emanuel Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED pe ce data ramine? din punctul nostru de vedere 14 - 16 noiemrie. Sa vedem ce zic si ceilalti. Noi pe 1-2 suntem la o nunta si nu putem merge atunci. Multi nu au masinile gata pana pe 14 nov. Urmareste si tu postarile de pe acest topic. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED urmaresc.....dar am urmarit si la tura trecuta si a trebuit sa plec de urgenta la Timisoara.... :cr1 :cr1 :cr1 :cr1 :cr1 :cr1 :cr1 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Vitalies cred ca nu m-ai inteles. Eu am spus ca am ajuns sa numar singur sticlele nu ca am baut ci pentru ca ramasesem singur desi nu era asa tirziu dar pentru ca lumea era obosita normal ca s-au retras in camere. Si iti spun ca stiu ce-i o socializare adica ca nu consta numai in betii. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED I'm in cu ARO (sa ma auda si sa fie gata pana atunci :pr1 ) Numa' ca... n-am nici troliu nici anvelope... :ha: Nu-i bai, nu ma supar daca imi aratati un delusor langa pensiune si-mi spuneti "treci la joaca pana venim noi de la "servici" :ha: aaaa, si " sa-ti faci temele pana ne intoarcem, sa ne arati cum bagi tu in toate vitezele pe high si low, cum faci frana de motor si cum..." stiti voi.. alea alea... :banana pana atunci imi caut copilot/copiloata/copiloate... si promit ca fur tuica si palinca lu' tata din beci. Na, acum... ma primiiiiiiiiti? :grin: :h5 Intrebarea cu "ma primiiiiiti" e retorica nu-i asha? Pai cum sa nu te primim......mai ales ca-ti faci masina de dat..........si mai dai si iama prin niscaiva butoaie. Hai.......vino repede pina nu se invechesc piesele alea de pe ARO........ca de tuica nu ne facem griji......poa' sa fie si foarte-foarte veche. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED oare asta e LUANA ? http://www.youtube.com/watch?v=XPLpAJVf9LE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Domnu' Iorga, tocmai ii aratam nepotelului meu ce faini sunt baietii de la 4x4.am vazut filmuletul pus de tine si l-am deschis,ca sa vada si copilul ce e cu Luana,ce off road minunat e.si ce a vazut.............................. :uameni :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED oare asta e LUANA ? http://www.youtube.com/watch?v=XPLpAJVf9LE Cred ca e o stra-nepoata mai bronzata emigrata in Brasil. Bai Nikule, pune si tu avertisment din ala cu "rated over 15" ca daca vede cine stiu eu nu mai pup off-road pana la pensie. :happy ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Sa intelegem ca momentan esti suspendat de la offroad in mod oficial???? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORLY 4X4 Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED domnu'iorga ai fost super cu luana !dar ai creste si mai mult in ochii tuturor daca ai aduce fata la buzioru" cu ocazia urmatoarei iesiri sa ne arate imprejurimile,iar daca se descurca ,pt ca tot e locul vacant ,o facem sef sau sefa de grup. :ha: si atunci sa vezi prezenta in traseu!!!!!!!!!! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Nepotelul meu vrea la off road.Nu stiu daca sa o vada pe Luana sau sa vada masinile. Cert este ca vrea. Domnule Andy, spuneti-i si dvs ca nu-s femei, ci ultima generatie de roboti japonezi,dar ca asta este designul ales de producator. Voi ati vrut sa fie costumate in sudorite sau strungarite,dar s-au epuizat costumele cu pricina, din cauza cererii f mari. mai exista si varianta lesa cu leduri pentru perimetru de siguranta. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Dragilor, Nu ca zic, dar vreau sa spun: ma simt dator, fata de pasiunea care m-a cuprins acum cativa ani, sa propun acestei minunate gasti de Bozioru, sa denumim iesirile in peisajul Luanistic :LUANA OFFROAD FEST ! Nu de alta si fara sa pun puncte puncte :grin: nu cred ca isi doreste nimeni, sa ajunga aceasta iesire in offroad, deja consacrata, o banala 'manea ' ! OKA ? Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED poate mai corect ar fi LUANA DRINK & OFFROAD FEST :x Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Eu zic ca Pokemonu e aproape de adevar si atunci propun: LUANA DRINK, DRINK AND MORE DRINK OFF-ROAD AND OFF-TOPIC FEST :x :x :x Da-i cu spritzu pan-la ziua, dai dai dai, Pe soseaua gatului dai dai dai, ..... Mai departe stie Koala.. dai, dai dai, ..... ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Daca e pe-asa ma bag si eu!! :x :tr :bravo Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Fratilor daca Andy este ...............pe tusa cred ca ar fi bine ca Iorga sa preia ostilitatile si chiar sa faca o lista cu cine vine ...................nu de alta dar poate facem si niste tricouri ......sau ceva acolo de care sa ne aducem aminte. Ce ziceti ? www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie mergem si cu niste vecini din bloc, facem si o actiune caritabila pt salvarea cocosului de stanca si... s-a dus dreaq offroadul. Mai bine iesim la carciuma si ne imbatam, ca sa n-o mai lungim. :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Locuitori ai cetatii, intervin un pic si va aduc aminte ca ideea primordiala este sa gasim zona paranormala din Tara Luanei !!!! Discutiile au alunecat, usurel, catre.... Tara lui Bachus....Departe de mine ipocrizia, dar, sa ne focusam catre organizarea acestei iesiri si nu pe cat de mult o sa bem noi si ce tari offroaderi suntem din cauza asta!!!! Deci, sa incercam sa gasim solutii (oameni care stiu locul, harti, legende, etc) astfel incat iesirea sa fie o reusita ca si cele de pana acum. Partea de socializare vine spontan si de la sine. Regretatul si retractatul offroader andy68 sa vina, daca vrea sa helpuiasca, cu ceva idei in sensul traseului. @knut: foarte buna propunerea; sau: LUANA OKTOBER OFFROAD FEST - si sa ramana o singura data in octombrie. Mai stie cineva de amicul din Buzau, Daniel parca, cu G-ul, care ne-a condus data trecuta pe drumul ala bestial? Serpalo sau isuzurider, poate-l stiti voi!? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Pe Dan eu il stiu, eu vorbisem cu el sa vina data trecuta. Pot sa vb si cum. Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie @semaca +1 bravo Semaca ai pus punctele pe i !! :h5 Am o propunere - poate ne poate pune Andy in legatura cu profesorul pe care il cunoaste - si care cunoaste foarte bine zona si fenomenele legate de tara Luanei. Daca va fi de acord poate vine cu noi sa ne arate ce si cum. Eu plec joi dupa Samurake in Anglia asa ca sansa sa fiu prezent se apropie virtiginos de 100% :) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie @ Vitalie : Bravo d-le ! :bravo . Felicitari ! De abia asteptam sa te vedem in samurake ! :banana 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie si io merg pe varianta 14-16 nov. dupa Hr. trebuie vorbit din timp la pensiune fiindk se anunta participare mai numeroasa. Andy, te bagi? Dupa cum ati vazut, trasee sunt, nu ducem lipsa, sprijinul din partea baietilor din Buzau e binevenit. Si eu, si Poke vom vorbi cu ei, sa strangem gashca. Aproape sigur nu o sa am masina, dar copilot si ajutor de calauza ma bag cu placere. :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie Confirmam pe 14-16 nov.Venim la Buzioru indiferent de vreme sau alte evenimente imprevizibile.Slana, catraveciori acri si alte cele, aducem cu draga inima. Din cate am inteles, sotul a intrat ucenic la domnu' Semaca,asa ca eu trebuie sa-mi gasesc loc prin vreo masina.Poate gasesc vreun suflet caritabil. Nu uitati de faptul ca seara asta, pe la 20.30, la carciuma cunoscuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie si io merg pe varianta 14-16 nov. dupa Hr... participare mai numeroasa. Andy, te bagi?:Hr Andy se baga daca... nu vinde Sportagele pana atunci. Daca vinde Sportagele nu are timp sa faca actele pentru Sorento si nu vine. Daca nu vinde, atunci vine. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie si io merg pe varianta 14-16 nov. dupa Hr... participare mai numeroasa. Andy, te bagi?:Hr Andy se baga daca... nu vinde Sportagele pana atunci. Daca vinde Sportagele nu are timp sa faca actele pentru Sorento si nu vine. Daca nu vinde, atunci vine. Dar Fantoma lui Andy68 vine oricum.... nu? :) ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in noiembrie "Furia neagra" sa se abata asupra necredinciosilor.... Am convenit in seara aceasta cu preastimabilul copilot, al degraba urgisitorului de alpinmani, the lipoveanu', aka niku iorga, TRASEUL...the ultimate.... Traseul ,in principiu, va cuprinde o parte lejera, intre Bozioru si Colti. Aici se poate vizita muzeul chihlimbarului si bisericuta sapata in stanca. Cei pregatiti (gume, troliu+/-) pot avea parte de o experienta offroad inedita mai ales pe vreme "umeda" in incercarea de a ajunge inapoi, la pensiune, prin tara Luanei... Amintim audientei ca intalnirea este absolut prieteneasca si toata lumea este libera sa faca ce vrea cardanul ei....Cele prezentate mai sus sunt propuneri ce pot fi inbunatatite pe parcurs... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate