Marius C alias Turagmes Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Ce sa zic Razvane....eu nu m-am dat cu Patrolul cat te-ai dat tu...mi-a placut Patrolul....imi place si acum....dar in multe situatii...veverita trece....si autobuzul ramane.....momentan raman cu veverita....dar in viitorul apropiat.....sper sa pot schimba animalul asta mic cu unul mai mare ...cu toate trei diferentiale blocabile din nastere :grin: :grin: :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgenis Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Animalul japonez sau cel german? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 12, 2009 Author Share Posted January 12, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Banc adaptat la situatie: :grin: Familia veverita Veveriţoiul se întoarce acasă după o zi obositoare de căutat alune prin padure. Flămînd, intră în scorbură strigînd după veveriţa ca să-i pună masa. Dar veveriţa nu dădea nici un semn că ar fi acasă. Veveriţoiul aşteaptă o oră, aşteaptă două, veveriţa nu apărea şi începuse să se întunece. După o noapte întreagă în care nu închisese ochii nici măcar o clipă, pe la răsăritul soarelui, veveriţoiul o vede pe veveriţă venind agale spre scorbură. Caroseria ei ei era cam răvăşită, iar în faruri avea o sclipire ciudată. Îi iese alergînd în cale şi o întreabă "Ce-ai păţit, iubirea mea? Ce-i cu tine în halul ăsta? Unde ai fost toată noaptea?" Veveriţa îi răspunde cu un glas ce trăda oboseala "Vai iubitule! Dacă ai şti ce am păţit. M-a prins nenorocitul de Nissan şi m-a f***t trei zile şi trei nopţi la rînd". "Cum, fă, trei zile şi trei nopţi că ai lipsit o singură noapte de acasă!" "Da, dar trebuie să mă duc şi maine şi poimîine". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? :ha: faina adaptare @geogenis 1......animal german ...cu pedigree Wehrmacht :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: foarte tare! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? @Max Al dracu de viril Nissanu' asta ... Un fel de "gigolo allseason" ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Ma bucur ca toata lumea zimbeste si realizeaza ca este doar gluma si bascalie,fiecare merge cu ce are si oricine vrea mai bine,sigur si nu este usor sa recunoasca....... @Marius Turagmes.....nu cred ca am mers cu Nissan mai mult ca tine..... :grin: ,veverita face cu siguranta in teren mai multe giumbuslucuri decit mastrodontul meu,iar un G de army i-ti doresc din tot sufletul..... :h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Mai oameni buni, faceti ceva cu topul asta. Toyota e pe primul loc si lumea va crede ca am tras eu de manete. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Daaaa...... :ha: :ha: :ha: Am vazut eu de la Buc ca ai pus-o in greu... :ha: :ha: :ha: :ha: Nu o dai la nevoiasi? :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? E manareala clara: Ieri: Toyota - 28 Nissan - 27 Azi: Toyota - 31 Nissan - 30 Max, zi drept ... de cate ori ai votat??? :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Max, zi drept ... de cate ori ai votat??? :ha: :ha: :ha: Cu mana dreapta sau cu mana stanga? :grin: :grin: :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Pintea Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? stiam eu ca ati masluit voturile. prea putine procente la veverite. Sa vina Vadim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? stiam eu ca ati masluit voturile. prea putine procente la veverite. Sa vina Vadim. Sa nu imi spui ca Vadim si-a luat veverita... :shock: :ooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Pintea Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? stiam eu ca ati masluit voturile. prea putine procente la veverite. Sa vina Vadim. Sa nu imi spui ca Vadim si-a luat veverita... :shock: :ooo NUUUU. si-a luat mitraliera si verifica voturile cu ea. :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Miercuri, de dimineata - la cafea :grin: Nissan : 32 Toyota : 31 ... ah, cum iese el uleiu' deasupra :ha: :ha: :ha: ... va vede Dumnezeu, bah computeristilor :ha: :ha: :ha: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? acum sunt impartial........salbaticiunea mea s-a dus in alta curte :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? acum sunt impartial........salbaticiunea mea s-a dus in alta curte :ha: De ce??? Ai vandut acaretul??? VIVAT MITSU!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anofel27 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? acum sunt impartial........salbaticiunea mea s-a dus in alta curte :ha: De ce??? Ai vandut acaretul??? VIVAT MITSU!!!!! grasule...ma fac veveritoi sa mor eu....sa mai dam cite un vot!!!!!hehhehhe---no ofense!! Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? @turagmes Ai vindut veverita?iei mitsu?te-au omorit Kamikazii cu englezoicele sau ce? :ha: :ha: Sa fie de bine... zi-ne ce vine in loc.....sa-i gasim nume,nu de altceva....sa vorbim la BG.... :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? da...am dat samuraiul..... poate ca tu nu ai observat...da pe unde treceam eu razand....cei cu masini mari :grin:.....aveau frunzulite .....iar unii au avut nevoie de sufe.... :ha: marti cred ca vine ailalta salbaticiune asta :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? ai dat-o ca sa mai votezi o data ...stiu eu... :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? stai ca sapt viitoare il incalt cu Simexuri.....si-l duc la pascut....cu caprele negre :ha: :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blavenstein Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? spre regretul unora bag sama ca au invadat veveritele,sau nu??????????? tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Unde's vanatori de alta data :twisted: You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? spre regretul unora bag sama ca au invadat veveritele,sau nu??????????? Ia te uita cine a prins glas! :grin: Se pare ca votul tau a fost decisiv. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts