Vizitator jimny8 Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? pisici... topicul asta trebuia sa apara la fiecare marca, aici e cam ascuns tzuparu cred ca e f ocupat la atelier, ca altfel ar da de veste la toti veveritoii... situatia la 09.03.2009, ora 2:52 Nissan: 21% [58] Suzuki: 17% [48] Toyota: 14% [39] Mitsubishi: 10% [28] LandRover: 8% [22] Jeep: 8% [21] ARO: 5% [14] Mercedes: 5% [13] total votes: 280 P.S. sunt curios ce masini sunt alea 7 voturi la "Altele". bmw x5, cayenne, de astea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlady Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? pisici... topicul asta trebuia sa apara la fiecare marca, aici e cam ascuns tzuparu cred ca e f ocupat la atelier, ca altfel ar da de veste la toti veveritoii... situatia la 09.03.2009, ora 2:52 Nissan: 21% [58] Suzuki: 17% [48] Toyota: 14% [39] Mitsubishi: 10% [28] LandRover: 8% [22] Jeep: 8% [21] ARO: 5% [14] Mercedes: 5% [13] total votes: 280 P.S. sunt curios ce masini sunt alea 7 voturi la "Altele". bmw x5, cayenne, de astea? Eu am pus Galloperul ca n-am vrut sa-l trec la mitsubishi sa nu-l fac de ras. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? 12. Mitsubishi 10% [ 29 ] x 13. Nissan 21% [ 59 ] 14. Opel 1% [ 4 ] 15. Suzuki 17% [ 50 ] Sincer s fiu am crezut sa Suzuki va domina in cantitatea de masini folosite in off-road si recunosc sa nu ma gandeam sa fie Nissanul. Merit una :P Si ar trebui trecut la subiecte importante pt ca se adreseaza tuturor forumistilor iar eu l-am gasit din pura intamplare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Ar mai fi interesant de vazut si ce masini si-ar dori fiecare daca ar fi sa fie.(sa primeasca o mostenire de la unchiu` din America de ex ) Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? pisici... topicul asta trebuia sa apara la fiecare marca, aici e cam ascuns tzuparu cred ca e f ocupat la atelier, ca altfel ar da de veste la toti veveritoii... situatia la 09.03.2009, ora 2:52 Nissan: 21% [58] Suzuki: 17% [48] Toyota: 14% [39] Mitsubishi: 10% [28] LandRover: 8% [22] Jeep: 8% [21] ARO: 5% [14] Mercedes: 5% [13] total votes: 280 P.S. sunt curios ce masini sunt alea 7 voturi la "Altele". bmw x5, cayenne, de astea? de exemplu: UNIMOG ..... ce parere ai ?!? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Unimog ce este? :) Mercedes Benz :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Eglitate??? Pai ce facem fratilor. Nu suntem in stare sa decidem un cistigator??? Care nu ati votat, dati repede cu batul. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? inca un nissan pe forum :hi un benzinar american de 3.3 (veteran 1996)... cine zicea ca nu sta bine pe mocirla ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Frumos ar fi din partea ta sa modifici numarul ala de ordine de la Nissan :ha: :ha: :ha: ... ca deh, treisprezece nu e chiar cu noroc :banana ... daca ai nissan nu mai esti superstitios :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? La momentul votului nu aveam masina de off-road si am votat din respect pentru cei care merg cu ARO. Cum statisticile se modifica....Acum as vota SUZUKI...pentru ca asta folosesc acum :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Inca un ARO caci de...un fan ARO nu se dezminte... :h5 Felicitari cistigatoarei !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Deci pina la urma cu suzuki se da lumea pe coclauri :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Deci pina la urma cu suzuki se da lumea pe coclauri :bc E frauda , ma duc sa reclam la curtea europena :ha1:ha1:ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
explorer Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Pai si dintre numerosii useri de pe forum, sau macar dintre cei ce au trecut prin acest topic, doar eu si inca o persoana am votat ca folosim un model de ford pentru off-road? Macar nu sunt singurul... :h5 Ford Explorer 4.0L/V6/155 CP, 1991, Automatic, Eddie Bauer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? de ce este dublat chestionarul...si cifrele sunt diferite ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? nu se mai vad locurile 1,2 si 3 la masinile folosite in offroad:hl KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? nu se mai vad locurile 1,2 si 3 la masinile folosite in offroad:hl La pariu.....1.Toyota, 2.Samurai, 3,Nissan.........:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? la mine nu-i chiar asa :wink: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? Si la mine se vede ca la Vali. Nici nu-l gasesc pe Mitsubishu... sau nu se da nimeni cu el :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad? E clar ca e ceva anomalie tehnica. Nu imi dau seama de ce a aparut dar sper ca Vstef sa o rezolve. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate