Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Etapa 4-5 Campionatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie

Postări Recomandate

Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie

draga Petre cred ca ar trebui sa te identifici cu (re)sentimentele care te anima si pe care le ai transpus in fraza pe care mi ai adresat o: "Agresivitatea este buna s-o consumi acolo unde nu mai esti motivat sau prea obosit fizic, in niciun caz aici aruncand cu noroi in toata lumea"

...si crede ma ca suntem satui de noroi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@Radu

aceasta unitate si fair-play exista la open!

in afara de 2 echipaje de pe locul 1 si 2 , stiu ei cine, nu rupe nimeni randurile si se duce la open.

Eu sper insa ca le va veni si lor mintea la cap si isi vor da seama ca toti colegii lor au cuvant si obraz si se vor razgandi sa apuce drumul Aradaului.

Ideea e ca pot sa mearga cate echipaje vor , iar daca au obrazul subtire, sa un puncteze.

Am scris intr-o postare pe fb cine sunt ... ( ce sunt), cei ce vor puncta!

Sunt oameni care vor podiumul cu orice pret . Si daca nu pot urca pe el o fac pe ocolite, intr-o etapa ce nu avea ce cauta ca etapa in campionat, - datorita formatului si a regulamentului particular.

Iar in ceea ce priveste mutenia conducerii nu pot decat sa ii dau dreptate lui Rasty.

Link spre comentariu

Draga Mihai,

Vreau sa-ti reamintesc discutiile pe care le-am avut la Baia Mare ,cu privire la participarea noastra (gaganu si eu)la Arad,prin faptul ca daca nu se tine etapa de CN nici noi nu putem venii(timpul era prea scurt pentru remedierea avariilor la masini si faptul ca era o saptamana si greu obtinem concediu),mai ales ca la cea ora era incertitudine totala cu aceasta etapa de CN.

Dupa cum stii si tu,reprezentantii fiecarui club a votat ca Aradul sa fie etapa ce CN ,fapt pentru care eu si gaganul am decis sa participam la aceasta etapa,avand in vedere ca se puncteaza in CN,iar cred ca am fos fair-plai,in conditiile in care ai fost sunat atat tu cat si Romeo si te-am anuntat ca noi participam la Arad ,chiar inainte de a ne inscrie .

Suzuki Samurai

Toyota LJ 70, 3000cmc

VW Golf Plus , de zi

Link spre comentariu

Viorel si Gaganu luati-o ca o gluma.

Stiu discutiile si sunt de acord cu voi si cu gaganu care el a stat oricum o etapa deja.

Fiecare face ce vrea si ce crede pana la urma.

Eu unul nu ma supar pe nimeni, oricum felicitari ca aveti curajul sa mergeti sa sa va dati intr-o necunoscuta si ati reusit sa va faceti si timp o saptamana pentru acest concurs.

Ca sa fie clar cred ca supararea este intreptata catre CNOR (adica reprezentantii cluburilor) si nu catre organizator sau alte echipaje.

Unii au recunoscut neoficial ca au facut o greseala dar din rusine au continuat cu greseala si au votat DA pentru aceasta etapa.

si unul singu a avut curaj si a vazut greseala si a incercat sa o remedieze. FELICITARI FRITZ !!

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

Piede,

Cred ca gresesti prin faptul ca te duci catre ,,efectele'' acestui subiect si nu catre ,,cauze''

Mai precis ,,cauza'' este faptul ca s-a votat de catre toti reprezentantii cluburilor ca Aradul ,sa fie etapa de CN,inca de la inceputul anului,dar nu au fost comentarii pe aceasta tema ,decat acum in momentul desfasurarii acestei etape.

iar la afirmatia ca ,,unii vor podium cu orice pret'' ,va astept in teren sa ne intrecem!!!!!

Suzuki Samurai

Toyota LJ 70, 3000cmc

VW Golf Plus , de zi

Link spre comentariu

Piede,

Cred ca gresesti prin faptul ca te duci catre ,,efectele'' acestui subiect si nu catre ,,cauze''

Mai precis ,,cauza'' este faptul ca s-a votat de catre toti reprezentantii cluburilor ca Aradul ,sa fie etapa de CN,inca de la inceputul anului,dar nu au fost comentarii pe aceasta tema ,decat acum in momentul desfasurarii acestei etape.

iar la afirmatia ca ,,unii vor podium cu orice pret'' ,va astept in teren sa ne intrecem!!!!!

Viorel, nu de tine vorbeam, dar daca te-ai sesizat e treba ta....!

Nu stii ce inseamna acest concurs. Aziumuturile nu sunt marcate. Pleci din necunoscut , ca nu ai banda de coNfirmare a azimutului , catre alt azimut necoNfirmat cu banda si nici coordonate o eroare de 1 grad la 10kn te arunca 300m si asa mai departe, Romica stie poate sa iti comfirme

De aia zic ca nu avea ce cauta ca etapa in campionat

Pun pariu ca daca se ia decizia ca sa nu se puncteze cel putin 4 echipaje nu mai participa.

Rusine comisiei car nu vrea sa ia o hotarare acum,

Rusine celor care se duc SI PUNCTEAZA!

Editat de Astral
Link spre comentariu

da. du te tu si intrece te singur in teren sa ne arati ce tare esti.

e si o "mica" problema cu "etapa" asta:

exista in regulamentul FRAS un articol sau ce o fi care spune ca trebuie sa existe minim trei concurenti pe clasa pentru ca un concurs sa se poata desfasura...legal...dar ce mai conteaza legea...aici sase masini, adica la Arad.

s ar putea sa apara contestatii si sa participati degeaba...dar va scoate domnu' Crinu...mergeti linistiti.

Viorele! sa nu iesi pe doi ca te faci de ras...ca de "noroi" oricum esti.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Piede...ei cu rusinea si cu punctele...noi cu pulimea...si cu sfaturile.

poti sa faci ceva concret?

am vorbit cu Andi care pe buna dreptate a spus ca el nu ar merge daca ar sti sigur ca nu vine nimeni...dar cine ii poate garanta ca nu va veni nimeni sa i ia punctele...(avand in vedere evolutia lui de pana acum si faptul ca merge cu Romica cred ca nu poate emite nimeni altcineva pretentii la locul 1), ca doar suntem romani.

si fii convins ca daca afla sacalii ca nu merge Andi se napustesc ca hienele sa sfartece hoitul de concurs de la Arad.

vorbim discutii si lumea isi vede de treaba...daca spui ceva impotriva te fac frustrat si "de tastatura"...asta e nivelul intelectual neicushorule.

Link spre comentariu

...si de fapt rusinea e a cluburilor care au votat ca acest concurs sa fie etapa...nu are nimeni vina ca conduc CNOR astia de conduc CNOR in afara de cluburile electoare care au scremut alegeri si regulamente si calendare competitionale...

oamenii (din conducere) s au prins ca lehamitea invinge pana si dorinta de a participa si de a castiga la un si un concurs...pe asta se bazeaza si asteapta sa treaca...cainii latra ursul merge...asta e Piede tată...

ia ti rusinea si da o la potaile alea de le tii la coltul gardului poate se mai ingrasa si du te la mare ca i frumos afara...

Link spre comentariu

eu am stat si am scos cateva fragmente din regulament care se bat cap in cap cu cerintele acestui concurs.

Eu am facut efortul de a citi regulamentul, acuma va las pe voi sa cititi cerintele concursului si sa legati regulamentul de cerinte.

Poate mai exista si alte neconcordante, asa ca luati si cititi.

0. Glossar

Echipaj = grup format din Pilot si Copilot, ambii detinatori de licente de sportivi eliberate de

catre FRAS, valabile pentru etapa de Campionat National ( CN ) de Off Road la care se inscriu

impreuna cu autovehiculul.

1. Conditii de participare

1.1. Conditii generale

Competitiile care vor puncta in CN (etape) sunt prevazute in Calendarul oficial competitional

aprobat CNOR/FRAS si vor avea obligatoriu trei sectiuni: EXTREM, OPEN si STANDARD.

Echipajele vor fi formate obligatoriu din PILOT si COPILOT, care vor concura individual. Fiecare

dintre membrii echipajului va primi puncte individual.

Alegerea rolurilor de PILOT sau COPILOT in cadrul unei etape a CN se face de catre membrii

echipajului la completarea Fisei de inscriere. Fiecare membru al echipajului va acumula puncte

in CN in functie de alegerea facuta in Fisa de inscriere pentru etapa respectiva a CN. Pe

parcursul desfasurarii etapei de CN, membrii echipajului trebuie sa indeplineasca numai rolurile

asumate prin Fisa de inscriere. Nerespectarea acestei prevederi conduce la descalificarea

echipajului in cauza, conform Anexei D.

Organizatorul nu poate limita accesul/participarea unui concurent sau echipaj la o competitie

organizata sub prezentul regulament (ex. limitare numar maxim concurenti, persoane

declarate arbitrar “non‐grata“, etc.), cu exceptia celor care se afla sub sanctiuni CNOR/FRAS.

4. Traseu

4.1. Specificitati

Traseul competitiei (etapei) este stabilit de catre organizatori pentru fiecare clasa separat si

trebuie parcurs în întregime de acestia, cu un autovehicul care sa corespunda clasei respective,

conform Regulamentulului.

4.3. GPS

Aparatul GPS compatibil Garmin este obligatoriu si va fi folosit, in principal, pentru inregistrarea

track‐ului parcurs de catre echipaj cu autovehiculul de concurs. In functie de formatul de

concurs, aparatul GPS poate fi utilizat si pentru identificarea traseului prestabilit de catre

organizator. Se penalizeaza incercarea de parcurgere a unei portiuni din traseu cu piciorul, cu

GPS‐ul la persoana, in conformitate cu Anexa D.

Prin decizia organizatorului, pentru acuratetea monitorizarii traseului parcurs de concurenti, se

pot utiliza si Trackere (aparate de monitorizare GPS) atasate si sigilate la masinile de concurs de

catre organizator.

Trackul inregistrat va fi descarcat de catre arbitrul oficial CNOR la finalul fiecarui stagiu de

traseu si comparat cu trackul organizatorilor, in vederea acordarii de penalitati.

6. Sosirea

Pentru fiecare echipaj, traseul este considerat finalizat (parcurs) doar daca echipajul il parcurge

integral si trece linia de sosire prin mijloace tehnice proprii. Pentru echipajele care parcurg

portiuni de traseu, respectiv trec linia de sosire cu autovehiculul tractat sau impins se va

considera traseu neparcurs si se vor aplica penalitatile aferente ( conf. Anexa D).

Dotari obligatorii ale autovehiculelor la clasa STANDARD

- Sunt admise cauciucuri cu profil AT, MT sau agresiv de competitie, (gen Simex). Nu sunt

admise cauciucuri agricole (gen tractor).

Dotari Recomandate

- troliu

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

da Mihai...ei au luat regulamentul si l au inmultit cu doi si a iesit etapa de la Arad...si uite asa niste minti luminate au umplut golul lasat de unele dintre cele mai adevarate etape ale fostului campionat...cele trei pe care le stie toata lumea...aici n ai limitari de viteza, habar nu ai daca ii distrugi unuia campul...esti ca orbetele dupa azimuturi cu legea junglei si a bunului simt, ultima fiind atenuata la zero din cauza oboselii si a dorintei de performanta a "sportivilor" ...poate n o fi asa...sa ne spuna Romica...

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Eu nu vin la Arad,asa ca imi mai raman trei etape,la Piatra am avut masina stricata si la Baia Mare am fost plecat din tara asa ca an de...

Editat de Astral
IMI...ITI...ISI...NU SE SCRIU NICIODATA CU CRATIMA !
Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Piede...ei cu rusinea si cu punctele...noi cu pulimea...si cu sfaturile.

poti sa faci ceva concret?

am vorbit cu Andi care pe buna dreptate a spus ca el nu ar merge daca ar sti sigur ca nu vine nimeni...dar cine ii poate garanta ca nu va veni nimeni sa i ia punctele...(avand in vedere evolutia lui de pana acum si faptul ca merge cu Romica cred ca nu poate emite nimeni altcineva pretentii la locul 1), ca doar suntem romani.

si fii convins ca daca afla sacalii ca nu merge Andi se napustesc ca hienele sa sfartece hoitul de concurs de la Arad.

vorbim discutii si lumea isi vede de treaba...daca spui ceva impotriva te fac frustrat si "de tastatura"...asta e nivelul intelectual neicushorule.

Radu sunt trei echipaje care se bat in campionat acest, Andi, Mihai si voi, ceilalti, marinica, eu, etc nu mergem, am preferst sa mergem altundeva

Eu am fost 2 ani la Rat, un am urcat pe podium cu tuparu, marinica si romica, celalt nu ne au mers masinii, si am fost doar pentru ca me facea pkacerea sa fiu in echipa cu mauri, costelus si pier, am si venit direct de la o nunta din portugalia, adevarul, este ca mie nu mi place concursul ala, si an trecut90% din concurenti au zis ca nu se mai intorc, dar se pare ca totusi merg

Vreau doar sa zic, ca sacalii merg la Tat, si pentru cine merge, bafta, si bafta organizatorilor din care sunt prieten,

Sa va distracti si sabne vedem cu toti la Cluj

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

buna seara

intervin aici pentru a clarifica unele nelamuriri cu privire la cele 2 etape de campionat de la Arad si anume

-se va lua startul in echipa dar la final de zii clasamentul se face individual in functie de cp-urile luate si distanta parcursa,lucrul acesta fiind posibil doar dupa ce s-a concretizat inchirierea balizelor de monitorizare care de altfel sunt niste costuri suplimentare in carca organizatorului , asta pentru a stii in orice moment unde se afla sportivii in teren

-parcurgerea traseului se va face exclusiv pe drumuri sau cai de acces majoritatea marcate ,deci nu se poate merge dupa capul si imaginatia fiecaruia prin pasuni,culturi sau padure fara a exista un drum

-daca una din masinile unei echipe se strica sau echipajele din echipa se cearta ,nu se suporta sau nu mai vrea una din echipaje sa traga de cealalta are posibilitatea sa continue traseul individual ,clasamentele oricum se fac individual

-trialul poate sa faca diferenta intre cele 2 echipaje ale unei echipe

maine se va publica regulamentul particular modificat ,pana atunci va doresc noapte buna

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

domnu' Blavenstain mai mult ai nelamurit niste neclarificari zau asa...atunci de ce mai sunt echipe daca indemnati la dezbinare chiar de la inceput?

ce poteci marcate, drumuri sau altceva cand noi si la Baia Mare am mers pe feriga cosita a unuia cautand un azimut?

chiar crezi ca ti expui textele cu iz de "clairificare" aici fara o aplicabilitate evidenta in teren si noi muscam ca guvizii râmuțe ...pe bune...ne desconsideri foarte grav.

chiar crezi ca sportul asta e pentru prostime...hai sa ne rezumam la pulime...

incerarca sa cauti tu drumuri catre azimuturi o zi intreaga cand vezi la un moment dat ca i mai scurt de a dreptul...mai ales in timpul unui concurs in toiul emulatiei.

si sa afirmi ca te poti descotorosi de coechipierul tau in orice moment al concursului mi se pare definitoriu pentru caracterele voastre de organizatori animati de cel mai pur fair play.

asta sunteti: niste "domni" care i puneti pe altii sa mearga impreuna, in echipa (vezi Doamne) prin padure si sa se faca pierduti unii de ceilalti in drumul lor neintinat...imaculat, spre victorie...se reitereaza balada Miorita in spiritul competitional romanesc.

bravo voua ca va suportati!

felicitari!

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

"Pe-un picior de plai,

Pe-o gurã de rai,

Iatã vin în cale,

Se cobor la vale,

Trei turme de miei,

Cu trei ciobãnei.

Unu-i moldovan,

Unu-i ungurean

ªi unu-i vrâncean.

Iar cel ungurean

ªi cu ce-l vrâncean,

Mãri, se vorbirã,

Ei se sfãtuirã

Pe l-apus de soare

Ca sã mi-l omoare

Pe cel moldovan,

Cã-i mai ortoman

ª-are oi mai multe,

Mândre ºi cornute,

ªi cai învãþaþi,

ªi câni mai bãrbaþi"...

si troliu mecanic

si portale noi

si motor diesel tunat

si masina mai usoara

si sufa mai groasa

si copilot mai invatat...

ai grija Andi!!!

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

buna seara

intervin aici pentru a clarifica unele nelamuriri cu privire la cele 2 etape de campionat de la Arad si anume

-se va lua startul in echipa dar la final de zii clasamentul se face individual in functie de cp-urile luate si distanta parcursa,lucrul acesta fiind posibil doar dupa ce s-a concretizat inchirierea balizelor de monitorizare care de altfel sunt niste costuri suplimentare in carca organizatorului , asta pentru a stii in orice moment unde se afla sportivii in teren

-parcurgerea traseului se va face exclusiv pe drumuri sau cai de acces majoritatea marcate ,deci nu se poate merge dupa capul si imaginatia fiecaruia prin pasuni,culturi sau padure fara a exista un drum

-daca una din masinile unei echipe se strica sau echipajele din echipa se cearta ,nu se suporta sau nu mai vrea una din echipaje sa traga de cealalta are posibilitatea sa continue traseul individual ,clasamentele oricum se fac individual

-trialul poate sa faca diferenta intre cele 2 echipaje ale unei echipe

maine se va publica regulamentul particular modificat ,pana atunci va doresc noapte buna

Karcsi, ori e individual, ori e pe echipe? Eu inteleg mersul in echipa daca cei doi impart si bune si rele. respectiv locul 1 sau abandon. Deci este pe echipe sau individual?

Daca baliza iti spune unde esti in orice moment, de ce se concureaza in echipe?

Tocmai necunoasterea pozitiei unui participant a dus la decizia mersului in echipa din cite stiu eu.

Sincer....stati de vorba si spuneti aceeasi propozitie.

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Eu am fost 2 ani la Rat, un am urcat pe podium cu tuparu, marinica si romica, Vreau doar sa zic, ca sacalii merg la Tat, si pentru cine merge, bafta, si bafta organizatorilor din care sunt prieten,

Sa va distracti si sabne vedem cu toti la Cluj

Din ce spui tu, se merge in echipa!

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Formatul concursului este pentru echipe de 2 echipaje ,lucru care se va si intampla,dar in urma sutelor de telefoane de la participanti si nu numai, s-a luat decizia de a se puncta individual

tel 0744621055

Link spre comentariu

pai are rost ,este mult mai usor sa navighezi in 2,diferenta dintre a merge pe roadbook si azimuturi este ca esti sigur ca pe roadbook s-a mers cu masina si se poate trece iar in acest format de concurs la care poti veni din orice directie,cu conditia sa fie un drum,este mult mai greu si de multe ori ai nevoie de ajutorul coechipierului.Am lasat la alegerea echipajelor cum vor sa parcurga traseele

tel 0744621055

Link spre comentariu

carevasazica oamenii astia nu se lasa pana nu ne demonstreaza ca exista si minus IQ...

adica unul e de sacrificiu. umbla sa caute drumuri(care doua postari mai sus erau marcate, iaca nu mai sunt si dintr o data e greu de gasit azimutul) si celalalt asteapta telefon...sau cum?

ati sesizat ca cu sute de telefoane se poate schimba un regulament?

de unde sute cand sunt anuntate 4 masini?...

măiculităăă...

Bucur...imi pare sincer rau pentru tine...si chiar esti un om de mare calitate.

iesi din mizeria asta cat mai poti.

astia din CNOR plimba cuvinte fara sens prin gura si postari si magareata cade pe tine.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare