Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE

eu m-am intors un pic mai repede ca al meu copilot are treaba multa miine de fapt acum pleaca spre arad...

cel mai damage-uit sint eu...poze nu prea sint ca am avut mult de munca toti dar totusi o sa fie ceva poze si filmulete si probabil o sa fie puse mai tirziu

in rest distractie multa noroi am schimbat 2 rinduri de haine si am avut mare noroc cu niste cizme de cauciuc (MT-uri) care si-au facut pe deplin datoria

eu am sters usa dreapta spate si un pic hardtopul in incercarea de a urca o panta pe care nu am reusit-o din prima si am mai incercat odata iar la cea de-a doua incercare ma incordez incep sa urc si in virful pantei ce sa vezi..."calauza" noastra (care a facut o treaba excelenta de altfel) cobora pe aceleasi urme pe care eu urcam....a urmat o mica ezitare din partea mea cind am vazut uriasul L200 preparat cu tot ce-i trebe si totul a fost compromis...eu proptind atelajul de o craca ostila

felicitari tuturor participantilor la aceasta iesire

a fost minunat

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 253
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum am ajuns si noi, ..... tare traseul, special pt mine cu cauciucuri "africani" :ha: :ha:

Raportul de damage:

- Usa din spate pe stinga care deja era lovita, acuma mai mult

- Aripi din spate stinga, indoita, (mai le bat putin si se intorce in locul sau)

- Bara spate lovita (se duce direct la fier vechi :P )

- Si ce este mai grav.... colanta lui Kamikaze team zgariata :ang2

Oricum fara durere nu este distractie :twisted:

Multumesc mult tuturor pt ajutor "fizic" :h5

Mai vb maine ca acuma vreau sa-mi scot morcovi, :ha: :ha: :ha:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Subscriu celor spuse de domnul sorin. Frumoasa iesire, chiar daca nu am reusit sa facem mai mult de 12 km. Ceea ce m-a incantat a fost insa....calitatea umana. Pe scurt? 8 ore - 12 km - frumoase caractere. A meritat sa-i cunosc personal pe fiecare in parte.

Cel mai dotatat in "cohonez" (cred ca e cu z la sfarsit) a fost domnul Alfonso. Cu un Isuzu cu gume de nisip cu care s-a dat ca pe sanie ignorand orice pericol. Are boase si determinare.

Sorin si HEM sunt super soferi. Despre calauza, Octavian, nu am ce sa va descriu mai mult decat ca deocamdata, in activitatea mea offroad, nu am intalnit un tip mai echilibrat in teren decat el.

Laur, tipul cu Jeep-ul, are laba grea pe accelaratie dar merita sa-l ai drept partener.Copilotul lui, Dan, impreuna cu Alfonso si Stress au facut posibila minunea de a nu-mi lovi masina si au dat la troliu manual jumatate de ora doar pt ca au vazut ca nu pot trece "curat" decat ajutat. Le multumesc din suflet pt gest si sunt convins ca natura va face in asa fel incat sa le raspaltesc efortul :h5

:1

Sunteti o echipa super si chiar daca nu toti au avut sculele potrivite...a mers.

Sunt convins ca nu exista un cuvant mai bun de incheiere decat

BAZAAAAAAAAAAAAAAAAAI

Link spre comentariu

Traseul a fost chiar frumos pana dupa penultima coborare: un rahatel de drum cu niste rahatei de stalpi pe margine care au tinut vreo 2 masini si s-au lasat pagubasi :grin: Ca un sfat pentru cine vrea sa-si cumpere troliu manual: mai intai un abonament la sala si dupaia troliu :ha: . Am tras toti si de un Aro si de Bullbar de nu se mai putea si fiind suspendat in aer troliul e practic imposibil sa-l folosesti in tandem :ang2

In rest a fost super frumos si asteptam poze si filmulete :ypu

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu

Super iesirea, ceva mai palpitant decat suntem noi obisnuiti, s-a lasat cu ceva demage-uri, dar am strans randurile si am reusit sa iesim.

Multumesc tuturor pt hotarare si camaraderie, este adevarat ca daca nu erau Bullbar si prietenul cu super scule , dotari si experienta necesare eram c-am depasiti, dar si ceilalti daca nu erau hotarati sa "racaie cu unghiile " sa scoatem masinile, faceam noapte alba.

S-a mers efectiv in stil Kamikaze, dar incepem sa invatam si ce ne lipseste pt a face ca aceste iesiri sa fie cat mai placute.

Bullbar si prietenul au troliat in continu :1 , la urcare si la coborare si nu pe ei ci colegii mai "alunecosi"

Sorin -ca de obicei , solutia finala, cand nimic nu se mai putea, aparea Sorin, te impingea , te sfatuia " Stangaaaaaaaa, tine drepttttttt, daiiiii, dar la greu nu te lasa.

Vali sufletul "miscarii" tot timpul in actiune -si el tot pe Duracell

Alfonso a fost ca de obicei "ma baga" a mers cu noi, indiferent de riscuri si de damage-uri -hotarat om.

Dar ce vorbesc, ar trebui sa scriu cateva pagini despre fiecare, asa ca pe scurt, ma bucur sa va cunosc si sa facem parte din acelasi grup" al oamenilor normali" :bravo

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Mariuse, sa stii ca ne-ai lipsit , coordonator ca tine mai rar, asa ca de acum, vrei nu vrei, nu poti sa ne "intarci inca" si pana mai crestem, sa nu ne mai lasi singuri, chiar daca am invatat sa mergem de a a busilea, mai avem pana sa ne ridicam in picioare

Link spre comentariu

Sa mai punem cateva poze, fazele spectaculoase le am sub forma de filmulete.

Radu poate gasim o solutie sa ti-le trimit sa le pui pe site ul tau sau vedem cum

Link spre comentariu

Cum au zis si altii sunt prea multe de scris despre aceasta iesire. Oricum pe scurt a fost bine, pt mine cel putin. Cu ceva ajutor din partea unora, in special Miron (multumesc frumos inca odata) am reusit sa trec peste tot fara nici un fel de avarie DAR cu fooooarte multi morcovi. Prima data cand a fost nevoie sa ma tragfa si pe mine cineva, multumesc Octavian. Din pacate eu speram sa fie nevoie sa ma traga dintr-un loc din care nu mai pleca, de unde m-a tras el eu cred ca puteam sa o scot, dar exista riscul sa plece la vale pe lateral.

Traseul a fost maxim din ceea ce eu imi doream, adica mai greu de atat deja era prea mult pt mine, poate pt masina nu. Plus ca am avut foarte multe de invatat, presiunea in roti, invartitul de volan in directia in care TREBUIE nu aiurea cum faceam eu si multe altele.

Bravo vali ai organizat din nou o iesire super.

Iar cei care au venit cu gume nepotrivite nu consider ca este vina lor. Cel putin Alfonso pe unde a fost cu noi pana acum a trecut cu brio, si nu avea de unde sa stie cum va fi acum. Poate ca Octavian ar fi trebuit sa spuna de dimineata la hotel cum sta treaba si poate ca nu se mai riscau sa vina si cu siguranta ca ar fi gasit locuri in alte masini, inclusiv la mine.

Alfonso imi cer mii de scuze, am uitat sa iti multumesc pt bere, asa ca iti multumesc acum, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Razvan nu e site-ul meu. E youtube unde am un cont si am upload-at cateva filmulete facute de prietena mea. Iar acolo unde pun poze nu se pot pune decat poze. Daca vrei vorbim la tel si te invat cum sa faci.

Poze a facut prietena mea destule, dar nu am timp acum sa le pun. Pana diseara le fac mai mici si le pun.

Link spre comentariu

dupa o zi ca cea de ieri iti schimbi azimutu'

a fost placut ca pasager in samurai dar as fi vrut si eu morcoviii mei..

sper sa-mi gasesc cauciucuri cat mai repede....

multumesc pentru masa campeneasca

a fost ok

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

Haideti odata cu pozele si filmuletele ca ne tineti pe jar... :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

pt bullbar, sa-ti fie rusine zece minute!!!! cat am tras eu cu gabi, dan si alfonso de troliul ala manual in spate si nu mai zic ca a fost ideea mea :h5 n-ai zis o vorba buna de mine huuuuaaaa.......! :ha: :ha:

in alta ordine de idei a fost super :1 , sincer nu ma asteptam sa fie asa, pana acum nu avusesem nici un morcov sau poate am avut iepurele cu mine (vorba lui miron) dar de data asta iepurele a demisionat si am avot morcovi dintr-aceia mutanti :ha: ce sa zic m-am infratit cu miron la acelasi pom (nu va ganditi ca ne-am facut necesitatile pe aclasi pom) ci el a rupt craca iar eu am avut grija de restul (lampa spate +stalp) dar asta e din greseli inveti, iar spiritul de echipa s-a vazut!

va multumesc pentru prezenta si ca v-am cunoscut pe toti, sper ca v-ati simtit bine si poate o sa ma facem una dar mai asa de primavara :wink: sper sa nu fiu injurat de cei cu damage :P

am sa pun filmuletele in in seara asta ceea ce am reusit sa filmez ca de eram cu morcovu` si uitam sa dau play sau stop :grin:

Multam`! BANZAAAAAAAI

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Frumoasa iesire, ca sa il citez pe @bullbar,

Multumiri multe lui Razvan (HEM) care a "vazut" pericolul de la ultima trecere grea si a venit cu ideea sa il intarim cu crengi si pamant, pentru orice incepator a fost o lectie practica foarte buna si trebuie luat aminte la ce nu am avut in dotare fiecare...

Alfonso a fost cel mai tare Kamikaze... dar mi-a placut curajul lui, sper ca in curand sa aiba o masina care sa il ajute mai mult ... dotata binenteles cu "opinci" bune si cu troliu...

O sa postez si eu zilele astea cele cateva poze facute... (nu prea am avut timp de poze din pacate), asta dupa ce imi gasesc un program sa le micsorez.... (nu ma descurc inca cu Mac-ul prea bine)

Vestea buna de ultima ora (Luni 12:00) este ca Gabi a scapat, si nu a ars altenatorul, era doar o amarata de siguranta arsa...

Daca cinva are vreo idee de o iesire usoara in weekendul urmator, haide-ti sa o facem !

Laur (worldscape)

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

W-E viitor Kamikazii :grin: liberi au program...merg la umanitara ca deaia au donat ,alergat si altele....vine Craciunul la copii....... :h5

Se poate lasa si cu ceva offroad.......cit sa murdarim camioanele.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

draga Vali, "microbul" nu m-a prins acum, are ceva vechime, ce am gasit acum a fost un grup minunat de oameni cu care a-si iesi oricand in teren...

de liber sunt f. ocupat, dar daca e vad eu cum imi fac timp :D

apropos, pt incaltari, BFGoodrich MT, se gasesc ori la EuroTires ori la PolyInvest, de la ultimii mi-am luat eu acum 2 saptamani la 680 / buc (235/70/R16).... va dau datele de contact de pe cartea de vizita a baiatului care mi le-a livrat: Stefan: 0723-11.99.22, am inteles ca pot fi gasite si mai ieftin ... pe la 610 / buc.... dar dupa 3zile de cautari pe net dupa furnizori care sa aiba 4 buc pe stoc, doar la PolyInvest am gasit, restul aduceau pe comanda...

in specila valabil pt Alfonso :) caci a zis ca nu a gasit.

o idee si mai una ar fi insa niste SIMEX-uri ( sau replici ), dupa ce am vazut ce stiu sa faca...

Link spre comentariu

pt bullbar, sa-ti fie rusine zece minute!!!! cat am tras eu cu gabi, dan si alfonso de troliul ala manual in spate si nu mai zic ca a fost ideea mea :h5 n-ai zis o vorba buna de mine huuuuaaaa.......! :ha: :ha:

BANZAAAAAAAI

Mea culpa, vali! Sincer nu am vazut cine este in spate la troliul manual si am intrebat. Oricum tu nu ai nevoie sa fi laudat. Esti profi si stii exact ce trebuie sa faci, cand, si mai ales ai acea miscare de caine ciobanesc in jurul turmei pt a o proteja. Fiind ultimul din coloana, cu misiunea ca in spatele meu sa nu ramana nimeni, nu am putut fotografia mult, dar am filmat toata expeditia din pozitia "coada"!!!!

Am sa le pun la mine pe site incet-incet pt ca sunt zeci de mega.

A...apropo de multumiri...Stress (tipul cu patrolul la 4 usi) este omul pe care ti-l doresti la orice expeditie. Cu alte cuvinte, daca esti in caca, sa fi convins ca moare si el cu tine decat sa se salveze. Am constatat asta cand l-a troliat la vale pe unul dintre colegi. Pt ca nu veti gasi nicio poza cu acel moment, am sa vi-l descriu: colegul fara gume trebuia sa coboare o panta abrupta, plina de noroi-clisa, care avea intr-un unghi un copac. Stress l-a agatat cu troliu pt a-l cobora...asta pana cand troliu s-a desfasurat cu totul si Stress a inceput sa alunece....l-am agatat eu pe el ca sa-l tin pe loc. La un moment dat....funia dintre mine si el s-a rupt. A inceput sa o ia la vale...colegul aluneca 15-20 metri mai in fata...stress nu a eliberat troliu pt a se salva cu toate ca in stanga avea un hau de 10 metri. L-a tinut in coarda cat a putut mai mult, pana cand colegul a ajuns la un punct safe. (Socrul lui vali a fost maestrul de ceremonii si l-a sustinut ca indrumator pe stress de pe margine. Si-a pus mana la gura cand a vazut ca stress o apuca brusc la vale dupa ce s-a rupt coarda dintre noi). A fost un moment in care morcovul s-a transformat inj stalp de telegraf :ha: :ha:

Inca o data :1 Stress

Daca oamenii isi arata adevarata fata in situatii limita va pot spune sincer: SUNTETI FRUMOSI!!!!

Link spre comentariu

Fratilor...dar voi ati trait periculos tare!

Ati avut si familiile cu voi?Nu a tipat nimeni?Sau au amutit si s-au facut mici?

Bine ca ati venit toti intregi :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Am venit intregi, sanatosi cu cel mai important ...FERICITI ( sper ), daunele pt cei care le-au avut sunt minore cu exceptia baiatului cu NISSAN NAVARA care a avut ce a avut cu vreo 2 copaci ... gardul de sarma ghimbata i-a "botezat" pe mai multi...

Link spre comentariu

Da , a fost trepidant , dar am vazut ca in momentele grele, fiind uniti, am putut salva situatia chiar daca majoritatea nu aveam toate cele necesare pt o astfel de iesire.

De invatat, am invata multe din aceasta iesire.

Morcovii au fost atat de mari incat nimeni nu mai vorbea sau vocifera,fiecare incerca sa faca, sa ajute cu ceva pt a scoate grupul din c..at

Daune au fost mai mult de ordin estetic, nimeni nu a rupt masina si toate au plecat pe roti mai departe

Link spre comentariu

Oricum.... ceea ce nu mai e de uitat data viitoare sunt niste sape si niste tarnacoape..... macar cate una de fiecare...

ca de spirit de echipa se pare ca nu ducem lipsa...

apropos Vali... baiatul cu Aro pe unde este... ca inca ma mai gandeam ce zicea @bullbar cu fripturile :D

Link spre comentariu

Vali, are cineva film sau poze cand am trecut prin paraul ala ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare