Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salut

sunt viorel, sunt din galati si doresc sa achizitionez un 4x4 bun si ieftin

multumesc pt gazduire

...si devreme acasa, ar mai contiuna unii.

Bine ai venit si sper sa te indrumam sa faci o alegere buna

:cl

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator cocos_san2000

Salut. Sunt Costel si sunt in cautare de masina pt. offroad.Tocmai ce ma prins febra si pe mine

Link spre comentariu

Topic de prezentare a membrilor

Salut tuturor,

Ma numesc Tudor (nickname = Conti) si sunt fan al offroadului de aproximativ 2 ani de cand l-am inceput involuntar as putea spune cu masina unui prieten un Range Rover 4.6 HSE.

Acum sunt posesorul unui Nissan Patrol Y60 2.8 TD, 7 locuri, an 96.

E masina din avatar.

Sper ca voi afla multe lucruri interesante si de ajutor.

Sper ca voi putea si oferi sfaturi pentru cei care detin nissan patrol sau vom putea impartasi din experiente placute sau neplacute!

O zi buna tuturor

Tudor ( Conti)

Conti

Y60 LWB

Link spre comentariu

Salutare dragi colegi. Probabil ca ne-am intersectat pe diverse alte formuri(in speta Oltcit.ro), unde ma gasiti cu nickul Pupa. Nu detin o masina terenoasa, dar cunosc cativa utilizatori ai acestui forum si ca sa-i pot veghea mai bine am decis sa-mi deschid un cont si in tabara voastra. :grin:

In rest, toate cele bune!

Link spre comentariu

Vizitator pesciolino

salut iubitorii de offroad. sunt din sighisoara si am fost si eu de citeva ori "pe teren" fie cu 4x4 fie cu un enduro. deschid si eu aici un cont ca sa mai aflu ce e nou, ce iesiri se mai fac si ca sa cunosc oameni cu aceleasi pasiuni. sa auzim de bine!

Link spre comentariu

Vizitator agheorghe70

Salutare ! Adrian mi-s, de fel din Adunati ( Prahova ) si am o camioneta ARO , veche si rughinita , dar i-mi fac treba cu dansa . Am o mica ferma si cresc mioare , m-is dragi si traiesc de pe urma lor . La buna vedere ! cind ma intorc in tara , dupa 10 ianuarie , o sa incerc s-a tai 2-3 miei si sa facem un gratar , sa ne cunoastem.

Link spre comentariu

Salutare tuturor, sunt Mihai din Alba Iulia,microbul off-road l-am luat acum 5 ani cand mi-am cumparat un Patrol 3.3 TD lung,din pacate a trebuit sa il vand acum 3 ani,inca imi e dor de masina aia.Din pacate momentan nu am un 4x4,insa sper sa schimb situatia asta cat de curand si sa ne vedem pe dealuri cu prima ocazie!

Link spre comentariu

Vizitator VladutM

Salut.

Sunt Vladut Mateianu, pescar de crap, imi plac la nebunie drumurile impracticabile si aventura. Munte, paduri, delta, nu conteaza. Peripetii sa iasa !:ypu

Link spre comentariu

Salutare tuturor membrilor !

Ma numesc Nicu si sunt din Maramures . Am un Land Rover Freelander td4 din 2003 . Vreau prin intermediul acestui forum sa aflu mai multe informatii despre aceasta masina . Sper sa ma ajutati in acest sens . Va multumesc !

Link spre comentariu

salutare! si eu sunt nou si sper sa fi nimerit bine. sunt din bucuresti, ma pasioneaza iesitul pe coclauri, dar nu inteleg nimic din offroad mai mult de-atat, din pacate. ultima data cand am ramas impotmolit prin delta am tras pe rand de toate manetele:-)...si de cate ori cred ca am ajuns undeva unde nu poate sa ajunga multa lume, hop apare un logan sau o skoda octavia. mai putin cand m-am ratacit prin pirinii vecinilor nostri bulgari...as fi dat orice sa vad un logan, chiar si cu numar de bulgaria. am un suv pentru iesiri usoare si un G vechi pentru ce mi se pare mie dificil:-)

pe scurt, bine v-am gasit!

Link spre comentariu

Salutari. Suntem 4 de pasionati de off road. Locuim in Valenii de Munte. 1 sef proiect - Mihail, 1 mecanic - George, 1 tinichigiu - Dan, 1 student profesionist (a se citii "incurca-lume") - Gabriel. Echipa noastra se va ocupa in urmatoarele luni de construirea unei masinute pentru extrem - Red Holocaust.

Bine v-am gasit!

Red Holocaust.
Link spre comentariu

salutari !!!

salutari din Timisoara.

Ma numesc Mircea , imi ocup timpul cu construitul si saptamana viitoare voi incepe sa umblu si eu cu masinute din astea cu care va jucati voi ...

adica un Land Cruiser din 95, 4200 cmc diesel.

La cat mai multi km !!! .........................:tr...................

take care of your "yota" and your "yota" will take care of you ....

Link spre comentariu

salut,ma numesc Constantinescu George din Bucuresti si am 40 ani sunt membru "cititor" de ceva timp si pot sa spun ca imi plac iesirile in natura iar pentru asta am achizitionat un LC120 cu care ies impreuna cu familia de cite ori am timp mai ales la sfirsit de saptamina.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare