Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Clar! Suntem furati! :app Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Mda, se pare ca adevarul icepe sa iasa la suprafata... dar o sa intervina mana vigilenta a lui Max si o sa mai bage niscai voturi pe la toyota :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Mda, se pare ca adevarul icepe sa iasa la suprafata... dar o sa intervina mana vigilenta a lui Max si o sa mai bage niscai voturi pe la toyota :uameni Din primul meu post am spus ca Suzuki vor fi cele mai multe...asa ca...ciocu' mic...ca trag de manete... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Hai, bre, toyotistilor si mitsubitsarilor, fiti un pic cavaleri. Avem un tip de masina den gen feminin, in speta Suzane si Suzete, si voi cartiti impotriva lor? Misoginilor! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? daca doua samuraie= 1 masina atunci nu avem de ce sa ne facem griji... :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Daca ar fi sa dau un citat celebru ... "Ciocu' mic ca noi suntem la putere ! " :ha: Hai cu veveritzele :bannana Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? vedeti daca ati trezit fiarele. Ati tot facut caterinca de veverite si sau trezit din hibernare si au invadat forumul :banana :banana :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Sa-mi fie cu iertare dar eu, intrucat nu am cotet 4x4 inca dar stiu exact ce am sa folosesc intr-un viitor apropiat, am dreptul sa votez? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Sa-mi fie cu iertare dar eu, intrucat nu am cotet 4x4 inca dar stiu exact ce am sa folosesc intr-un viitor apropiat, am dreptul sa votez? Daca te gandesti la nissan, DA! Daca e orice altceva, NU! :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? :bravo :bravo :bravo bullbar zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Sa-mi fie cu iertare dar eu, intrucat nu am cotet 4x4 inca dar stiu exact ce am sa folosesc intr-un viitor apropiat, am dreptul sa votez? vecine baga la mitsu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Na ca am infaptuito :h5 :h5 Multam nenea Gepe. Am ceva pentru Veverite: Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? mirciulika vecine .... unde este x-ul cind ai votat? :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Se accepta si galloperu la mitsubishi ? ca sant rude apropiate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Nissan. Normal ca am votat mitsu :ha: :ha: :ha: :ha: :h5 :h5 :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Eu nu mi-am exprimat votul.. Deci exista un vot care poate fi deciziv. Ca este egalitate intre suzuki si nissan daca ar fi sa votez, as vota spre suzu, pt da Tico este un urmas/descendent de suzuki alto.. facut de coreeni. Plus ca vreau in viitor o vitara. Dar ... sunt deschis la oportunitati. :ha: Sa votez.. sa nu votez... cu cine? :h5 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Hehehe, pai acuma in timpul votarii tu stirnesti campania electorala??? Nu-i legal ... Vezi sa nu te caute la uoua si pe tine dnaul :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? ai votat deja....... :ha: ca la intrarea pe acest topic nu poti sa incepi decat cu votarea apoi comentariile......parca asa imi aduc aminte.... (sa ma contrazica cineva ) :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Se accepta si galloperu la mitsubishi ? ca sant rude apropiate Pai atunci si daihatsu la nissan ca e aceiasi chestie, dar pe continente diferite. Hai ferozele si rockyurile si ce or mai fi, bagati-va cu votul. Vorba cuiva: Sa-nceapa balul :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Nope.. Nu am votat si.. Cine nu crede ca Tico e copie Suzuki alto.. sa caute "Suzuki Alto CL22" sau http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Alto sau suzuki - - l'epo http://www.suzuki-w.co.jp/history2/alto/altCR22.html NU MASLUITI VOTUL... :hi :h5 De aceea nu am votat nici eu PS.. si japonezi drak.. facusera si modelul 4wd, numai ca nu au copiat si coreeni asta.. pana la urma.. nu cred ca e greu de transformat.. imi trebuie un suzuki d'ala... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? ai votat deja....... :ha: ca la intrarea pe acest topic nu poti sa incepi decat cu votarea apoi comentariile......parca asa imi aduc aminte.... (sa ma contrazica cineva ) :ha: :ha: Ai uitat (sau nu ai vazut) poza cu vulturii??? Ei e la nivelul de sus unde face si desface ... noi mai jos pe ramurele ... ne alegem cu spuma, ca sa nu zic ceva care miroase :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Sa-mi fie cu iertare dar eu, intrucat nu am cotet 4x4 inca dar stiu exact ce am sa folosesc intr-un viitor apropiat, am dreptul sa votez? A :grin: tat timp cat e vorba de Toyota, ai dreptul sa votezi orice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? :ha: :ha: :ha: :ha: Bai da sunteti dusi cu totiii :1 Fii atent vine un user nou..... :W :W :W ....ala bala sa vedem masina.......poze.....ai hilux,du-te si voteaza ca ne invadeaza veveritele :ha: :ha: :ha: Nu scapati de veverite si de ce te temi de aia nu scapi...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? 13. Nissan 18% 18% [ 36 ] 15. Suzuki 18% 18% [ 36 ] 16. Toyota 16% 16% [ 33 ] Lupta e la baioneta intre astea 3 marci ... Ati terminat gloantele? Puneti mana pe cutit ...V-ati hacuit destul? Luati-va de par ...Nu mai aveti par in cap? Luati-va de ... aia cu Jeep de ce n-au sapca! :ha: :ha: :ha: Tare, foarte tare ... Intra si colegu evgheny si va rupe maul la astia cu Toyota! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Frati Nissan-i, :h5 Azi 23 ianuarie 2009, ora 17:25 :1 Nissan are 19% (39) :bravo , Suzuki 17% (36) si Toyota 16% (33) Acum a votat si Off-Road Runners Team, respectiv Off-Road Runner si Marele Alb :banana Nissan Banzai!!! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate