Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii

Vali alias Babu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 253
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DECEMBRIE

Lipseste si omu o data-EU- si treceti de la poze si filme cu action la discutii....parca faceti politica!

Hai frate cu pozele ca am pierdut toata ziua asteptind :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa,asa ma doare dosul de la suturi in C** ,preferam morcovii..... :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

eu doar ce-am venit de la o mini portie de offroad :ha:

la chestia asta am avut un bonus.....la iesirea din padure in drumul de Poiana o limuzina cu nr de Bucuresti opreste si-mi face semn ca pot iesi....paranormal....cand colo cine era la covrig....amicul Nicu Iorga....o scurta intalnire care mi-a facut o reala placere :h5

Link spre comentariu

Vali, are cineva film sau poze cand am trecut prin paraul ala ?

Am eu poze, mai dureaza cam jumatate de ora ca acum le uploadez. Plus ca vreau sa le aprobe Vali, ca sunt ceva poze mai...in fine vorbiti pe pm cu el si o sa vedeti de ce nu le pot pune.

Link spre comentariu

Aici am reusit sa postez primul film: http://www.petreniteanu.ro/?p=74

Este vorba de prima parte din ceea ce am povestit anterior cu domnul alfonso si mister gabi (stress), primul la coborarea in coarda.

In momentul in care am oprit camera...ambele masini o luau la vale necontrolat asa ca m-am dus sa-l asigur pe stress cu mahula mea!!!

P.S. Pe aceeasi adresa, la acelasi capitol "Curtea de Arges" voi posta toate filmele. mai verificati din cand in cand pana le pun pe toate cele pe care le detin. Acu-s doua!

Link spre comentariu

oki, asteptam ...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: :ha:

"hopa...stai pe loc !"

O fraza de tinut minte. Pacat ca nici in poze si nici in filme nu se vede cu adevarat cat de mare e noroiul, cat de abrupta e panta, in fine nu se vede realitatea si pt cine nu a fost acolo nu intelege cu adevarat dificultatea. Nu ma refer la filmul asta in mod special, vorbesc asa in general.

LE: intre timp am primit si aprobarea asa ca uitati pozele : http://picasaweb.google.com/radu.bilciu/1314122008#

Cateva mai au niste colturi albe, sunt de la punga care acoperea aparatul de ploaie. Oricum esentialul se intelege.

Link spre comentariu

am facut introducerea la santul asta, habar nu aveam ce e in el, am zis stai ca intru eu prin el si socru meu :nu te baga ca nu mai iesi de-acolo :ha: dupa care octavian; ii zice ati vazut cui i-ati dat fata? :ha: :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

am facut introducerea la santul asta, habar nu aveam ce e in el, am zis stai ca intru eu prin el si socru meu :nu te baga ca nu mai iesi de-acolo :ha: dupa care octavian; ii zice ati vazut cui i-ati dat fata? :ha: :ha:

Valiiii....acum de ce nu ma lauzi vere? Oare cine ti-a dedicat ode in fata lu' socru-tu? IO! Cine a zis ca esti plin de curaj, initiativa, capacitate de daruire? IO!!! Cand ti-ai spart stopul si socru-tu zicea: "vezi cui mi-am dat fata?!" ... ce i-am zis eu?! "Uitati-va la el cum in creierul muntilor si-a facut deja rost de un stop nou!!!" Eeee? Sa aud!!! :banana

Nici unei femei pe care doream s-o cuceresc nu-i ridicam asemenea osanale :ypu Deci te rog sa-ti revizuiesti atitudinea si sa mai tai din fripturile alea pe care trebuie sa ti le dau in schimbul muncii la troliul manual! :h5

PS Deja sunt 3 filme pe site

Link spre comentariu

voi ati fost la offroad sau in petit??? :ha: :ha: :ha:

in orice caz....faina iesirea :h5

@Marius...omul era cu "familia". A...apropo de asta...socru-su este super offroad-er!!!! :1

Nu a existat situatie sa nu ajute, sa nu sustina....la 60 si ceva de ani...BELEA PARTENER!

@Vali...(mai pune o friptura ca ti-am laudat si socrul. Fa-te ca te uiti pe site....si lasa-l sa vada cat e de apreciat ca sa observe ca te invarti in lumea buna a tarii :ha: :ha: :ha: ) Precis daca mai are o fata...o sa ti-o dea si pe a doua!!! :bannana :bannana

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha:

Chiar are doua...una nedata :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Valiiii....acum de ce nu ma lauzi vere? Oare cine ti-a dedicat ode in fata lu' socru-tu? IO! Cine a zis ca esti plin de curaj, initiativa, capacitate de daruire? IO!!! Cand ti-ai spart stopul si socru-tu zicea: "vezi cui mi-am dat fata?!" ... ce i-am zis eu?! "Uitati-va la el cum in creierul muntilor si-a facut deja rost de un stop nou!!!" Eeee? Sa aud!!! :banana

Nici unei femei pe care doream s-o cuceresc nu-i ridicam asemenea osanale :ypu Deci te rog sa-ti revizuiesti atitudinea si sa mai tai din fripturile alea pe care trebuie sa ti le dau in schimbul muncii la troliul manual! :h5

PS Deja sunt 3 filme pe site

+ o friptura + o bere + off-road = prietenie :cl

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Bravo echipei de kamicadze! Mor ca n-am fost!

Da' ce avea noroiul ala frate in el...super glue??? :ha:

felicitari inca o data!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Vali....gandeste de doua ori....dupa nunta daca nu mai e la fel??? :ha: :ha: :ha:

oricum...te asteptam in club :bannana

in clubul celor insurati sau in clubul barbatilor care mai ascund banii de piesaraie pt masina? ca de insurat m-am insurat pe 9 aug mai am cununia religioasa anul viitor :banana :p

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare