Guest cristian steriopol Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Baieti , nu dati cu pietre daca eu spun Dacia 1310 ? Asta e , nu stie la fel de bine ca ale voastre , dar se descurca soft offroad daca e incaltata cu M+S . Zile bune tuturor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Eu daca am in dreptul la marca masinii , nr 1 , inseamna ca sunt pe locul 1 ? :P slp Bai veveritelor, o sa ma faceti sa cred ca voi nu puteti sa folositi masina in offroad. :twisted: Numai vorba a fost de voi? Ca nu prea va vad in lista. Sau v-ati grupat cate doua masini ca sa faceti una? :grin: Cred ca nu pot sa voteze ca sunt pe acelasi cont de utilizator(doar sunt o comunitate) :h5 . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Bre cate Nissane este ... i-am umbrit p'astia cu Toyota ... i-am umilit ... :ha: Astia cu veveritele ori sunt la hibernare ori si le-au detunat de offroad si le pregatesc acusica de mall :ha: :ha: :ha: ! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Astia cu veveritele ori sunt la hibernare ori si le-au detunat de offroad si le pregatesc acusica de mall :ha: :ha: :ha: ! nu coane, le-au pus bretele, si acum urca cu ele pe post de rucsaci, ii vezi pe sus pe la munte :ha: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Ba ce tare-i cardan Aro (GOGU)...io de acuma la Aro i zac Gogu' i se potriveste perfect,incapatanat da'destept! Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? radeti voi de astia cu veverite......da sa vezi cand vo arunca ei cu ghinzi in cap pe cele coclauri :ha: :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? A crescut procentu' la wewericte! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? A crescut procentu' la wewericte! Hmm...20 de voturi...asta inseamna 20 de masini...asta inseamna 40 de samuraie...e ceva :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornelia Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Da' pe Tico lui reallifehunter nu-l puneti la socoteala? :ha1 :ha1 :ha1 Din astea cate ar trebui, dupa parerea voastra, sa alcatuiasca o masina? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? ...asta inseamna 20 de masini...asta inseamna 40 de samuraie...e ceva :ha: :ha: :ha: :ha: ... Hai bah, ca am varsat iar cafea pe mine ! ... insa asa sa stiti voi, carcotashilor, ca si Samuraiele ie masini ... vedeti ce face Tzuparu si ceilalti care se dau in CN ... sincer sa fiu, eu cred ca baietii astia termina asa de repede concursurile pentru ca nu mai suporta sa stea inauntru, inghesuiti :ha: :ha: :ha: ... Da' pe Tico lui reallifehunter nu-l puneti la socoteala? :ha1 :ha1 :ha1 Asta intra la categoria : "Fier de calcat" :ha: si merge direct catre raionu' de electrocasnice ... Vaz ca Nissan ruleaza finutz pana acu' ! :1 ... ce inseamna sa aprecieze lumea o masina buna :ha: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Max -m-ai taie Nissan istilor astia din voturi, nu vezi ca nu mai incapi de ei pe aici :P mai da le cate o eroare, daca nu bagam un virus ceva :ha: Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Eu cred ca e o manareala la mijloc :grin: Yo care am 3 veverite dc pot vota doar pt una? Hai, am inteles, doua veverite=o masina, dar trei?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? pai sa vedem : 3 veverite = 1,5 masini ... hmm, forumul nu accepta numere cu virgula ... asa ca de aia nu poti vota asa cum vrei :grin: :grin: :grin: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Da' pe Tico lui reallifehunter nu-l puneti la socoteala? :ha1 :ha1 :ha1 Asta intra la categoria : "Fier de calcat" :ha: si merge direct catre raionu' de electrocasnice ... Nu va luati de Tico.. ca se mai adauga un aparator, chiar daca nu votez.. ca nu mai fac cu el araturi. Si nu e fier de calcat. Este bibelou de portelan. ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Domne` eu zic asa, dupa cum rezulta din statistica de masini uitilizate: veverita e pentru distractie, :banana deh, ca orice everita, iar cand ai treaba serioasa de facut, te dai jos de pe, :ypu pardon, din veverita, te urci in masina si-ti faci treaba, nu ?!? :ha: :ha: :ha REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Eu cred ca e o manareala la mijloc :grin: Yo care am 3 veverite dc pot vota doar pt una? Hai, am inteles, doua veverite=o masina, dar trei?!? o masina plus remorca :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? pana acum nimeni nu m-a scos din mocirla :grin: ....in schimb alte masini mai mari si mai aratoase s-au folosit din plin de sufe si alte obiecte din patrimoniu..... sa spuie cei care-au fost cu mine daca n-am dreptate :ha: :ha: :ha: N ai dreptate :ha: , imi aduc aminte clar cand aveai sufa legata de samurai , te tragea un wrangler din spate :ha: , astept sa vina poza de la trucat ca am dat o la baieti sa o lucreze in corel :ha: Sau era invers :dr ??? :ha: , tragea samurai wrangleru :P :ha: Dovada ca al nostru coleg marius nu poate suporta adevarul :ha: Scuzati calitatea pozei este facuta cu paintu.............. a aaaaa pardon cu telefonul :ha: :P Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Datorita gerului si crizei mondiale care au lovit concomitent, in acelasi timp si deodata, veveritele au plecat la vinatoare de ghinde. Iata dovada. Altfel, pazea ca uite ce de sunt, si in curind revin pe la cuiburi ... I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Dupa cate vad eu toyota si nissan sunt la egalitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 12, 2009 Author Share Posted January 12, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Doar 150 de voturi? Sa inteleg ca asta e numarul de masini care se dau in offroad in toata tara? Hmm... Aveam impresia ca sunt mai multe dupa cate discutii sunt pe acest forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? pai nu vezi Max ....cam aceleasi masini apar in iesirile de la sf de saptamana :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Stati domle' un pic ca nu s-au dumirit inca toti userii..... :grin: Nu fiti circotasi ca doar astia se dau sau nu....si nu veniti cu virusi,raceli,vrajeli,orgolii.......cistiga Nissan sau Toyota,unii tot cu veverita se duc in padure :top :scr :ha: :ha: Va rog sa cititi Suzuky....... :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? asa-i Razvane...dar cateodata ai fac de ras pe ai cu Toyo si Patroale.....nu va uitati urat ca am avut Patrol...si inca d-ala mare....autobuz....si stiu ce face ala si ce face salbaticiunea asta mica :ha: :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Veverita mecanica rupe fisu :banana :banana :banana :bannana :bannana :bannana :ha: :ha: :ha: Acum esti multumit? :grin: Traiasca autobuzele!Asta este domnule nu vor dresorii de veverite sa voteze.... Stii bancul ala cu traficantii de veverite in chiloti........merge ,merge,merge pina i-ti cara nucile personale in c*r :ha: :ha: :ha: sa te vad acum :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiblondu Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Max,daca ai fi pus in clasament o Toyota cu punti de G si motor de Wrangler sa vezi atunci procentaj Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts