bogdan4x4 Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie pai nene Miron......problema ta sunt eu......adica nu eu ci dani care nu poate pleca inainte de ora 19 din cauza de serviciu. Deci eu +dani+miron+sotia lui miron+cateaua "Lupa" ......plecam vineri la ora 19 Dupa stiinta mea.....niku yorga pleaca tot asa tarziu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Stimati colegi din cauza unor mici probleme financiare (inmatriculez platforma) nu am posibilitatea sa mai ajung la acest eveniment, totodata va urez distractie placuta. Cu deosebit respect, R3dscorpion "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie fratilor care plecam sambata dimi la 7, unde ne vedem? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Cu o parere de rau si cu o oftica cum n-am mai avut de foarte multa vreme, ma retrag de pe lista participantilor la Luana Offroad Fest... ARO al meu cel inviat din parcarea blocului a hotarat azi sa "o ia pe ulei" (la propriu si la figurat), a vazut ca nu tine asa ca a fiert motoru' un pic.... si daca tot mai aveam o urma de speranta si un zambet pe fata... a prapadit si garnitura de chiulasa :ypu :banana :bannana Alta fata nu stiu ce sa pun dupa ce am venit trasa la sufa din Campina (unde eram la "probe" pt Buzau) cu o viteza de adormit copiii si cu o temperatura de pastrat micii in habitaclu'... Deci... cedez conserva mea de sardine lui Semaca :grin: inchiriez Trooper pt.iesiri( cam NEpregatita de off)-serios,ca tot sta degeaba :) asta ca sa ramana gasca intacta :) -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Cu o parere de rau si cu o oftica cum n-am mai avut de foarte multa vreme, ma retrag de pe lista participantilor la Luana Offroad Fest... ARO al meu cel inviat din parcarea blocului a hotarat azi sa "o ia pe ulei" (la propriu si la figurat), a vazut ca nu tine asa ca a fiert motoru' un pic.... si daca tot mai aveam o urma de speranta si un zambet pe fata... a prapadit si garnitura de chiulasa :ypu :banana :bannana Alta fata nu stiu ce sa pun dupa ce am venit trasa la sufa din Campina (unde eram la "probe" pt Buzau) cu o viteza de adormit copiii si cu o temperatura de pastrat micii in habitaclu'... Deci... cedez conserva mea de sardine lui Semaca :grin: inchiriez Trooper pt.iesiri( cam NEpregatita de off)-serios,ca tot sta degeaba :) asta ca sa ramana gasca intacta :) cat ceri man pt un wee? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Cu o parere de rau si cu o oftica cum n-am mai avut de foarte multa vreme, ma retrag de pe lista participantilor la Luana Offroad Fest... ARO al meu cel inviat din parcarea blocului a hotarat azi sa "o ia pe ulei" (la propriu si la figurat), a vazut ca nu tine asa ca a fiert motoru' un pic.... si daca tot mai aveam o urma de speranta si un zambet pe fata... a prapadit si garnitura de chiulasa :ypu :banana :bannana Alta fata nu stiu ce sa pun dupa ce am venit trasa la sufa din Campina (unde eram la "probe" pt Buzau) cu o viteza de adormit copiii si cu o temperatura de pastrat micii in habitaclu'... Deci... cedez conserva mea de sardine lui Semaca :grin: inchiriez Trooper pt.iesiri( cam NEpregatita de off)-serios,ca tot sta degeaba :) asta ca sa ramana gasca intacta :) Multumesc mult!!!! :h5 Pana la urma am schimbat roulurile cu presupusul meu "copilot" pe ARO, vine el cu masina lui si copilotez eu :banana :ypu Deci venim, de sambata. Dl Semaca pls sa ma treci inapoi pe lista :grin: Si inca o data, MULTUMESC! Sincer!! :h5 ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Fratioareeeee......ce lucreaza Coana-Luana asta....... Cum le face ea si le desface ......se imprumuta masini......crapa aro......vine copilotul cu masina lui.....trec piloti la troliu....apar liste noi ......ramane camaro .....pleaca wrangler.......vine isuzu..... Ma ia cu capu ........sau cum ar zice Semaca......"deci ma lasa nervii" :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Fratilor, plec acasa unde purced la a face sarmale in oala de pamant si alte cele pentru bunul mers al intregii campanii.Sarmale nu mai mult de 80, ca atatea incap in oala. Ciorbita o fac maine. Encarta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie SAMBATA 1. Pokemon - sa stabilesti clar ora si locul de plecare) 2. nanuk 3. isuzu rider 4 naui +2G -bogdi (numai in cursul zilei) 5 tuparu& hani-bani 6. Mugur &Ligia 7. vitalie (daca pokemon se da lovit, tu stabilesti tout} 8. Nike & patrol + invitatii 4& patrol) 9. trooper 10. razvan cirap 11. cornel ATENTIE MARITA : sambata,ora 07 am, benzinaria AGIP de pe Sos. Colentina colt cu Sos. Fundeni, plecarea.asa ca cine vrea plin,pipi,cafea,benzina,etc, este invitat la ora 6.30 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie pt cei care vin din Bucuresti, e un Petrom chiar dupa ce iesiti din Buzau, pe DN 10, pe dreapta (de acolo pana la pensiune sunt max 40 km). pt Brasov, ultima alimentare se poate face in Patarlagele (tot Petrom). Va asteptam la pensiune vineri seara sau sambata, la un maxim 10 dimineata. :h5 Sambata va fi un traseu combinat prin Tara Luanei, mediu spre extrem, obligatoriu MT-uri, recomandat troliu. Duminica incercam un trial pe un parau din apropierea pensiunii (sper sa nu fie organizat pentru a recupera melanghevanghenul lui Semaca :grin: care il va testa inca de vineri). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie yo vin de vineri pina la urma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie 4 naui +2G -bogdi (numai in cursul zilei) Noi venim de la brasov, ajungem Sambata pe la 9:00 Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Trancanicii pleaca pe la 18.00-18.30 vineri din Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Trancanicii pleaca pe la 18.00-18.30 vineri din Bucuresti. Si unde se duc ? :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie la oameni doritori sa manance sarmale, ciorba de potroace, gogonele, castraveti acri, slana afumata, palinka si alte bunatati pe care trancanicii le aduc la locul faptei( bunatati facute de Encarta in casa). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Am inteles acu' ! ... e fro' nunta, frun' botez ceva, si voi faceti o spaga in timpu' liber ... marfa ! :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie ei,as! nici poveste!asta e meniu de criza!pai la ziua mea sau a celuilalt trancanici, ei , acolo sa vezi>salate si salati (din gradina Ursului), sosuri, sarmale, shangaisme,paneuri,prajituri cu crema de caramel si nuci si multe altele. de lichioruri ce sa mai vorbim. eu am trei pasiuni: cetitul si gatitul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie eu am trei pasiuni: cetitul si gatitul! Encarta... si care-i a treia? Ca enumerasi doar doua, fata. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie offffffffffffffffffff,a treia e sotul,dar daca afla public, iar face pe rasfatatul si perfectul !nu ca nu ar fi perfect,dar totusi.................................. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie offroadul, logic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie offroadul, logic. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie sotul, offroadul imi place,dar nu are ochii verzi si nici alte cele............................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie eu am trei pasiuni: cetitul si gatitul! Cei patru evanghelisti erau trei.....sa spunem doi din ei......Matei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie 8. Nike & patrol + invitatii 4& patrol) - plecam vineri dupa amiaza. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Pokemon nanuk isuzu rider tuparu& hani-bani Mugur &Ligia vitalie (daca pokemon se da lovit, tu stabilesti tout} trooper razvan cirap cornel paishpe pagini si nu am plecat nicaieri inca.te doare parul..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate