Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau

Postări Recomandate

Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau

Sincer Mao, am luat intotdeauna decizii privind exclusiv spre cresterea calitatii si sigurantei competitiei de off-road. Nu ma intereseaza jocurile de culise si nici nu ma tem de raspundere atunci cand iau decizii. Intotdeauna vor fi pareri pro si contra, intotdeauna se vor gasi comentatori de pe margine.

Solutia cu balizele de urmarire a fost cautata de ani de zile pentru a creste siguranta concursului; este important pentru organizatori de a sti unde este o masina care nu este de gasit in teren. Sunt zone foarte izolate in concurs unde nu este decat semnal Cosmote; trebuie sa mergi kilometri pe jos sa gasesti un pic de semnal.

Cand au fost probleme anul trecut la Cluj, am fost singurii care am reactionat la nivelul pericolului dovedit; am cheltuit 2000 euro pentru a avea la GTC Trophy 2013 ambulante suficiente: 3 ambulante, dintre care una 4x4 si un post fix la secretariat; in total 8 oameni. Sunt destule concursuri care asigura o singura ambulanta...

Anul acesta avem contract cu SMURD, care va asigura cate ambulante este nevoie, inclusiv descarcerare.

Cei care sunt directori de concurs stiu ce raspundere isi asuma si cate semnaturi pun pe hartii oficiale in care se specifica clar ca esti vinovat de orice se va intampla.

Decizia de a folosi sau nu balize ne va apartine, prin consultarea CNOR si daca se va hotari ca monitorizam, toti concurentii vor trebui sa monteze pe masina balize. Laptop-ul in care se va vedea unde este fiecare masina poate sa stea la un arbitru FRAS sau la observatorul FRAS si sa fie consultat doar la nevoie, in prezenta acestuia.

Nu sunt de acord sa transformam urmarirea concurentilor in vizionare publica; este competitie sportiva si exista reguli. Scopul este de a asigura siguranta concurentilor si nu de a distra asistenta... Fara suparare!

Perdelele de fum aruncate deja de diverse cluburi sunt, din punctul meu de vedere doar incercari un pic penibile de a face presiune - un fel de razboi psihologic practicat inainte de derbiuri la fotbal...

Mi-am mai batut cuie in cap si in 2012 si nu am nici o ezitare sa o fac si acum; atunci a-ti iesit campioni in urma unei decizii de excludere a celui de pe locul 1 si sanctionare pentru comportament nesportiv a celor de pe locul 2, conform Regulamentului CNOR in vigoare la cea data. Am suportat multe reprosuri dupa concurs, dar, indiferent de simpatia mea catre unul sau altul, am luat decizia doar conform regulamentului.

Ai vrei urma de indoiala ca va fi astfel acum?

Va asteptam cu drag la concurs si fie ca cel mai bun sa castige.

Editat de RazvanGTC

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 284
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau

Venim si noi la standard, Dan si Ovidiu, am auzit ca aveti niste lanturi bune rau la premii, poate avem noroc :grin:

Mitsubishi Pajero
Link spre comentariu

Venim si noi la standard, Dan si Ovidiu, am auzit ca aveti niste lanturi bune rau la premii, poate avem noroc :grin:

Nu cobi ca s-ar putea sa-ti majorezi stocul de lanturi :ha:

Link spre comentariu

In ritmul in care mergem noi nu-mi permit nici macar sa fac pipi' date=' telefonul fiind pe silent, in husa, in geanta...etc inregistrand track-ul pe motion x.[/quote']

Exact! 10q!

Decizia de a folosi sau nu balize ne va apartine' date=' prin consultarea CNOR si daca se va hotari ca monitorizam, toti concurentii vor trebui sa monteze pe masina balize[/quote']

Nu sunt sigur daca au existat alte discutii in afara celor de aici de pe forum, fiindca am senzatia ca raspunsul asta mai are niste nuante pe care nu le identific din urmarirea topicului :)

Eu unul (din pozitia de concurent vorbind!) ma bucur sa stiu ca organizatorul stie unde sunt, chiar daca m-am rasturnat si am rupt antena, iar acolo nu am semnal gsm. Nu am o problema cu montarea balizelor, ba chiar dimpotriva, am sugerat o solutie pentru a face mai interesant concursul, adresand una din problemele cu care ne confruntam la offroad: lipsa de vizibilitate.

Am sa ma straduiesc sa pun pe tableta de concurs aplicatia despre care am scris aici si sa public (pe forum / facebook) linkul unde putem fi urmariti noi. Asta ca sa adresez partea cu transparenta noastra.

Revenind la paragraful citat, desi consider ca ideea balizelor este foarte buna (repet, ca si organizator am folosit cand existau), am ridicat un semnal de alarma legat de modul de implementare. Am avut in unul din anii trecuti balize pe masina care au fost montate legandu-le de instalatia noastra electrica, prin decojirea unor fire de prin bord si relipirea lor cu powertape. Mi se pare o solutie foarte periiculoasa si insisit cu rugamintea de a nu implementa acest tip de balize indiferent de scopul lor bun.

nformatie despre ceilalti competitori transmisa de cineva care urmareste evolutia lor' date=' poate fi foarte de ajutor: intr-un azimut ciudat sau chiar gresit ( cum ni s-a intamplat anul trecut), cand vezi ca nu prea reusesti sa-i dai de cap, poti afla printr-un simplu telefon (daca este si semnal) ca alti concurenti au iesit din zona respectiva si vei primi si indicatii in ce directie s-au dus fata de trackul de intrare in azimut.[/quote']

Inteleg rationamentul. Mi se pare insa ca solutia este foarte simpla, si foarte la indemana. Ca dovada a fost implementata cu succes atat de Nea Gigi cat si de colegii de la Baia Mare. In locurile unde au existat probleme de roadbook s-a acordat stop timp concurentilor (analizand tr, astfel incat timpul final luat in calculul clasamentului a reflectat doar timpul efectiv al concurentilor, nu si cel de 'balaureala' indus de roadbook.

Mi s-a parut o solutie foarte eleganta, si depinde doar de organizator sa recunoasca "da, este o problema". Asa cum ai spus mai sus (cel mai recent), cred ca aceasta tarie de caracter NU iti este straina, deci cred ca se poate implementa cu succes si la GTC, in cazul nefericit in care exista probleme in roadbook.

Concluzionez discutia cu balizele / live tracking, etc. Eu unul voi incerca sa public trackul nostru live. Concurentii carora li se pare interesant pot si ei sa adopte solutiile tehnice descrise aici. Daca organizatorii monteaza balize, CONSIDER CA ar fi bine sa fie model care se alimenteaza singure, ca sa nu induca riscuri suplimentar de orice natura.

Link spre comentariu

deci' date=' maestre......treaba cu balizele este cum hotareste clubul ca regulament particular-e o treaba ca sa intelegi-pe persoana fizica, asa cum ti-a spus si razvan gtc -e de bine!!!!!!!!!! daca tu vrei sa tulburi ape si nu iti rezulta ceva( de exemplu: ca nu ai fost servit cand ai vrut tu anul trecut cu "nu stiu ce" si nu ai inteles ca nici macar la nunta nu pretinzi friptura mai devreme...atunci.... noapte buna!)[/quote']

Stimate coleg,

nu imi permit sa ma adresez altfel fiindca spre rusinea mea nu asociez nickname ul de pe forum cu persoana reala, deci nu stiu daca suntem in relatii de apropiere (sa imi permit o adresare cordiala) sau nu :)

Raspunsul pe care il citez l-ati dat la un post al meu in care am oferit argumente tehnice pentru o propunere inaintata anterior pe topic, si am analizat scenariile pe care le-am identificat eu ca posibile, incercand sa identific consecintele potential negative ale implementarii solutiei propuse.

Dvs considerati relevant sa aduceti in discutia despre monitorizarea concurentilor si 'publicizarea' concursului catre miscarea de offroad faptul ca anul trecut concurentii au avut de ales sambata seara intre a merge la culcare nesatui, desi mai exista mancare programata in meniu sau sa nu se odihneasca destul inaintea trialului, asteptand mancarea, dupa principiul servirii mesei la nunti.

Inteleg din mesajul dvs ca nuntile vi se par un model de organizare de eveniment relevant de urmat si la etapele de campionat de offroad. Imi permit sa afirm in public ca am o parere diferita, si ca, din postura de concurent prefer sa nu trebuie sa aleg intre mancare si somn. Inteleg, desigur ca fiecare om are o parere care provine din experientele, trairile, scopurile personale, si imi imaginez ca nu ne vom putea pune de acord asupra acestui aspect, deci va propun sa nu continuam discutia, mai ales fiindca , mie unul, nu mi se pare relevanta servirea fripturii in dezbaterea despre balize :h5

De asemenea, folosesc ocazia acestui post ca sa va cer scuze public pentru acele lucruri care le-am facut vreodata care v-au deranjat in asa maniera incat, la un an dupa evenimente, sa imi reprosati ca am cerut de mancare inainte de ora programata :wink:

Link spre comentariu

Stimate coleg,

nu imi permit sa ma adresez altfel fiindca spre rusinea mea nu asociez nickname ul de pe forum cu persoana reala, deci nu stiu daca suntem in relatii de apropiere (sa imi permit o adresare cordiala) sau nu :)

Raspunsul pe care il citez l-ati dat la un post al meu in care am oferit argumente tehnice pentru o propunere inaintata anterior pe topic, si am analizat scenariile pe care le-am identificat eu ca posibile, incercand sa identific consecintele potential negative ale implementarii solutiei propuse.

Dvs considerati relevant sa aduceti in discutia despre monitorizarea concurentilor si 'publicizarea' concursului catre miscarea de offroad faptul ca anul trecut concurentii au avut de ales sambata seara intre a merge la culcare nesatui, desi mai exista mancare programata in meniu sau sa nu se odihneasca destul inaintea trialului, asteptand mancarea, dupa principiul servirii mesei la nunti.

Inteleg din mesajul dvs ca nuntile vi se par un model de organizare de eveniment relevant de urmat si la etapele de campionat de offroad. Imi permit sa afirm in public ca am o parere diferita, si ca, din postura de concurent prefer sa nu trebuie sa aleg intre mancare si somn. Inteleg, desigur ca fiecare om are o parere care provine din experientele, trairile, scopurile personale, si imi imaginez ca nu ne vom putea pune de acord asupra acestui aspect, deci va propun sa nu continuam discutia, mai ales fiindca , mie unul, nu mi se pare relevanta servirea fripturii in dezbaterea despre balize :h5

De asemenea, folosesc ocazia acestui post ca sa va cer scuze public pentru acele lucruri care le-am facut vreodata care v-au deranjat in asa maniera incat, la un an dupa evenimente, sa imi reprosati ca am cerut de mancare inainte de ora programata :wink:

Stimate Maestre,

Legat de treaba cu balizele…punct. Dumneata nu ai ce sa ne spui. Ele vor exista sau nu. Altcineva hotareste.

Legatura dintre balize si friptura-nunti ai facut-o dumneata. Eu am legat friptura de baletul pe care-l faci in a desfiinta ceva constructiv. Exemplul cu nunta era plastico-elastic.

Relevant e ca, din cei aproape 200 de patricipanti, matale ai fost singurul nemultumit de modul de desfasurare al mesei festive. Gazdele isi organizeaza cum pot mai bine evenimentul. Sigur, nu poti sa multumesti pe toata lumea: unii aleg sa se distreze, altii sa se odihneasca pt a doua zi la trial.

Inteleg, la randul meu, din mesajul matale ca frumusetea unei nunti paleste in fata promenadei tale prin padure. Dar daca dumneata ai inteles ca nuntile mi se par un model de organizare, atunci intr-adevar „fiecare om are o parere care provine din experientele, trairile, scopurile personale, si imi imaginez ca nu ne vom putea pune de acord asupra acestui aspect”

Legat de scuze, nu este nevoie de ele. La un an de la evenimente, iti promitem ca vom face demersuri la presedintele clubului, la FRAS, la ceilalti participanti, la invitati, la presa, la conducerea restaurantului, la oamenii care trec pe strada, la cei care fac bai vis-a-vis, la membrii clubului GTC si nu in ultimul rand la cei care isi fac nuntile in acea sambata, sa ai fripturica gata, fix inainte de culcare.

mmmm
Link spre comentariu

Mao - cred ca Razvan are dreptate sa gandeasca asa, cel mai mult conteaza siguranta participantior la campionat. Balizele chiar ajuta, organizatorii or sa stie exact unde esti si un cazul in care s-a intamplat ceva grav, stiu de unde sa te culega:))).

Mie ca participant imi concine asa...restul ca or sa stie ceilalti daca sunt in fata sau in spate...etc, fleacuri, speculatii.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Horatiu (hai Romania) din cele cateva etape la care am participat am rupt si noi masina si am incercat sa ajungem (de cele mai multe ori reusind asta) pe propriile roti la finish, asta pt ca stim ce inseamna sa organizezi o etapa si stim ce inseamna sa mergi sa recuperezi concurenti rupti sau "defecti" :).

Nu cred ca la etapa de la Monteoru va fi nevoie :p

Anyway oricum va fi, distractia ii pe primul loc :)

Link spre comentariu

Sambata si duminica s-au facut verificarile pe ambele trasee de standard, putine retusuri la RB dar si la masini...! S-a intors din nou la Bucuresti toyota lui Razvan. Va asteptam cu darg la Sarata.

PS. Emil nu uita de restrictia de viteza, am ridicat-o la 20km/h.

Catrina ziua 2 e a voastra.

Wili, cu patrolul de Brasov, vezi sa nu mai ratezi trecerea prin riu.

Claudiu cu patrolu de la Cluj, si pe toti colegii de la Mures, va asteptam la o noua provocare in Campionatul national.

Colegul Sabau a facut prima zi de verificare si i s-a parut...... (dar mai bine il las pe el sa va povesteasca cum a fost)/

Poze.

20140927_115546_resize.thumb.jpg.00d771c93559bdf8a05ea748d8196df8.jpg20140927_115606_resize.thumb.jpg.16a5898f64e24c2190ef8437bea0fe26.jpg20140927_142024_Richtone(HDR)_resize.thumb.jpg.aa902578c9319b6d3fd7881a129fb08d.jpg20140927_153407_resize.thumb.jpg.8ed99493cd3e221d0a55b906ec63372d.jpg20140927_153451_resize.thumb.jpg.cf1343d4e489f43cfc826419d9697b20.jpg20140927_154703_resize.thumb.jpg.0615ab4b9e88cfd10fadd23d53819e06.jpg20140927_165430_resize.thumb.jpg.242769ec9efae5a0d184f9442c0e8c68.jpg20140927_165435_resize.thumb.jpg.218682849dfe0898a1e7d1f9f79e5bd6.jpg20140927_183059_resize.thumb.jpg.9dea1a70cb5baca9c544548659d7dd23.jpg20140927_184010_resize.thumb.jpg.441c706182a414508744ae94ce8f7bf5.jpg20140927_184128_resize.thumb.jpg.8963739fd5b61b21af25421473ca858b.jpg20140928_094813_resize.thumb.jpg.3edd99bd77763336f4a7e16ce2c42993.jpg20140928_094827_resize.thumb.jpg.83f69727ae0b590ff9f6e4c20887bd58.jpg20140928_105221_resize.thumb.jpg.071f362e856b5f571a33d7c4114aab94.jpg20140928_114059_resize.thumb.jpg.65d14d3b42a81fa887d472d244c7b6ea.jpg20140928_144431_resize.thumb.jpg.ee0546f00a7fbeb9418b29eda7ea25e1.jpg20140928_144441_resize.thumb.jpg.3cc0db29ce96219356f3a2cb569edccd.jpg20140928_164215_resize.thumb.jpg.8f80bbf91d0b5854878477420db443ad.jpg20140928_171509_resize.thumb.jpg.246d72c2f04db72d52a689c207fa04f7.jpg20140928_171515_resize.thumb.jpg.6c738b74f3ff25887292db518f256aa0.jpg

Editat de piede
Link spre comentariu

Mao....hai Romania !!!

My friend, eu ziceam ca balizele sunt bune in cazul in care un echipaj s-a rasturnat grav si nu mai poate sa continue fara ajutor ....sau un concurent este accidentat si trebuie transportat. Daca asa ceva se intampla unde nu avem cum comunica cu baza.....baliza ne salveaza.

Doar nu iti inchipuiai ca-mi fac vreo problema ca nu iesi tu cu Luci in 3 roti din vreo ravena:))).

H

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Exact! 10q!

Nu sunt sigur daca au existat alte discutii in afara celor de aici de pe forum, fiindca am senzatia ca raspunsul asta mai are niste nuante pe care nu le identific din urmarirea topicului :)

Eu unul (din pozitia de concurent vorbind!) ma bucur sa stiu ca organizatorul stie unde sunt, chiar daca m-am rasturnat si am rupt antena, iar acolo nu am semnal gsm. Nu am o problema cu montarea balizelor, ba chiar dimpotriva, am sugerat o solutie pentru a face mai interesant concursul, adresand una din problemele cu care ne confruntam la offroad: lipsa de vizibilitate.

Am sa ma straduiesc sa pun pe tableta de concurs aplicatia despre care am scris aici si sa public (pe forum / facebook) linkul unde putem fi urmariti noi. Asta ca sa adresez partea cu transparenta noastra.

Revenind la paragraful citat, desi consider ca ideea balizelor este foarte buna (repet, ca si organizator am folosit cand existau), am ridicat un semnal de alarma legat de modul de implementare. Am avut in unul din anii trecuti balize pe masina care au fost montate legandu-le de instalatia noastra electrica, prin decojirea unor fire de prin bord si relipirea lor cu powertape. Mi se pare o solutie foarte periiculoasa si insisit cu rugamintea de a nu implementa acest tip de balize indiferent de scopul lor bun.

Inteleg rationamentul. Mi se pare insa ca solutia este foarte simpla, si foarte la indemana. Ca dovada a fost implementata cu succes atat de Nea Gigi cat si de colegii de la Baia Mare. In locurile unde au existat probleme de roadbook s-a acordat stop timp concurentilor (analizand tr, astfel incat timpul final luat in calculul clasamentului a reflectat doar timpul efectiv al concurentilor, nu si cel de 'balaureala' indus de roadbook.

Mi s-a parut o solutie foarte eleganta, si depinde doar de organizator sa recunoasca "da, este o problema". Asa cum ai spus mai sus (cel mai recent), cred ca aceasta tarie de caracter NU iti este straina, deci cred ca se poate implementa cu succes si la GTC, in cazul nefericit in care exista probleme in roadbook.

Concluzionez discutia cu balizele / live tracking, etc. Eu unul voi incerca sa public trackul nostru live. Concurentii carora li se pare interesant pot si ei sa adopte solutiile tehnice descrise aici. Daca organizatorii monteaza balize, CONSIDER CA ar fi bine sa fie model care se alimenteaza singure, ca sa nu induca riscuri suplimentar de orice natura.

Firma care se va ocupa de balize este Safe Fleet - http://www.safefleet.ro/. Balizele se leaga direct la baterie.

Sustin si vom aplica eliminarea din punctajul etapei a portiunii de traseu in care anumite echipaje au fost defavorizate, ca urmare a unei greseli de roadbook. Diferenta intre echipaje trebuie sa se faca in conditii egale de concurs.

Link spre comentariu

Nu cobi ca s-ar putea sa-ti majorezi stocul de lanturi :ha:

La al 4-lea set imi deschid magazin! :wink:

Mitsubishi Pajero
Link spre comentariu

Lista participantilor actualizata:

Standard

Bogdan Hrisca + Orlando Barboi

Nicu Cojocaru + Razvan Boncu

Sorin Manea + Ioana Manea

Emilian Costas + Mihai Voicila

Horatiu Barleanu + copilot

Nicusor Duica + Nicoleta Duica

Gheorghe Catrina + Mihai Petcu

Dragos Tudorache + Veronica Tancaba

Daniel Chiperi + Liviu Baschir

Ionut Nitulescu + Florian Marius

Mateas Claudiu + Pop Anton Octavian

Magda Danciu + Simona Rusu

Dan Barbu + Ovidiu

Open

Vlad Viorel + George Croitoru

Mihai Turcu + Gelu Suciu

Oleg Negara + Cristian Logofatu

Lucian Neag + Marius Pop

Pavel Alexandru + Vali Radu

Mircea Sandu + Andrei Manolache

Pedro Pinto+ Ovidiu Limoncu

Sorin Schneider + Bogdan Toma

Emil Niculescu+ Victor Tanase

Viorel Ognean + Vali

Pavel Alexandru + Valentin Radu

Silviu Bulugioiu + Raluca Andreescu

Vali Capota + Bojescu Ovidiu

Badoi Bogdan + Badoi Catalin

Ion Tudor / Gaganu + George Bobu

Radu Gusat + Sorin Melente

Ciprian Ilisei + Iulian Safir

Ciprian Damian + Mihai Volocaru

Alexandru Iacob + Sebastian Ursache

Extrem

Andy Visoiu + Bogdan Cord

Sorin Parvulescu + Paul Cioban

Marian Andreev + Costin Fantana

Andrei Gafita + Marius Lupu

Andrei Oprea + Vali Babu

Bogdan Oprea + Razvan Lascu

Crinu Andanut + Cornel Zamfirescu

Mihai Pascu + Laurentiu Dobrica

Robert Tutuianu + Dan Coroama

Kalmar Norbert +copilot

Radu Dragos + Raimond Chelban

Rugam pe cei care nu s-au inscris si pe site-ul gtctrophy.ro, sa o faca.

Ne usureaza munca celor de la Secretariat si micsoreaza timpul de asteptare in ziua inscrierilor.

Va multumim pentru intelegere.

Editat de GTC Motorsport
Link spre comentariu

Trialul este duminica de la ora 10?

Tot unde a fost si anul trecut?

10.30 la Paducel, unde a fost si anul trecut.

http://www.gtctrophy.ro/program-competitie-2014/

Link spre comentariu

Colegul Sabau a facut prima zi de verificare si i s-a parut...... (dar mai bine il las pe el sa va povesteasca cum a fost)

Am fost la verificare cu Mariana de trasee si ziua 1 mi-sa parut foarte soft, multa navigare, traseul se poate face cu orice suv,eu l-am facut in 4x2.

Traseul la clasa Standard este Standard,daca ploua se aproprie de CN.

Ptr. mine este de departe cel mai usor traseu din campionat.

Urmeaza sa verific si ziua 2 si o sa revin cu informatii noi.

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Sambata si duminica s-au facut verificarile pe ambele trasee de standard, putine retusuri la RB dar si la masini...! S-a intors din nou la Bucuresti toyota lui Razvan. Va asteptam cu darg la Sarata.

PS. Emil nu uita de restrictia de viteza, am ridicat-o la 20km/h.

Catrina ziua 2 e a voastra.

Wili, cu patrolul de Brasov, vezi sa nu mai ratezi trecerea prin riu.

Claudiu cu patrolu de la Cluj, si pe toti colegii de la Mures, va asteptam la o noua provocare in Campionatul national.

Colegul Sabau a facut prima zi de verificare si i s-a parut...... (dar mai bine il las pe el sa va povesteasca cum a fost)/

Poze.

[ATTACH=CONFIG]225226[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225227[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225228[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225229[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225230[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225231[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225232[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225233[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225234[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225235[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225236[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225237[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225238[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225239[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225240[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225241[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225242[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225243[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225244[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225245[/ATTACH]

Draga Piede,

Anul trecut am concurat cu un Mitsubishi, anul asta am un Mercedes G mult mai puturos si lenes decat Mitsu asa ca restrictia sigur nu o sa o incalc, acum am posibilitatea sa termin traseul in siguranta si fara penalizari sper. La buna vedere si sa ne revedem sanatosi!

Link spre comentariu

Detalii despre evenimentul GTC Trophy 2014:

Premiile vor fi asigurate de catre partenerii GTC Trophy:

GTC Auto SHOP

Hitachi PowerTools

Garmin

President CB

GoPro

RUD

Distractia va fi mai mare si datorita:

Jidvei - 400 litri vin alb si rosu

URSUS - 1500 doze bere

Red Bull

Fly Coffee - cafea gratuita dimineata

Voslauer - apa

Sambata, la cina festiva, va canta trupa Folk Frate si va pune muzica DJ Dragos Ungureanu

Alimentarea cu combustibil: se va asigura langa parcul tehnic, cu un punct de alimentare mobil.

Paza va fi asigurata de catre Lex Protect.

Comunicatii: asigurate de Nea Vasile si echipa.

Salvari si descarcerare: SMURD Buzau

Vulcanizare: langa Popasul Merei - program prelungit pana la ora 24.00

ATM Raiffeisen - la Hotel CERES

Parteneri ai evenimentului, care au sprijinit organizarea acestuia:

GTC Auto

Red Bull

Hitachi PowerTools

Jeep Romania

GoPro

Garmin

President CB

Gopro

RUD

Ursus

Jidvei

Pink Travel

Vesta

FasonariOtel.ro

Discovering Transsylvania

Lex Protect

Euro Part

Altfel Center

Today Advertising

Safe Fleet

Cyrom Romania

Fly Coffee

Cadouri Vanatoresti

Hotel Cazino

Multumim Consiliului Judetean Buzau si Directiei Silvice Buzau - RomSilva.

Multumim colegilor de la GTC Motorsport care sunt in echipa de organizare.

Editat de RazvanGTC

Link spre comentariu

Parteneri ai evenimentului, care au sprijinit organizarea acestuia:

GTC Auto

Red Bull

Hitachi PowerTools

Jeep Romania

GoPro

Garmin

President CB

Gopro

RUD

Ursus

Jidvei

Pink Panther Travel

Vesta

FasonariOtel.ro

Discovering Transsylvania

Lex Protect

Euro Part

Altfel Center

Today Advertising

Safe Fleet

Cyrom Romania

Fly Coffee

Cadouri Vanatoresti

Hotel Cazino

De precizare ca nu este Pink Panther Travel ci Pink Travel-magazinul de vacante

Editat de oube_la

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

John + Baluru' Open All inclusive

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

Lista participantilor actualizata:

Standard

Bogdan Hrisca + Orlando Barboi

Nicu Cojocaru + Razvan Boncu

Sorin Manea + Ioana Manea

Emilian Costas + Mihai Voicila

Horatiu Barleanu + copilot

Nicusor Duica + Nicoleta Duica

Gheorghe Catrina + Mihai Petcu

Dragos Tudorache + Veronica Tancaba

Daniel Chiperi + Liviu Baschir

Ionut Nitulescu + Florian Marius

Mateas Claudiu + Pop Anton Octavian

Magda Danciu + Simona Rusu

Dan Barbu + Ovidiu

Catalin Danciu + Valeriu Cotoarba

Dan Rusu + Mircea Rentea

Open

Vlad Viorel + George Croitoru

Mihai Turcu + Gelu Suciu

Oleg Negara + Cristian Logofatu

Lucian Neag + Marius Pop

Pavel Alexandru + Vali Radu

Mircea Sandu + Andrei Manolache

Pedro Pinto+ Ovidiu Limoncu

Sorin Schneider + Bogdan Toma

Emil Niculescu+ Victor Tanase

Viorel Ognean + Vali

Pavel Alexandru + Valentin Radu

Silviu Bulugioiu + Raluca Andreescu

Vali Capota + Bojescu Ovidiu

Badoi Bogdan + Badoi Catalin

Ion Tudor / Gaganu + George Bobu

Radu Gusat + Sorin Melente

Ciprian Ilisei + Iulian Safir

Ciprian Damian + Mihai Volocaru

Alexandru Iacob + Sebastian Ursache

Nicu Burada + copilot

George Lazariu + Laurentiu Gogan

Extrem

Andy Visoiu + Bogdan Cord

Sorin Parvulescu + Paul Cioban

Marian Andreev + Costin Fantana

Andrei Gafita + Marius Lupu

Andrei Oprea + Vali Babu

Bogdan Oprea + Razvan Lascu

Crinu Andanut + Cornel Zamfirescu

Mihai Pascu + Laurentiu Dobrica

Robert Tutuianu + Dan Coroama

Kalmar Norbert +copilot

Radu Dragos + Raimond Chelban

Rugam pe cei care nu s-au inscris si pe site-ul gtctrophy.ro, sa o faca.

Ne usureaza munca celor de la Secretariat si micsoreaza timpul de asteptare in ziua inscrierilor.

Va multumim pentru intelegere.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare