vitalies Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Eu mai devreme de 7.30 sambata nu pot: hai asa ca idee sa ne gandim pe la 7.30 - 7.45 in parcare la Metro Voluntari (mai aproape de iesire) ? Daca vrea cineva mai devreme np eu nu pot - oricum vin cu Cristi (car doctor :wink: ) care va conduce al doilea galloper. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Semaca (adica moa):- si-a terminat (ei mi l-au terminat... trooper, si cei doi Dani de la atelierele harniciei) M-langhevagenu'...cu geamuri, blocant :twisted: si tout ce trebe :h5 - sper ca maine sa plec cat mai repede intre 12.00-14.00 sa studiez fenomenu' - organizati-va in asa fel incat sa nu plecam sambata in teren foarte tarziu, tinand cont de faptul ca se intuneca devreme; deci as sugera ca sa fie lumea punctuala. De micutii alcoolisti tomnateci, care vin de vineri, am eu grija sa-i culc devreme... deci, pe curand ...offroaderii mei.... @nanuk: vezi ca G-urile (naui) vin dinspre Brasov....sa nu-i astepti la petromu' din colentina :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Salut,asa cum am am scris in primele posturi ca daca imi vin MT-urile vin si eu ,au venit.INTREBAREA "care este": primiti doua persoane intarziate, care se alatura grupului de bucuresteni de sambata? L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie E OK allroad, esti in carti... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Multumesc,o sa iau legatura cu cei ce pleaca sambata din Bucuresti si ma intalnesc cu ei la intrare pe centura Buzaului. :h5 L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie LISTA "complecta": VINERI 1. semaca 2. ionut73 & family 4.encarta & emanuel (the trancanicies...)+ prieten cu motor 5. bogdan & daniela 16x16 6. - 7. niku iorga 8. miron sorin 9.niros cu geometria facuta & sotia 10.BKR 11. kermit+valizuk 12. suzuker 13 roberto 14 Cristi& wife SAMBATA 1. Pokemon - sa stabilesti clar ora si locul de plecare) 2. nanuk 3. isuzu rider 4 naui +2G -bogdi (numai in cursul zilei) 5 tuparu& hani-bani 6. Mugur &Ligia 7. vitalie (daca pokemon se da lovit, tu stabilesti tout} 8. Nike & patrol + invitatii 4& patrol) 9. trooper 10. razvan cirap 11. cornel 12. ucenica!!!! ( bine, fata tatii!) 13. allroad DUMINICA andy68: se teleporteaza vineri....sau sambata.....practic cand si daca vrea cardanu' lui...sau nu al lui.... Sper ca n-am uitat pe nimeni...daca da, ii reperam onoarea la fata locului... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie La mine iarasi s-a schimbat modificarea :grin: :grin: vin de vineri - adica de azi :wink: Semacule - tot ai lasat un loc gol pe pozitia 6 - sa fi fost pentru mine? :wink: :banana :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie La mine iarasi s-a schimbat modificarea :grin: :grin: vin de vineri - adica de azi :wink: Semacule - tot ai lasat un loc gol pe pozitia 6 - sa fi fost pentru mine? :wink: :banana :ha: clar era pt tine. la cat te gandesti sa parasesti Bucurestiul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Daca nu e cu suparare pot face niste recomandari: - un ghid excelent al zonei tarii luanei este d-nul NICA (sotia lui e d-na de la magazinul de souveniruri de sub Muzeul de Chihlimbar din Colti) care are si o pensiune - 0238-522555 (mobilul in zone din fericire da rateuri). Acest donm este un reputat cunoscotor al intregii istorii a acestei zone cu adevarat extraordinar de interesanta. El a fost calauza care in decursul incursiunilor arheologilor si al altor interesati de zona le-a indrumat pasii pe potecile/drumurile din padure. Daca d-nealui nu poate va poate recomanda o doamna DIANA (0749680580) si ea o impatimita a tarii LUANEI. Acum doua luni am fost cu familionul la pas prin zona pe la Dionisie Torcatorul si pe plaiurile Luanei si credeti-ma am ramas cu stupoare uimit de ingrozitor de marele bagaj de cunostinte istorice si nu numai al acestei zone. Accesul cu a mea 4x2 skoda tour (care se va transforma din martie intr-un Wrangler JK 4 D nou nout si galben) a avut ca punct terminus satul ALUNIS cum vii dinspre Buzau via COLTI (sosea bombardata pana in Alunis). Trageti-va aer de Buzau in piept incepand din interiorul muzeului de Chihlimbar din COLTI (in stinga drumului cum urcati spre ALUNIS o cladire frumoasa de birna la aprox 800 m de la intrarea in sat) pe ai carui pereti veti regasi urme si poze ale istoriei din zona (Biserica din stinca din Alunis ff frumoasa si veche veche, Chilii de Sfinti - Dionisie Torcatorol, etc, Pesterile din Zona cu silexuri gravate pe peretii de stinca unicate in Romania, urma ale unor cavaleri teutoni sapate in virfuri de stinci, izvoare sulfuroase cu apa extrem de apreciata de urmasii dacilor ale caror radacini se pare ca au mai ramas adinc infipte in oamenii acestor locuri, etc.) Pentru un traseu cu masini pe car le vad ca le aveti aici ar fi interesanta abordarea dinspre satul NUCUL mai ales pentru perioada asta mai uda sa zicem si noroiasa. Sunt membru de azi al acestui formu si sunt incintat de aceste iesiri ale voastre in zone ff putin cunoscute de multi romanasi dar pline de incarcaturi de tot felul. O alta zona super faina dar dupa cite am vazut de aici deja cunoscuta ar fi si zona Zarnestilor (Coltul Chiliilor de sub Piatra Craiului alias "Burta Dacului", a carui istorie e destul de asemanatoare cu cea din tara Luanei). Mult chef de tura si pofta la aerul de Colti sa aveti ! EU mai stau deoparte pana imi vine cracanatul ala galben de Wrangler JK in feb 2009. Bafta sa aveti! Ionut 0747 288 355 pentru alte detalii din zona Luanei 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Fabiane cred ca pe la 6 in functie cum imi termin treburile si cumparaturile - daca si pentru tine e ok ora vb la telefon. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie noi plecam pe la 19.00 ca trebuie sa ancorez ceaunul cu sarmale in masina si sa imi recuperez sotul de la serviciu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Fabiane cred ca pe la 6 in functie cum imi termin treburile si cumparaturile - daca si pentru tine e ok ora vb la telefon. ok. si noi tot cam 6-7 incercam sa iesim din Bucuresti. Ne auzim la telefon. App, care aveti o statie portabila in plus, faceti-va mila :al PS. la libatziuni o sa participe si Wranglerul alb Michell - Domnul Daniel (KNUT) mare om, mare caracter. :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie multumim de detalii ipampu. Si bine ai venit pe froum. Baga o prezentare in sectiunea adecvata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie la plecarea din bucuresti pe ce canal aveti statiile (16-22)? Incerc si eu sa fiu la 19 prin zona. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie ideea e cam in felul urmator....... Ora 19-19 15.....intalnire la Petromul aflat inainte de Metro Voluntari Statiile pe canalul 16 corect? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie care ai pe acasa 2 statii baby walkie takie pentru weekendul asta? eu am primit unele de la un prieten dar nu am ajuns sa le iau si mi-ar prinde tare bine in weekend. Cred ca imi fac treaba si cu 2 statii mici normale. Dau o tzuica :grin: :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie am eu doua pmr-uri ioane....... daca iti fac trebuinta le aduc .....numai sa le mai iei ceva baterii ca nu stiu cat tzin acumulatorii de pe ele merg cu AAA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie sa traiesti nea bogdane. luam baterii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Noi cu cele 2 G ne retragem, mai exact G-urile nu vor G1 probleme radiator G2 caseta de directie. Ne pare rau si o sa ne uitam la poze si impresii cu invidie. Sa aveti de toate din belsug, trasee, papa si multe racoritoare ( nu cred ca se va bea) Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie am fost o fuga doar pt ziua de sambata,sa ne dam un pic.din pacate am ratat distractia asa k ii las pe cei care au stat cap-coada sa povesteasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Am comis inca o descoperire a tarii Luanei! Participarea, sambata, a fost chiar numeroasa (16 masini).Traseul a fost propus de Isuzu rider consiliat de fratii G. In principal a constat in urcarea la lacul Hansaru (sau Gotes... :ha: ) pe urma pe coasta si apoi o coborare spectaculoasa la Nucu. Vineri seara am fost chiar cumintei (ne-am culcat la 3.00). Sambata seara iar am fost cumintei...unii mai mult ca altii...Nike a inchis stabilamentu'...Duminica am facut o plimbare frumoasa peste dealuri pina in Patarlagele. Cu acesta ocazie am spart again diff-ul spate la o urcare bengoasa. Niku iorga a comis-o si el....Luana a lovit iarasi in organizatori.... Dar sa lasam imaginile sa vorbeasca. Eu n-am decat de sambata. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Faine....da numai doua? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Faine....da numai doua? :grin: Stai, Marius, sa le micsorez...suntem de pe drum...obositi... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) participanti...participanti... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Trebuie sa recunosc ca are Semaca asta un noroc :ha: . Bai frate stii cum se opintea in coasta, de zicei ca acus acus se sparge diferentialu' :ha: , si asa afost. In alta ordine de idei a fost o super iesire :h5 . Sincer de mult nu m-am distrat atit de copios. Am doar o singura parere de rau. Mi-am uitat acasa aparatul foto :sr . Sper prin bunavointa celor prezenti sa am si eu ceva amintiri din aceasta iesire. Un sfat pentru a nu supraincarca serverul lui Max puteti pune poze pe Picasa (pot fi uploadate albume intregi) si apoi link pe forum. exemplu: http://picasaweb.google.com/florianghlazar Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate