Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15)

semaca

Postări Recomandate

Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie

pai nene Miron......problema ta sunt eu......adica nu eu ci dani care nu poate pleca inainte de ora 19 din cauza de serviciu.

Deci eu +dani+miron+sotia lui miron+cateaua "Lupa" ......plecam vineri la ora 19

Dupa stiinta mea.....niku yorga pleaca tot asa tarziu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 311
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Stimati colegi din cauza unor mici probleme financiare (inmatriculez platforma) nu am posibilitatea sa mai ajung la acest eveniment, totodata va urez distractie placuta.

Cu deosebit respect,

R3dscorpion

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

Cu o parere de rau si cu o oftica cum n-am mai avut de foarte multa vreme, ma retrag de pe lista participantilor la Luana Offroad Fest... ARO al meu cel inviat din parcarea blocului a hotarat azi sa "o ia pe ulei" (la propriu si la figurat), a vazut ca nu tine asa ca a fiert motoru' un pic.... si daca tot mai aveam o urma de speranta si un zambet pe fata... a prapadit si garnitura de chiulasa :ypu :banana :bannana Alta fata nu stiu ce sa pun dupa ce am venit trasa la sufa din Campina (unde eram la "probe" pt Buzau) cu o viteza de adormit copiii si cu o temperatura de pastrat micii in habitaclu'...

Deci... cedez conserva mea de sardine lui Semaca :grin:

inchiriez Trooper pt.iesiri( cam NEpregatita de off)-serios,ca tot sta degeaba :)

asta ca sa ramana gasca intacta :)

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Cu o parere de rau si cu o oftica cum n-am mai avut de foarte multa vreme, ma retrag de pe lista participantilor la Luana Offroad Fest... ARO al meu cel inviat din parcarea blocului a hotarat azi sa "o ia pe ulei" (la propriu si la figurat), a vazut ca nu tine asa ca a fiert motoru' un pic.... si daca tot mai aveam o urma de speranta si un zambet pe fata... a prapadit si garnitura de chiulasa :ypu :banana :bannana Alta fata nu stiu ce sa pun dupa ce am venit trasa la sufa din Campina (unde eram la "probe" pt Buzau) cu o viteza de adormit copiii si cu o temperatura de pastrat micii in habitaclu'...

inchiriez Trooper pt.iesiri( cam NEpregatita de off)-serios,ca tot sta degeaba :)

cat ceri man pt un wee?

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Multumesc mult!!!! :h5 Pana la urma am schimbat roulurile cu presupusul meu "copilot" pe ARO, vine el cu masina lui si copilotez eu :banana :ypu Deci venim, de sambata. Dl Semaca pls sa ma treci inapoi pe lista :grin:

Si inca o data, MULTUMESC! Sincer!! :h5

ARO 11.4, motor 1.9D

Logan 1.5 dCI

one happy family

lots of dreams and hopes

Link spre comentariu

Fratioareeeee......ce lucreaza Coana-Luana asta.......

Cum le face ea si le desface ......se imprumuta masini......crapa aro......vine copilotul cu masina lui.....trec piloti la troliu....apar liste noi ......ramane camaro .....pleaca wrangler.......vine isuzu.....

Ma ia cu capu ........sau cum ar zice Semaca......"deci ma lasa nervii"

:ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator encarta

Fratilor,

plec acasa unde purced la a face sarmale in oala de pamant si alte cele pentru bunul mers al intregii campanii.Sarmale nu mai mult de 80, ca atatea incap in oala.

Ciorbita o fac maine.

Encarta

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

SAMBATA

1. Pokemon - sa stabilesti clar ora si locul de plecare)

2. nanuk

3. isuzu rider

4 naui +2G -bogdi (numai in cursul zilei)

5 tuparu& hani-bani

6. Mugur &Ligia

7. vitalie (daca pokemon se da lovit, tu stabilesti tout}

8. Nike & patrol + invitatii 4& patrol)

9. trooper

10. razvan cirap

11. cornel

ATENTIE MARITA : sambata,ora 07 am, benzinaria AGIP de pe Sos. Colentina colt cu Sos. Fundeni, plecarea.asa ca cine vrea plin,pipi,cafea,benzina,etc, este invitat la ora 6.30

Link spre comentariu

pt cei care vin din Bucuresti, e un Petrom chiar dupa ce iesiti din Buzau, pe DN 10, pe dreapta (de acolo pana la pensiune sunt max 40 km).

pt Brasov, ultima alimentare se poate face in Patarlagele (tot Petrom).

Va asteptam la pensiune vineri seara sau sambata, la un maxim 10 dimineata. :h5

Sambata va fi un traseu combinat prin Tara Luanei, mediu spre extrem, obligatoriu MT-uri, recomandat troliu.

Duminica incercam un trial pe un parau din apropierea pensiunii (sper sa nu fie organizat pentru a recupera melanghevanghenul lui Semaca :grin: care il va testa inca de vineri).

Link spre comentariu

Vizitator encarta

la oameni doritori sa manance sarmale, ciorba de potroace, gogonele, castraveti acri, slana afumata, palinka si alte bunatati pe care trancanicii le aduc la locul faptei( bunatati facute de Encarta in casa).

Link spre comentariu

Vizitator koala

Am inteles acu' !

... e fro' nunta, frun' botez ceva, si voi faceti o spaga in timpu' liber ... marfa ! :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Vizitator encarta

ei,as!

nici poveste!asta e meniu de criza!pai la ziua mea sau a celuilalt trancanici, ei , acolo sa vezi>salate si salati (din gradina Ursului), sosuri, sarmale, shangaisme,paneuri,prajituri cu crema de caramel si nuci si multe altele. de lichioruri ce sa mai vorbim.

eu am trei pasiuni: cetitul si gatitul!

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

eu am trei pasiuni: cetitul si gatitul!

Encarta... si care-i a treia?

Ca enumerasi doar doua, fata. :)

Link spre comentariu

Vizitator encarta

offffffffffffffffffff,a treia e sotul,dar daca afla public, iar face pe rasfatatul si perfectul !nu ca nu ar fi perfect,dar totusi..................................

Link spre comentariu

Vizitator encarta

sotul, offroadul imi place,dar nu are ochii verzi si nici alte cele...............................

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

Pokemon

nanuk

isuzu rider

tuparu& hani-bani

Mugur &Ligia

vitalie (daca pokemon se da lovit, tu stabilesti tout}

trooper

razvan cirap

cornel

paishpe pagini si nu am plecat nicaieri inca.te doare parul.....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare