cristeaandm Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt viorel, sunt din galati si doresc sa achizitionez un 4x4 bun si ieftin multumesc pt gazduire ...si devreme acasa, ar mai contiuna unii. Bine ai venit si sper sa te indrumam sa faci o alegere buna :cl :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cocos_san2000 Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Costel si sunt in cautare de masina pt. offroad.Tocmai ce ma prins febra si pe mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_pajero Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Gigi, sunt din Bucuresti si am un mitsubishi pajero de 2.5l scurt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudor25 Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Ma numesc Tudor (nickname = Conti) si sunt fan al offroadului de aproximativ 2 ani de cand l-am inceput involuntar as putea spune cu masina unui prieten un Range Rover 4.6 HSE. Acum sunt posesorul unui Nissan Patrol Y60 2.8 TD, 7 locuri, an 96. E masina din avatar. Sper ca voi afla multe lucruri interesante si de ajutor. Sper ca voi putea si oferi sfaturi pentru cei care detin nissan patrol sau vom putea impartasi din experiente placute sau neplacute! O zi buna tuturor Tudor ( Conti) Conti Y60 LWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5!!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit Jane si bine ai intrat in rand cu oamenii seriosi :) adica cei cu y60 :P. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudor25 Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Era cazul sa se indeplineasca visul :) Acuma putem sa visam mai departe :banana:ypu Conti Y60 LWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Spuf Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare dragi colegi. Probabil ca ne-am intersectat pe diverse alte formuri(in speta Oltcit.ro), unde ma gasiti cu nickul Pupa. Nu detin o masina terenoasa, dar cunosc cativa utilizatori ai acestui forum si ca sa-i pot veghea mai bine am decis sa-mi deschid un cont si in tabara voastra. :grin: In rest, toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare dragi colegi. Bine ai venit ! :cl :banana :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LMSR Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc adrian sunt din craiova si sunt posesorul unei vitara 1,6, 16v de 97 cp, din 1996 care are 145000 km . Masina deocamdata e ok sa auzim numai de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pesciolino Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut iubitorii de offroad. sunt din sighisoara si am fost si eu de citeva ori "pe teren" fie cu 4x4 fie cu un enduro. deschid si eu aici un cont ca sa mai aflu ce e nou, ce iesiri se mai fac si ca sa cunosc oameni cu aceleasi pasiuni. sa auzim de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctdacusnow Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Dacian din Constanta, taramul unde se scufunda "samuraii" in balta. Nu posed auto 4x4 momentan, dar tintesc spre un samurai sau GR/Y anul acesta. Bine v-am gasit! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator agheorghe70 Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Adrian mi-s, de fel din Adunati ( Prahova ) si am o camioneta ARO , veche si rughinita , dar i-mi fac treba cu dansa . Am o mica ferma si cresc mioare , m-is dragi si traiesc de pe urma lor . La buna vedere ! cind ma intorc in tara , dupa 10 ianuarie , o sa incerc s-a tai 2-3 miei si sa facem un gratar , sa ne cunoastem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiBasca Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, sunt Mihai din Alba Iulia,microbul off-road l-am luat acum 5 ani cand mi-am cumparat un Patrol 3.3 TD lung,din pacate a trebuit sa il vand acum 3 ani,inca imi e dor de masina aia.Din pacate momentan nu am un 4x4,insa sper sa schimb situatia asta cat de curand si sa ne vedem pe dealuri cu prima ocazie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor buna sund nou la forum sun fabrizio stao in oradea am un hummer h3 si un wrangler 4000 cu cauciuc simex 36" axle currie 9" si mai multe ve salut la tot:top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator VladutM Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Vladut Mateianu, pescar de crap, imi plac la nebunie drumurile impracticabile si aventura. Munte, paduri, delta, nu conteaza. Peripetii sa iasa !:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
30avs Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, numele meu este Andrei sunt din judetul iasi si doresc cat mai curand sa imi cumpar si eu o masina 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicoras Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor membrilor ! Ma numesc Nicu si sunt din Maramures . Am un Land Rover Freelander td4 din 2003 . Vreau prin intermediul acestui forum sa aflu mai multe informatii despre aceasta masina . Sper sa ma ajutati in acest sens . Va multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare! si eu sunt nou si sper sa fi nimerit bine. sunt din bucuresti, ma pasioneaza iesitul pe coclauri, dar nu inteleg nimic din offroad mai mult de-atat, din pacate. ultima data cand am ramas impotmolit prin delta am tras pe rand de toate manetele:-)...si de cate ori cred ca am ajuns undeva unde nu poate sa ajunga multa lume, hop apare un logan sau o skoda octavia. mai putin cand m-am ratacit prin pirinii vecinilor nostri bulgari...as fi dat orice sa vad un logan, chiar si cu numar de bulgaria. am un suv pentru iesiri usoare si un G vechi pentru ce mi se pare mie dificil:-) pe scurt, bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RED HO Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari. Suntem 4 de pasionati de off road. Locuim in Valenii de Munte. 1 sef proiect - Mihail, 1 mecanic - George, 1 tinichigiu - Dan, 1 student profesionist (a se citii "incurca-lume") - Gabriel. Echipa noastra se va ocupa in urmatoarele luni de construirea unei masinute pentru extrem - Red Holocaust. Bine v-am gasit! Red Holocaust. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mbadea2002 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 salutari !!! salutari din Timisoara. Ma numesc Mircea , imi ocup timpul cu construitul si saptamana viitoare voi incepe sa umblu si eu cu masinute din astea cu care va jucati voi ... adica un Land Cruiser din 95, 4200 cmc diesel. La cat mai multi km !!! .........................:tr................... take care of your "yota" and your "yota" will take care of you .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrahamcage Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc Gabi sunt din constanta si sunt posesorul unui ford maverick din 95 cu 3 usi.sunt pasionat de noroi si vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lexysexy Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut salut si bine v-am gasit.Ma numesc Alex sunt din Bucuresti cartier Militari si am un fier mare greu si vechi pe nume de fabrica TV Rocar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cgd Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,ma numesc Constantinescu George din Bucuresti si am 40 ani sunt membru "cititor" de ceva timp si pot sa spun ca imi plac iesirile in natura iar pentru asta am achizitionat un LC120 cu care ies impreuna cu familia de cite ori am timp mai ales la sfirsit de saptamina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut salut si bine v-am gasit.Ma numesc Alex sunt din Bucuresti cartier Militari si am un fier mare greu si vechi pe nume de fabrica TV Rocar. Bine ai venit in :cl ! :dr1:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate