Radu Chelaru Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 (edited) Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie Si ca de obicei in neamul asta romanesc, doi-trei isi racesc gura, altii care nu au legatura, hotarasc iar majoritatea se supune. Sa ne fie de bine. Sincer imi cam pare rau ca mi-am facut masina. Credeam ca intre timp ne-am mai revenit. Karcsi, da, era frumos cind ne impingeam unul pe altul sau cind ai facut tzukahara aia in fata mea si nici nu ai realizat cind te-am pus pe roti insa dragul meu, asta tine de caracterul omului si stiu bine ca si tu ai fi facut la fel pentru mine. In continuare sincer nu cred ca are nimeni nimic cu Bucur sau cu formatul traseului ci doar cu faptul ca se merge in echipa de doi desi in restul etapelor se merge individual. Si cum ai zis Mihai, daca era considerata doar o etapa, daca nu iti placea nu mergeai. Sa auzim de bine. Sorin...astia de se dau sunt pulimea...intr o convorbire cu o inalta oficialitate de la FRAS am aflat ca pe vremea lui Floyota si lui Rasty dansul era din randul pulimii...acum singura diferenta e ca el si cei ca el din CNOR si FRAS nu mai sunt pulime...deci, daca vrei sa ai un cuvant de spus nu trebuie sa investesti in masina ci intr un post in forurile de conducere... dar totusi nu i inteleg pe astia de ne "conduc"...de ce le o place sa beleasca pulimea??? (cu concursuri, regulamente si arbitraje aiurea) si o fac si cu capul si cu pixul dar si cu gura (certandu ne)...asta ma surprinde... Edited July 4, 2015 by Radu Chelaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 (edited) Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie auzi bre Bucur? ce te tot atata ca offroad de mare calibru ce faci tu acolo cand toata lumea stie cum se face un azimut din tableta. Floyota la Buzauri cand nu mai avea timp sa faca o zi de roadbook facea repede o zi de azimuturi in 10 min., asa ca, greu e pentru pulime neica nu pentru "intelectualul" din spatele softului...sau ai ecranul aspru la device si te zdrelesti la buricele degetelor?... nu zic, te oi mai duce si tu sub munte asa, sa vezi daca se poate ajunge si cu altceva la ele(la azimuturi) in afara de drone, ca din ce povestea Romica Smochinica: "ba! daca erai acolo cu mine te cacai pe tine", cred ca ma cacam si pe el daca eram acolo cu el si langa el, ca mi i tare drag. concluzia e ca lauda de sine nu miroase a altceva decat a Latrina...domnu Bucur. Edited July 4, 2015 by Radu Chelaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 (edited) Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie ca chiar ma apuca...la Slanic Moldova am trecut in traseu pe o impuleala pe langa masina lui Romeu, care organizator fiind, a lasat o acolo pana dupa concurs ca era vai mama ei. daca esti smecher Bucure ia de fa repede roadbook la matale la concurs ca ai timp fix o saptamana sa faci 500km si 18.000 de metri diferenta de nivel. hai ca ti dam derogare la 17.500 de metri ca esti de al lor. te bagi??? Edited July 4, 2015 by Radu Chelaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 (edited) Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie sa ajunga Sorin sa spuna ca regreta ca si a facut masina, pai mai "oameni" "buni"(peiorativ) chiar nu vedeti ce se intampla? astia sunt cei care va platesc. si nu numai asta ar trebui sa fie motivul pentru care ar trebui sa va purtati altfel. mie mi ar fi rusine in locul vostru. Edited July 4, 2015 by Radu Chelaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie e bine domnu' "KKT ibor" asa fara puncte puncte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie Chiar e musai sa va jigniti unii pe altii? Nu sunteti in stare sa comunicati altfel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie bine...retrag ce am spus despre domnul Tibor. asa suntem noi la Bucuresti, cu bun simt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horace Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie Aoleuuu.....ce situatie simpatica. Radu - eu cred ca Bucur nu are nicio vina. Concursul lui de la Arad exista de multa vreme, a avut tot timpul acelasi format, acelasi regulament. Din cate stiu si o stim cu totii, cei din CNOR l-au rugat sa faca miscarea asta si sa lipeasca 2 etape concursului. Bucur a acceptat, insa a impus conditiile lui, regulamentul lui. A fost o negociere.....(iar puncte), CNOR a zis DA...si asa s-a ajuns la aceasta situatie. Oare a cui este vina ??? Horatiu Today. Tomorrow. Land Rover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie "Oare a cui este vina ??? Horatiu" ce ne-or roade pe noi intrebarile astea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horace Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie Radu - ne roade ca ne pasa...insa uite ca cei care au hotarat sa faca asa un rahat, stau ascunsi si nu zic nimic:))).....adica barbati nu gluma. Today. Tomorrow. Land Rover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 (edited) Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie aceasta etapa a fost introdusa in calendarul competitional pentru a suplini(cum o fi si cum o da Dumnezeu) etapele migratoare(Mures, Odorhei si Campulung)...din pacate nu e singura. Asa e Bucur, nu are vreo vina fereasca Dumnezeu...vina e a celor care au trimis reprezentanti ai cluburilor lor care au votat ca la congresele PCR...acum pulimea din cluburi s a trezit in fata realitatii...un concurs din alta dimensiune si fara legatura cu campionatul. si ca totul sa fie ca la noi la nimenea e si ori doi pentru ca tine o saptamana... asa a fost sedinta aia. au fost introduse in calendar toate aceste etape trei la numar si navigatia pe track ca bonus in regulament pentru a avea si noi ca au si "ei"...eu stiam ca prostul moare de grija altuia...dar se pare ca in cazul asta prostul moare si de frica altuia. Edited July 6, 2015 by Radu Chelaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie Foarte misto discutiile :) Si toate astea pentru ca ati facut un regulament care nu poate fi aplicat iar celor carora li s-a cerut sa se exprime in legatura cu modificarile care pot fi aduse macar pentru la anul, nu si-au exprima inca pozitia. In afara vorbelor grele care se arunca aici, poate din cauza testosteronului neconsumat, un lucru este cert: trebuie sa va dati si la Arad. Gazda a fost de acord sa ajute Federatia prin intrarea in campionat si asta o stiti f bine. Regulamentul poate fi aplicabil iar daca se ivesc erori, ei bine ele vor fi solutionate prin acelasi principiu prin care invatam in viata: din greseli! Nu este nevoie de jigniri si ca in orice sport, cine are ceva de dovedit o face in teren sau ring. Restul sunt huidumeli de vagabonti care nu au ce cauta intr-un spatiu sportiv. Cat despre conducerea CNOR, care vad ca este atat de huiduita, eu zic sa va consulati sefii de club. Din minutul in care va schimbati de combinezoanele noroite in outfit casual, incepe POLITICA, domnilor! Iar la politica, trebuie sa recunosteti ca sunteti...cam varza! :) no offence! Si un ultim punct: ce daca e greu? Ce daca e regulamentul in ceata? Ar fi pt prima oara? Aducet-va aminte ca si in celelalte sezoane competitionale au fost probleme de regulament si de interpretare si derogari si erori si scandaluri si multe altele care au trecut. Vreti sa va dati? Vreti sa vedeti daca puteti sa invingeti? E ca in orice alt sport: GO FOR IT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie "poate din cauza testosteronului neconsumat" ...vrei tu sa ne ajuti sa l consumam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie Domnule Niteanu, esti primul CNOR ist care scrie aici, daca gresesc, asta e. Om fi noi varza la politica dar parca mai varza sunteti voi ca veniti aici si spuneti ca e ok ca nu e regulamentul tocmai aplicabil 100% ca au mai fost greutati/neclaritati samd si in anii trecuti si ca trebuie sa ne aratam in ring aptitudinile sportive... concluzia ar fi o demisie onorabila, a voastra, evident. te intreb asa ca de la exponent al pulimii la oficial CNOR: daca e asa minunat acest concurs de ce nu a fost etapa pana acum, pana in 2015? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie Horatiu...ai "trezit" " barbatii" din CNOR :))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 (edited) Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie mai auzi domnu' Niteanu?...barbati am fi daca nu ar veni nimeni din cei ce concureaza la podiumul national sa se dea la Arad. asta ar fi atat barbatie cat si unitate si fair play...sau cine se duce sa nu puncteze...ala testosteron. asa ca pe viitor sa va faceti temele cu responsabilitate nu pe genunchi din mouse si din tastatura. huiduielile ne sunt adresate noua concurentilor de catre voi cei din CNOR prin modul in care ne tratati si modul in care ne "respectati" cu ceea ce faceti si cu concursurile si cu arbitrajele si cu etapele astea din burta pardon sub burta. Edited July 6, 2015 by Radu Chelaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 (edited) Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie repet: afirmatiile tale sunt mai rusinoase decat o demisie...scoateti va combinezoanele de ce or fi ele, faceti o sedinta CNOR si dati va demisia onorabil. ca sunteti un pic varza...la offroad...sa va vedem la politica mon cher. Edited July 6, 2015 by Radu Chelaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 (edited) Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie In primul rand, draga Radu, eu nu fac parte nici din conducerea CNOR si nici din vreun for decizional. Eu sunt un simplu observator, cu un minim curs de arbitraj pentru o intelegere a sistemului de punctaj pe track si cam atat. Nu decid, nu votez si in general nu pot face mai nimic daca citesti bine regulamentul. Cat despre testosteron, da, m-am referit la tine. Lasa deoparte provocarile si limbajul necivilizat si arata exact cum esti. Nu e nevoie aici de provocari si, ma rog frumos, ce vrei sa insinuezi cu "sa te ajut sa-l consumi"? Vrei sa ma freci sau sa ne batem? Ambele variante ar fi rusinoase pt doi barbati trecuti de 40 de ani, asa ca hai sa lasam vrajelile astea si sa discutam punctual daca ai ceva de spus. Cat despre politica, adica acea smecherie prin care poti conduce oamenii fara ca ei sa stie care ti-e telul, ai avut sansa sa candidezi si ai pierdut. Nu fi nici frustrat, nici suparat. Poate data viitoare vei castiga si vei fi presedinte. Desi nu vad cine te-ar vota la modul in care pui tu problema. Agresivitatea este buna s-o consumi acolo unde nu mai esti motivat sau prea obosit fizic, in niciun caz aici aruncand cu noroi in toata lumea. Ergo, eu nu sunt "conducerea CNOR" si nici macar oficial permanent al CNOR. Sunt oficial doar in zilele de concurs si asta doar asa...sa zicem pentru a incuraja partea oficiala a acestei manifestari. Relax man, fii sportiv pana la capat! Later Edit: te ajuta cu ceva demisia mea din functia de observator? spune o singura vorba si imi dau demisia! Edited July 6, 2015 by Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai_ct Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 (edited) Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie @Radu aceasta unitate si fair-play exista la open! Edited July 6, 2015 by mihai_ct Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie domnu' Niteanu, ar trebui sa spun: faptul ca m ai facut plin de testosteron si afirmatia mea de a ma scapa de el conduc pe firul logic ca ar tebui sa ma freci nicidecum invers plus ca spui ca suntem ambii peste 40 de ani...daca eram sub te bagai?...logic zic...dar nu zic pentru ca nu ar fi frumos din partea mea. frustrat ca nu am castigat alegerile nu sunt nicidecum spre deosebire de tine care nu esti in conducerea CNOR dar totusi te bagi (ca musca in lapte) sa le iei apararea poate iti fac si tie un loc la ei in echipa. faptul ca am ceva de spus vis a vis de etapa de la Arad este ca sunt implicat in lupta la podium si ma cam afecteaza...nu ca ai sti cum e, Doamne fereste. habar nu am cum de un observator CNOR isi permite sa afiseze pareri si golaneli despre testosteronul concurentilor in mod public. asta e implicatia si explicatia forului de conducere al offroadului romanesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie draga Mihai aste e "unitatea" celor din Bucuresti...echipajele mentionate de tine, ambele sunt de aici...mai aveti si voi uscaturile voastre la extrem...dar deh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 (edited) Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie domnu' Niteanu iar"ergo" se foloseste corect astfel: eu Petrica nu concurez in acest campionat ergo, tac din gura. tu l ai pus acolo sa ne impresionezi...si atat. Edited July 6, 2015 by Radu Chelaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 (edited) Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie Radule esti de belea:))))) Fratica, ori esti un jmeker si te exprimi ca atare ori invoci cine stie ce chestii de conduita CNOR. Cu ce m-am luat eu de concurenti? Esti pe medicamente? Tu ai citit regulamentul cu privire la ce poate si ce nu poate face "conducerea" CNOR? Totul este decis de cluburi, Radule. Cluburile au spus DA sau NU. Cat despre frustrarea mea legata de a fi in "conducere"...prietene, nu crezi cumva ca am avut parte de suficient "prim plan" ca sa stiu sa nu mi mai doresc niciodata asa ceva? Spre deosebire de tine, eu sunt o persoana publica, imi exercit ideile, parerile si impresiile intr-un mod civilizat si constructiv, dar mai ales SPORTIV. N-am sa vin niciodata cu ideea de a taia ceva daca nu gasesc si ce sa pun in loc. Bulugoiu a fost ALES! Nu esti multumit? E dreptul tau, dar asta nu ti da privilegiul de a te caca in poteca. Eu incerc sa respect pe toata lumea, sa zambesc tuturor si sa fiu prieten cu toti, de aceea caut solutii pe care le propun CONDUCERII. Eu nu am dreptul sa fac declaratii in numele CNOR si nici nu-mi doresc. Eu vb in numele meu, cu respect fata de toata lumea si fara afinitati politico-electorale. Fac parte din Kamikaze si respect votul clubului altfel mi-as contesta propria apartenenta la miscarea sportiva si logica institutionala. P.S. Tot nu-mi spui: vrei sa mi dau demisia din postul de observator? L.E. Cred ca am destula scoala sa pot folosi corect expresiile, iar ceea ce vrei tu sa spui cum ca acela care nu se da in campionat nu are voie sa vorbeasca este o prostie. Este ca si cum ai spune ca nu poti conduce federatia de box daca nu esti prezent la fiecare meci ca boxer :) Schimba pastilele, Radule! Edited July 6, 2015 by Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie Peter imi esti simpatic...ergo te vreau...in functia de observator. PS: nu m am cacat niciodata in poteca...Razvan, Gafita, Bogdan BGS, Sorin pot confirma...intotdeauna in tufis..."ergo", ecologic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie Multumesc, Radule, chiar si pentru semi-aprecierea cu "simpaticul" :) Revenind la problema, eu am vrut doar sa va propun sa va dati la Arad. Vedeti cum e, ajutati oficialii sa decida, prin sefii vostri de cluburi, ce e bine si ce e rau pt campionat. Anul 2015 a fost stabilit ca fiind unul de compromis, deci testati ce merge si ce nu si mai ales de ce nu merge. Clubul de la Arad este unul respectabl in sportul asta si nu merita nimeni de acolo sa fie umilit prin semne sau gesturi de dezgust la adresa modului in care se desfasoara campionatul. Ei au fost RUGATI sa vina cu al lor concurs alaturi de CNOR. Si stiti de ce!!!!! Stiti ca tot din cauza discutiilor anoste ne-am separat si acum facem acelasi lucru in doua feluri. Nu in ultimul rand, Radule, sunt convins ca poti face fata oricarui concurs! Nu cred ca exista offroader care sa nu vrea sa incerce o abordare noua, asa ca mergeti si vorbim dupa ce e bine si ce e rau. Peace! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts