Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Etapa 4-5 Campionatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie

Recommended Posts

Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie

Daca toate pozitiile si interpelarile de calibrul asta sunt ale unui fost/viitor candidat la functia de presedinte CNOR, pot sa le inteleg ca declaratii politice, ale unui candidat care e deja in campanie pentru viitoarele alegeri, daca nu, si sunt doar exercitii de caterinca ale unui off-roader de tastatura, atunci pricep ca e mai usor sa critici de pe scaun, decat sa faci 500km de off-road in cinci zile, cu 18.000m difernta de nivel, si sa dormi in total 16 ore intr-o saptamana ca sa poti sa faci asta.

dragul meu Bucur...campanie cu atatia ani inainte de viitoarele alegeri poate ti faci tu...domnul presedinte in functie e bine acolo unde e si gestioneaza perfect totul ca voi sa nu aveti nici o dilema existentiala...

asa, acum despre offroad si tastatura...daca ai timp sa cobori de la halucinantii 18.000m diferenta de nivel pana la noi offroaderii de tastatura care isi rup oasele pe la toate etapele de camipionat si nu numai (nu vrei sa stii cata plasma am tras de pe troliul lui Sorin la Baia Mare ca cred ca ajunge si sus la tine in varful de 18.000m...ce zic...chiar 18.001m) ca sa apari si tu apoi pe forum ca offroaderul de secretariat si sa ne dojenesti...

...o sa afli si de ce atatea intrebari...multe din ele cu raspunsuri la fel de subrede precum abordarea formei de concurs pe care o propovaduiesti...

...deci: sa fac 500km si sa mi se infunde urechile de la diferenta de nivel de 18.000m...nu mi i greu...greu imi e sa ma las regulat de un regulament facut sa reguleze regulabili...e ca si cum ma faci curva ca nu vreau sa ma fut...scuzati limbajul plastic, eufemistic, dar se impunea imperios pentru a salva si transmite exact emotia si mesajul literar...

greu ii va fi lui Sorin sa mearga cu masina neinmatriculata pe sosea...(ca are geamuri fumurii, cum am mai spus)...daca aveti asa ceva la Arad...ca altfel nu cred ca ti scapa amanuntul asta fie el si nesemnificativ...

...

...iar dupa atata regulat...te cred ca nu te mai ia somnul si doarmi doar 16 ore/saptamana...

PS:

...imi pare rau de ce ti s a intamplat cu flexul...sanatate si ai grija de tine...

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

O rugaminte @Radu Chelaru : Nu mai polua acest topic !!

Omul isi prezinta cu bun simt concursul iar tu vii si te basesti in el cu intrebari si pareri de prost gust. Nimeni nu e interesat de epistolele tale nesimtite .

Daca vrei sa participi pune intrebari pertinente , daca nu lasa-i in pace - e soare frumos afara !

.... Si incearca .... sa ... scrii cu .... mai .... putine .... puncte ... .... .... !

In alte topicuri bineiinteles !

Iata cum Radu Chelaru care in 2011 a iesit campion la copiloti dar dintr-un tertip a ramas fara cupa a ajuns offroader de tastatura!! Bravo frate!!! FELICITARI maxime!

A....si daca nu iti place cum scrie... cu puncte...incearca sa-l concurezi.....in teren:banana sau....schimba postul:banana

Edited by Miron Sorin

zambeste...maine poate va fi mai rau

Nu, nu de una ipotetica, ci de una faptica.

se merge impreuna, dar de fapt se merge de multe ori la distanta de CB, ai de urcat o coasta, unul incerca mai prin dreapta, unul mai prin stanga, care ajunge primul zice; hai pe aici s.a.m.d. mai tot timpul cauta amandoi, nu sta unul sa faca celalat toata munca, Au fost mai multe situatii cand la sfarsitul zilei nu aveau acelasi nr de CP. Unii pus si simplu, au taiat curba, pe scurtatura , si au pierdut CP-ul, Trebuie sa fiti atenti amandoi.

De acord cu tine! Si atunci de ce nu se merge cite o masina si se merge in echipa de doua? Spui ca au fost multe situati in care la sfarsitul zilei nu veau acelasi numar de CP-uri insa marea majoriate aveau. Deci nu subliniam exceptiile ci regula.

Cind am deschis eu ochii intradevar asa se mergea. Corect si de bun simt insa cam toti cei care se dadeau in campionat in acea vreme au hotarit ca e mai bine singur. Sincer acum, daca ne-am fi dat la hobby as fi zis insa toti am patit ceva la un moment dat si stim care ne sint limitele.

Sa fim sanatosi si daca o fi sa fie ne vedem acolo.

Insa tot nu am inteles cum se puncteaza. Daca ma dau in echipa cu Andy si eu rup masina iremediabil...abandoneaza si el?

...draga Sorin...Bucur se referea la butoanele alea mici de la Terratrip...care sunt tot un fel de tastatura...iar cu puncte scriu ca asa si vorbesc...molcom...ca in Ardeal...

download.jpg.b597ec52d32a71353c95ea2765dd6003.jpg

Draga Radu...nu Bucur te-a facut offroader de tastatura...ci colegul pe care-l deranja punctele tale...dar intre timp si-a modificat postul. Probabil a gugalit

Iata cum Radu Chelaru care in 2011 a iesit campion la copiloti dar dintr-un tertip a ramas fara cupa a ajuns offroader de tastatura!! Bravo frate!!! FELICITARI maxime!

A....si daca nu iti place cum scrie... cu puncte...incearca sa-l concurezi.....in teren:banana sau....schimba postul:banana

...iar cand am concurat si nu am primit cupa am stiut de la inceput ca asa va fi...ulterior au fost la conducerea CNOR niste ballsless boys care nu au avut...curajul sa modifice ce a inventat sucitu' ala de Rasty...si care n au nici acum...ca regulamentul tot al lui e...hihihi...ce va mai place shaorma, vorba lui Alex Miu...

..."sunt doar exercitii de caterinca ale unui off-roader de tastatura, atunci pricep ca e mai usor sa critici de pe scaun, decat sa faci 500km de off-road in cinci zile, cu 18.000m..."...asta a scris Bucur...am pus si asta cu 18.000 ca mor dupa ea...e genitala...deci offroader de tastatura m a facut...dar nu ma supar...mi o asum...ce sa fac...?...dar ma intreb...atunci unde se face offroad in tarisoara asta?...in universurile paralele (din nou) de la Arad?...daca i asa...e nevoie de bula galului sa o ateste...

...spuneti mi voi cine i din Aedeal in poza?

base-boc.jpg.8000ea884b1480901fb1fe5281d942ed.jpg

Edited by Radu Chelaru

Si mai am o nelamurire.

Open = extrem eu daca vin, eu unde punctez?

Sau cum se face departajarea pentru punctele in campionat pentru open si extrem?

Ca daca vine cineva pentru prima data cu un mitsu de 3.5 nemodificat ca mitsu e masina buna si cistiga amestecarea de clase...unde puncteaza?

Astea sint probleme.

ca nu se poate respecta un model

Am inteles ca 10 puncte castigate la Baia Mare nu sint egale cu 10 puncte de la Slanic din cauza reliefului...insa sa amestecati clasele in asa maniera nu prea inteleg:old

Edited by Miron Sorin

Si mai am o nelamurire.

Open = extrem eu daca vin, eu unde punctez?

...Sorin...n ai inteles...daca nu vii esti de tastatura...daca vii nu pui intrebari...dar pui curu' la bataie...si banii...si te rogi sa se alinieze astrele si sa nu te "faca" la arbitraj/regulament...in rest...18.000 de metri plus 500 de km de...caterinca/critica ai de halit...sigur o sa ne doara pe tine in cot si pe amandoi in fund de la atata stat pe scaun...si nu numai...

Edited by Radu Chelaru

...lasa l mai ca se referea la el...nu vezi ca pune puncte puncte intre toate cuvintele...Doamneee...am vazut o si pe asta...o fi de la limba lui materna?...dar oricum nu ne intereseaza.

sau mai bine: "poate face curat vreun moderator aici"...continuarea e"ca oricum nu ma duce capul sa inteleg ceva"...puncte puncte puncte...

Edited by Radu Chelaru

...vedeti, asta i problema romanilor genul KTibor...(nu stiu de la ce e K ul...nu mai trebuia unul?)...sa se faca curat aici, in rest e curat...vezi de parul din ochiul tau...si lasa puncte punctele simpaticule pentru cine stie sa le foloseasca...o sa te obisnuiesti cu ele incet incet...dar BAC ul tocmai ce a trecut...incepe offroadul...uite asa...,...,...,...,...,...,...,...

Edited by Radu Chelaru

pana acum inscrisi:

4 masini extrem

2 masini la open

11 masini la standard

1-2 hobby

To the limits! And beyond.

Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele!

Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac.

pana acum inscrisi:

4 masini extrem

2 masini la open

11 masini la standard

1-2 hobby

vezi? daca scriam eu fara puncte puncte aveai muuult mai multe puncte la extrem atat cat si la open. asa, na!

Gaganeee! bagi doar botu' si curu' si iesi si nici nu trebuie sa te mai dai ca sa castigati...dar si Viorel trebuie sa trateze atat cu botu' cat si cu curu' pentru reusita. Succes.

Edited by Radu Chelaru

Raducule vezi ca cu Boc te iei de alt oras si ne suparam, nu ca as tine eu la Boc dar asa de chestie.

Sorine cu punctatul e o adevarata stiinta galactica prea complicata pentru noi.

Bucur cum is 11 echipaje la standard daca trebuie sa mergi in echipa ca eu nu mai inteleg nimic? Nu trebuia sa fie 12 sau 10 sau astea is doar preconizari cati o sa fie ??

Ktibor iarasi te bagi ca musca in lapte ca in treburile clubului Transsylvania Offroad Cluj ? Intr-un alt topic de pe la inceputul anului. Vorba lui Radu si Sorin pe la concursuri pe cand ?

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Raducule vezi ca cu Boc te iei de alt oras si ne suparam, nu ca as tine eu la Boc dar asa de chestie.

Sorine cu punctatul e o adevarata stiinta galactica prea complicata pentru noi.

Bucur cum is 11 echipaje la standard daca trebuie sa mergi in echipa ca eu nu mai inteleg nimic? Nu trebuia sa fie 12 sau 10 sau astea is doar preconizari cati o sa fie ??

Ktibor iarasi te bagi ca musca in lapte ca in treburile clubului Transsylvania Offroad Cluj ? Intr-un alt topic de pe la inceputul anului. Vorba lui Radu si Sorin pe la concursuri pe cand ?

Mihai chiar n am nimic cu Clujul si nici cu Boc...mai ales ca am stat la tac'su in pensiune la un concurs la voi...dar m a distrat foarte tare poza aia...idioata complet de altfel.

cat despre tine si Gelu...bravo ca ati avut oua sa spuneti sus si tare ca nu veniti la haznaua asta de concurs...haznaua are si parti bune, daca te bagi in ea s ar putea sa ai noroc...

deci Mihai are oua

Romica are smochine, ca se duce...si chiar daca nu se duce tot smochine are ca i usor in varsta.

Edited by Radu Chelaru

sunt cateva neclaritati scrise aici si as vrea daca se poate sa le clarificam

1.Am inteles ca 10 puncte castigate la Baia Mare nu sint egale cu 10 puncte de la Slanic din cauza reliefului...insa sa amestecati clasele in asa maniera nu prea inteleg

nu este adevarat,10 puncte sunt tot 10 oriunde le castigi

2.arbitri?...alo domnu' Bucur...se aued si in fund la dumneavoastra la Arad...intreaba si fraierii astia de Gostat de la Bucuresti ceva...nu va...pasa?

nu inteleg ce conteaza cine sunt arbitrii la etapa X sau Y ,intradevar au fost unele probleme de

arbitraj la unele etape dar TOATE au fost remediate conform regulamentelor in vigoare

3.la Adunarea generala a cluburilor de la inceputul anului de sacrificiu 2015 de la Sibiu cand s-au stabilit etapele se stia formatul de concurs de la Arad,iar votul a fost liber si in unanimitate de acord pt etapa de la Arad,acum toti vor sari la gatul celor care au fost la aceea sedinta,multe voci au amintit faptul ca ne-am pripit cu acest format care dealtfel este foarte frumos si constructiv,mie personal imi aduce aminte de etapele din anii 2012-2013 la care atmosfera a fost foarte placuta,cel putin la open unde m-am dat eu pot sa spun ca sportivii ,cel putin,de pe primele 5-6 locuri din clasament a fost un ajutor reciproc imens cu toate ca si atunci batalia ,ca si acum,se ducea pe puncte,dar astea din pacate sunt deja istorie.lumea este mult mai indarjita,s-a ajuns pana acolo incat sa se lase "sportivii" unii pe altii chiar daca sunt rasturnati

4.pentru cei interesati de arbitraj,la etapa de la Arad vor fii arbitrii Laura Cocis si Alexandru Negulescu iar observator federal va fi Marius Pop

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Karcsi draga de ce nu aveti si voi oua si sa recunoasteti si oficial ca ati facut o greseala. Multi sportivi am sarit de la inceputul anului ca nu are ce cauta un altfel de format ca etapa cu atat mai mult ca etapa dubla daca era o etapa poate era mai usor de digerat. Cu toate astea s-a mers pe ceva interes ascuns si s-a promovat in continuare acest format. Daca place la 2-3 nu inseamna ca place la toti, si culmea din aia care sustin sus si tare acest format doar Sorin Parvulescu se si da la el. Felicitari.

Si daca mai aud pe careva ca o da inainte cu anul de sacrificiu jur ca ii dau in cap, ia faceti voi sacrificii pe timpul/ nervii si banii vostrii , ca ne-am cam saturat tot la 3 ani sa fie sacrificiu.

In 2011 la Resita Rasty a facut un test sa faca open si extrem in acelasi traseu si o zi de trialuri si doar una de trophy dar el macar a facut totul in formatul standard. Acuma la fiecare comisie trebuie sa facem sacrificii???

Eu unul m-am saturat de sacrificii !!!

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

1.Am inteles ca 10 puncte castigate la Baia Mare nu sint egale cu 10 puncte de la Slanic din cauza reliefului...insa sa amestecati clasele in asa maniera nu prea inteleg

2.arbitri?...alo domnu' Bucur...se aued si in fund la dumneavoastra la Arad...intreaba si fraierii astia de Gostat de la Bucuresti ceva...nu va...pasa?

nu inteleg ce conteaza cine sunt arbitrii la etapa X sau Y ,intradevar au fost unele probleme de

arbitraj la unele etape dar TOATE au fost remediate conform regulamentelor in vigoare

3.la Adunarea generala a cluburilor de la inceputul anului de sacrificiu 2015 de la Sibiu cand s-au stabilit etapele se stia formatul de concurs de la Arad,iar votul a fost liber si in unanimitate de acord pt etapa de la Arad,acum toti vor sari la gatul celor care au fost la aceea sedinta,multe voci au amintit faptul ca ne-am pripit cu acest format care dealtfel este foarte frumos si constructiv,mie personal imi aduce aminte de etapele din anii 2012-2013 la care atmosfera a fost foarte placuta,cel putin la open unde m-am dat eu pot sa spun ca sportivii ,cel putin,de pe primele 5-6 locuri din clasament a fost un ajutor reciproc imens cu toate ca si atunci batalia ,ca si acum,se ducea pe puncte,dar astea din pacate sunt deja istorie.lumea este mult mai indarjita,s-a ajuns pana acolo incat sa se lase "sportivii" unii pe altii chiar daca sunt rasturnati

4.pentru cei interesati de arbitraj,la etapa de la Arad vor fii arbitrii Laura Cocis si Alexandru Negulescu iar observator federal va fi Marius Pop

bine ma ca esti tu destept.

ca de la altii n am putut obtine nimic.

ai dreptate cu faptul ca s a stiut si acceptat la sedinta formatul acesta de concurs, dar daca iti amintesti au fost si unii care n au fost de acord cu el (nu spui cine, persoana importanta) in format de etapa nationala, dar cluburile au ales sa fie. atunci (si acum) sa fie!, dar cum e pe la romani...s au sucit.

despre arbitri numai de bine, speram sa poata folosi si aplica regulamentul RAT in mod corect si echitabil, pentru ca daca e gresit pentru unul, algoritmul eronat sa fie aplicat tuturor :)

Speram ca Mao sa observe si poate chiar incep sa functioneze mentiunile observatorilor in sensul de transpunere in practica a celor bifate pe fornulare.

fii capitanul nostru!

draga Mihai...cu ouale e greu, sa mai sparg pe scaunele alea de concurs si raman amintire.

poti sa ii certi pe cei care au reprezentat clubul tau la sedinta susamintita si care au votat doar doar ii fac in ciuda lui Rasty si doar doar o sa aiba etape muuuulte, ca proaste oricum vor fi de aici incolo. astea de pana acum a fost ok.

asa ca hai sa dam timpul inapoi si sa revotam niste lucruri ca altfel dam pielea inapoi pe la etape de toata jena.

oricum ramanem niste offroaderi "de tastatura" in viziunea unora...

(pe care i rog, aici in direct, sa se jure ca au facut ei cu rotitele lor 500km in 4 zile si 18.000m diferenta de nivel tot in 4 zile, adica ca au fost si au verificat rute de acces spre si dinspre azimuturi...sa se jure...ca altfel apare o noua specie: offroaderul de "maus"...sau de iPad...)

din pacate au inceput sa apara si etape din tastatura si dintr o teorie greu de aplicat si mai ales de arbitrat...

Edited by Radu Chelaru

Si ca de obicei in neamul asta romanesc, doi-trei isi racesc gura, altii care nu au legatura, hotarasc iar majoritatea se supune. Sa ne fie de bine. Sincer imi cam pare rau ca mi-am facut masina. Credeam ca intre timp ne-am mai revenit. Karcsi, da, era frumos cind ne impingeam unul pe altul sau cind ai facut tzukahara aia in fata mea si nici nu ai realizat cind te-am pus pe roti insa dragul meu, asta tine de caracterul omului si stiu bine ca si tu ai fi facut la fel pentru mine.

In continuare sincer nu cred ca are nimeni nimic cu Bucur sau cu formatul traseului ci doar cu faptul ca se merge in echipa de doi desi in restul etapelor se merge individual. Si cum ai zis Mihai, daca era considerata doar o etapa, daca nu iti placea nu mergeai.

Sa auzim de bine.

Da. 10 puncte sint 10 puncte oriunde le castigi. Insa nu le castigi la fel de greu sau usor. M-am referit strict la traseu si nu o da dupa copac ca stii despre ce vorbesc!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use