Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Vizitator allain

Re: Topic de prezentare a membrilor

salut.sunt alin,proprietar de grand cherokee V8-5,2 ,original de la mama lui USA.il folosesc mai mult la tractarea barcii si la iesiri off-road (pacat ca nu am timp si nu-mi permit sa fie cat mai multe).toate bune si frumoase

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor...

Sunt Tavi din Arad si de o luna sunt posesorul unui Freelander din 2001, Td4.

Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001
Link spre comentariu

Vizitator korando 2.3

Salutare :cl, sunt Marius din Cluj, acum foarte multi ani mi-a bagat taica-meu in sange offroad-ul si-l consider printre cele mai mari pasiuni ale mele.

Sunt posesor de SsangYong Korando, 2,3 litri benzinar si ies cel mai des pe dealul de langa Floresti (continuarea padurii Hoia) unde sunt o gramada de portiuni pentru pasionati. Cat de curand voi schimba gumele (ca asa nu se mai poate) si sper sa ne vedem cu mic cu mare pe deal :2dr

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Bogdan locuiesc in Bucuresti, posed caine utilitar, ii trebuie camp, dealuri, munte, padure (terenuri accidentate in general) si mie masina sa ajung pe unde ii trebuie lui. Restul e doar spirit de aventura. Aproape am gasit, am limitat totul la 2 optiuni destul de diferite si analizez. Asa ca: posesori de Feroza sau de Gallopere maine , poimaine m-alatur fara intarziere.

Link spre comentariu

Buna seara tuturor!

Ma numesc Elena,am 26 ani,sunt din Rm. Valcea si sunt fosta posesoare de Mitsubishi Pajero 1994 3.5L V6 la care,cu cele mai mari regrete posibile,a trebuit sa renunt...datorita varstei ce o avea a devenit foarte costisitoare.

Tinta urmatoare: Toyota Hilux!!! :tk

Un An Nou Fericit la toata lumea!

Link spre comentariu

Salutare,

ma numesc Edi si locuiesc in Bucuresti.

Imi place ski-ul mersul cu bicileta si sunt radioamator.

Urmare a hobby-urilor de mai dus am inceput sa cochetez cu of road-ul :wink:.

Caut sa imi cumpar un 4x4 si sper ca formul sa imi fie de real folos.

Cele bune!

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Sunt Horia din Timisoara si ma gandesc ca pe viitor sa achizitionez ceva pt iesiri in afara asfaltului. Pt moment cochetez cu Jimny sau un Vitare mai onorabil.

Sper sa gasesc pe forum toate informatiile necesare.

Numai bine

RAV4 2L VVTi
Link spre comentariu

salut! sunt mihai, bucuresti&sirnea. intentionez sa-mi iau un 4x4. lucrez in media. am o ibiza 2007 pe care am rupt-o pe sirnea, pestera, valea avrigului. fan GV, pajero sport, explorer, grand cherokee.

Link spre comentariu

Salutari tuturor

Sunt Traian cu un Defender 90 maxim echipat si avem o echipa de 4 masini(toate echipate si toate offroadere ) cu care iesim constant in teren .Vara cautam si reusim mereu sa accesam toate golurile alpine pe care ni le propunem si iarna fortam tot ce se poate!

Ne-ar face placere sa primim sugestii despre traseele cele mai dificile !

Link spre comentariu

Vizitator IONUTKTM

Buna seara, sunt Ionut, am achizitionat o Vitara din 97, 5 usi , 2.0 v6 benzina si sunt interesat de off road

Link spre comentariu

Salut,

sunt Bogdan Greaca si pana anul trecut am fost fericitul posesor al unei KIA Sportage model 2005. Dupa ce am schimbat anvelopele cu unele A/T am reusit sa parcurg fara nici o problema Transalpina, platoul Bucegi si alte multe drumuri forestiere.

In prezent caut sa achizitionez un Suzuki Samurai.

Link spre comentariu

1216335412_DSC_56622028Large29.jpg.e296e275d05cec2ac9b0ab06d1c8219e.jpg

Buna seara si bine v-am gasit !

Numele meu este Buruiana Catalin si sunt din Galati.De aproximativ trei ani tot bat dealurile si campurile din imprejurimi cu un atv iar mai nou m-am inoit cu o jucarie putin mai mare Suzuki Samurai.

In poza atasata e prima iesire cu parte din membrii (super baieti -super iesire :g) :cl din zona Galati-Braila.

Link spre comentariu

Bine ai venit! Buna alegere ... naturala ... dupa un ATV JAPONEZ ... O MASINA JAPONEZA! Ne vedem sambata in Muntii Macin!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Bine ai venit! Buna alegere ... naturala ... dupa un ATV JAPONEZ ... O MASINA JAPONEZA! Ne vedem sambata in Muntii Macin!

din pacate :cr1 abia sambata ma intorc in zona,dar daca e sa fie duminica cu cea mai mare placere!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare