Vali alias Babu Postat Decembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii :grin: [youtube:2bc5rvqv] [/youtube:2bc5rvqv] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii HEM scrie: Marius C alias Turagmes scrie: astea da....dar cum facem cu transportul? Ne strangem mai multi si facem transportul cu paletii Cred ca are in jur de 10Kg unul, deci 40Kg setul de 4 buc. Daca ne strangem 10-15 doritori deja e simpla treaba Worldscape baga niste idei-pe la sfarsitul lui Ianuarie sa vedem cati doritori sunt si sa trimitem comanda HEM sa ma treci si pe mine pe lista te rog daca se rezolva cu transportul,arata foarte bine. @ HEM, vii sambata la actiunea umanitara, daca da, vorbim atunci de chestia asta si despre detalii, azi mi-a fost destul de rau si am stat pe acasa.... cred ca m-a prins o mica raceala de duminica, ca de la balta lui Suzuki, am stat toata ziua cu picioarele ude.... si daca tot am stat pe acas, am mai cautat si alte variante de situri si prin europa, astept maine cateva preturi caci am gasit ceva interesant in Polonia si Germania Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii @ HEM, vii sambata la actiunea umanitara, daca da, vorbim atunci de chestia asta si despre detalii, azi mi-a fost destul de rau si am stat pe acasa.... cred ca m-a prins o mica raceala de duminica, ca de la balta lui Suzuki, am stat toata ziua cu picioarele ude.... Din pacate nu vin, vineri plec din tara, las la baieti tot ce trebuie. Vorbim dupa 29.12.2008 si vedem cum facem, se pare ca se vor strange ceva doritori si putem aduce mai multe Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii asa ma uitam si eu la poza unde am iesit in asfalt si mi-am zic ca nu sint prea murdar....dar doar pentru o secunda....dupa mi-am dat seama ca m-au schimbat de haine dupa ce mi-a bagat Razvan noroi si in casca telefonului din buzunarul inchis cu fermoar :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Ce forta de penetrare domnuleeee.... Ce poate face o batrana Toyota, am s-o cert, dar nu prea tare, sa nu se supere. Scuze Sorine, nu stiam ca esti acolo :x . Sa ma anunt data viitoare............. sa dau mai tare :h5 Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Faina iesire, faine poze, da si filmuletele :bravo Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii @Pt Vali sau cine a filmat faza din sant cu Alfonso Unde este continuarea filmului, adica faza cand reusesc totusi sa-l misc pe Alfonso? Pt ca pe youtube este numai ce a dat si vali aici pe site. HEEELP!!!! Mi-a disparut avatarul. Cu totul. Si din profil....de peste tot!!! Ce se intampla, doctore? (scuze pt offtopic) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii inaugurarea santului :h5 asscultai Gipsy Kings :P :P[/quotsa mai vezi filmuletul si sa-mi zici daca-ti place! ii dau cd-ul lui Trica cu magazinul KTM din cotroceni am sa ti-l trimit prin el :ha: se pare ca avem si cunostinte comune! :banana KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Oarecum oftopic desi nu tocmai: Cei care vin la umanitara de sambata, da-ti-mi tel sau PM si spuneti-mi daca vreti dvd-uri cu pozele de la curtea de arges. Miron si Alfonso le fac oricum ca stiu ca vin, dar daca mai sunt si altii spuneti-mi pana vineri seara ca sa stiu. Daca nu aveti nr de tel, asta e: 0744.650.583. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii sal @MPS ... eu vin, te rog sa-mi faceti unul si mie, Laur (0722-306.000) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Saltare! Eu nu stiu daca vin, ca plec la o alta umanitara de joi, dar pune-ma si pe mine pe lista cu vreau pozele, ca eu mie nu aveam cum sa-mi fac... Mersic anticipat! Si cine vrea pozele facute de mine la iesirea de la arges, sa-mi dea PM, sa stiu cate DVD-uri sa fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii @ pt Alfonso - nu prea stiu cum functioneaza un Isuzu, dar ai reductor pe masina aia? Nu de alta, dar mereu m-am intrebat de ce mi s-a parut ca la toate coborarile ai mers doar pe drive. Eu nu m-am uitat la topicul asta , de oftica :ha: , da nu va luati de Alf , ca a luat locul doi acum doua saptamani , nu uitati va rog . :banana :banana :h5 . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii paraul de mare successs! M-ar fi mancat sa-l fac de-a lungul....dar, cred, ca v-a ajuns si de-a latul.... :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii la cat eram de infometati...... :roll: abia asteptam sa ne oprim la o campenesca KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii @Pt Vali sau cine a filmat faza din sant cu Alfonso Unde este continuarea filmului, adica faza cand reusesc totusi sa-l misc pe Alfonso? Pt ca pe youtube este numai ce a dat si vali aici pe site. Avem totul, filme sunt mult mai multe, din pacate merg greu pe Youtube. O sa le bun pe un USB si sa i le dau lui MPS sa le puna pe DVD, eu n-am rabdare sa le scriu. Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii :h5 [youtube:3uph8lwy] [/youtube:3uph8lwy] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Ia uite ce editari face Vali... :bravo frumos. Desi nu imi place genul asta de muzica, se cam potrivea cu imaginile. Dupa...multe zile mi-am facut si eu timp si am salvat trak-ul de duminica si il pun acum. Nu e complet din pacate. Eu stiam ca l-am oprit dupa ce am trecut eu de partea aia cu gardul, deci inainte cu 2 curbe de asfalt, am impresia ca s-a oprit ceva mai inainte. nu sunt sigur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Gata am aparut si eu pe aici in sfarsit. Mii de multumirii la totii, dar mai ales lui Vali, daca va uitati atenti in pozele in care apare masina lui Vali o sa vedeti o sufa galbena infasurata de roata de rezerva special pt mine :grin: in momentele in care nu mai puteam urca fara ajutor, cauciucurile mele au fost de tot rahatul, mai multumesc in special lui Bullbar care ma tinut legat in troliu la o coborare pe care sg nu puteam decat izbit de totii copaci :banana stiu ca sunt dator o mare mare friptura :h5 . . Eu am reusit sa raman fara 2 proiectoare, bara spate care sa agatat de gardul ala de sarma ghimpata, plus toata aripa spate infundata si zgariata unde multe masini au avut de suferit acolo :ha: . Si era sa uit de baietii care au tras la troliu ala manual sa ma tina pe drum sa nu ma duc in balarii la vale :1 . In rest iesirea a fost super reusita. Acum caut MT si troliu ca nu mai tine :grin: Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Si sper ca nu am fost asa mare pacoste tragand si impingand de mine pe acolo :ha: , poate am fost si injurat ca ati pierdut tippul cu mine dar asta e, eu m-am simtit bine acolo :banana :ypu .... si promit ca data viitoare o sa fiu echipat corespunzator :grin: Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii mai bine simexuri...te vor avantaja mai bine zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Vis a vis de ce ne trebuie la viitoarele iesiri -uitati va si la lanturile astea -eu vreau sigur , sunt bestiale, daca aveam asa ceva, altfel statea situatia Intr-un post am vazut ca ar putea Koala sa ne ajute http://www.tirechainsupply.com/product217.html cand incepeti lista mai sunt si eu si cred ca si alfonso (sorin pasager suzuki, jeepu' in parcare) O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii frumoasa iesire bafta si numai iesiri din astea in 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii sarpemem@ sunt in arges din 31dec pana in data de 5 ian, asa ca daca vrei mai facem una :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii bine ca ai aparut in sfarsit aici @sarpepem, te asteptam ca pe are, mai ales cu niste "fripturi", intereseaza-te si ce tipuri de genti iti trebuie pt MT-uri sau SIMEX-URI ca pe gentile alea de Aro poti sa uiti.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii bine ca ai aparut in sfarsit aici @sarpepem, te asteptam ca pe are, mai ales cu niste "fripturi", intereseaza-te si ce tipuri de genti iti trebuie pt MT-uri sau SIMEX-URI ca pe gentile alea de Aro poti sa uiti.... Nu tin sa te contrazic pt ca nici eu nu stiu prea multe despre astea, dar cauta in sectiunea mercedes si o sa vezi la un topic legat de jante ca cineva, parca Ursu daca tin minte bine, recomanda pt un G jante de aro. Deci nu sunt chiar asa de proaste. Din nou nu e parerea mea, e parerea unora cu mai multa experienta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Si sper ca nu am fost asa mare pacoste tragand si impingand de mine pe acolo :ha: , poate am fost si injurat ca ati pierdut tippul cu mine dar asta e, eu m-am simtit bine acolo :banana :ypu .... si promit ca data viitoare o sa fiu echipat corespunzator :grin: Ai fost bunvenit alaturi de noi :h5 , si nu te uiti ca nua ai fost o singura masina cu probleme :ha: :ha: :ha: , eu deja am bagat MTuri si in januarie pun troliu. Te asteptam in urmatorea iesire :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate