasi. Care mai este pretul? 0733691622 Bogdan Aud Umbre!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Pretul este 48 de euro plus TVA - cam 2.2 milioane bidonul de 5 litri. Din pacate nu-mi ramane pt ca eu am nevoie de 2,5 litri. Restul merg probabil la Alex22. VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshmar Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina trimiteti bre si la mine o juma de litru...cica 1 l acopera 8-9 m2 Aud Umbre!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex22_xxx Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Pretul este 48 de euro plus TVA - cam 2.2 milioane bidonul de 5 litri. Din pacate nu-mi ramane pt ca eu am nevoie de 2,5 litri. Restul merg probabil la Alex22. Sa-mi zici cand te hotarasti si iti trimit banii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Intre Vactan si Kelfos, eu as alege Fertan. Produs nemtesc, de calitate superioara, as zice eu. Am incercat mai multe convertizoare de rugina, dar ca Fertan-ul nu e nici unu'. Cautati pe google Fertan Targu mures, si gasiti un tip care-l vinde in romania la pret de germania. Bafta! I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshmar Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Pentru ca din lotul de Kelfos mai sus mentionat nu a mai ramas nici o picatura intentionez sa fac o comanda sau sa rog pe cineva care are drum la Bucuresti sa ia un bidon de 5 litri ,asa ca doritorii din Iasi sau de prin zona pot sa-si imparta cei 2-3 litri care vor ramine.Pretul va fi cel de achizitie + curier daca va fi cazul Aud Umbre!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex22_xxx Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Pentru ca din lotul de Kelfos mai sus mentionat nu a mai ramas nici o picatura intentionez sa fac o comanda sau sa rog pe cineva care are drum la Bucuresti sa ia un bidon de 5 litri ,asa ca doritorii din Iasi sau de prin zona pot sa-si imparta cei 2-3 litri care vor ramine.Pretul va fi cel de achizitie + curier daca va fi cazul Vreau eu ce-ti ramane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshmar Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Am citit mai sus ca iti ramine 2,5 litri de la Razvan ......+ 2-3 litri de la mine ...cred ca ai de o comanda(5l) doar pentru tine .Daca ti-a picat comanda acolo am sa vad cit pot sa-ti trimit Aud Umbre!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maiden Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Daca ramane pe undeva ceva in +, contactati-ma si pe mine, vreu 1-2 litri. Merci !:h5 Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex22_xxx Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Am citit mai sus ca iti ramine 2,5 litri de la Razvan ......+ 2-3 litri de la mine ...cred ca ai de o comanda(5l) doar pentru tine .Daca ti-a picat comanda acolo am sa vad cit pot sa-ti trimit Razvan a amanat lucrarea pana prin aprilie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshmar Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Maiden , daca esti din Tulcea cred ca poti lua kelfos chiar de acolo ..pe site zic ca au o filiala chiar acolo pe str Gradinari nr 5 Aud Umbre!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maiden Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Asa?! O sa caut maine, merci! Pe ce sait ai vazut ?! Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshmar Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Simbata bidonul cu Kelfos ajunge la Iasi ,am 2-3 litri disponibili ,aflu exact dupa ce mai servesc ceva prieteni cu cantitati mai mici Aud Umbre!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex22_xxx Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Simbata bidonul cu Kelfos ajunge la Iasi ,am 2-3 litri disponibili ,aflu exact dupa ce mai servesc ceva prieteni cu cantitati mai mici te rog sa nu ma uiti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshmar Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Ce cantitate ai NEVOIE ? Produsul acopera aprox 8-9 m2 Aud Umbre!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex22_xxx Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Ce cantitate ai NEVOIE ? Produsul acopera aprox 8-9 m2 Cat iti ramane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalmatianul Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina am luat miercuri 2 litri de fertan de la targul mures la 280 lei plus curierul suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshmar Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina a sosit kelfosul.:)) diponibil 2 litri deocamdata Aud Umbre!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts