Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad?

Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad?  

132 members have voted

1. 1. Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad?

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Statistica - Ce marci de masini folosim pentru offroad?

Hai Toyo.

Ar trebui facut unul si cu ce masini ne-am dori. :bannana

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Hai Toyo.

Ar trebui facut unul si cu ce masini ne-am dori. :bannana

Pt ce? Doar stim ca toata lumea isi doreste Toyota... :ha: :ha: :ha:

Pai vezi de ce :1

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Daca e sa ne luam dupa taxele de inmatriculare, toate lumea o sa vrea Samurai.

O vorba veche adaptata:

Samuraiu' nu-i masină, ursu' nu-i jucarie si femeia nu-i om. :ha: :ha: :ha:

Veveriţele să nu sară pe mine...n-am găsit altă rimă :grin: :grin: :grin: :grin:

Nush ce fac veveritele da nu prea dau cu prezenta...

acuma ele ce-or sa zica, decat ca "is la padure" nu stau pe forum bleambura....

oricum, mica al dracului masina aia... eu unu nas incapea... as da cu cotu de gresia din baie....

Nea Vstef, cu respect atrag atentia ca in clipa asta numai Toyota si Nissan au mai multe voturi ca Suzuki, chiar si Mitsubitsu e in urma :)

Si ce, noi astia mai micii nu e uameni?

Samurai incepator

da.....ce-i cu steluta aia la veverite?????? :ban

are dreptate Vadim...se fura la vot domle....

pana acum nimeni nu m-a scos din mocirla :grin: ....in schimb alte masini mai mari si mai aratoase s-au folosit din plin de sufe si alte obiecte din patrimoniu..... sa spuie cei care-au fost cu mine daca n-am dreptate :ha: :ha: :ha:

da.....ce-i cu steluta aia la veverite?????? :ban

Steluta aia indica ce ai votat tu. :grin: Te-ai dat de gol. Acum stim cu cine ai votat. :grin: :ha:

Steluta aia indica ce ai votat tu.

Si io care am crezut ca indica marca de pe locul 1 ... un fel de marcaj ca sa-ti sara in ochi ... :P na ca m-am dat si eu de gol :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Cand am intrat prima oara pe forum, m-am uitat mai atent la numarul de subiecte postate la diverse marci de masini si situatia era si este mult in favoarea marcii Suzuki, evident, criteriul de apreciere fiind nerelevant pentru numarul de masini uitilizate cel mai frecvent.

As putea aprecia ca acolo sunt cele mai aprinse discutii, dar si, consecutiv, cele mai multe probleme :hl care se cer dezbatute :tk1 :bl . Pe de alta parte, din statistica de pana acum, cand vine vorba de "fapte, nu vorbe!", adica de utilizare in toata regula, marcile "regine" off-road :n1 tin steagul ! :1

Deci, suzukari treziti-va ! :p :p :p

Si daca tot veni vorba de offroad (fie el si mai soft asa :grin: ) nu pot dom`le sa nu dau si eu un vot pt a mea asiatica ce m`a scos din multe...rele , sau mai bine zis fiind mai simpluta la capitolul calculator de bord, asr, esp, ebd, xyz, a mers intotdeauna cu ea treaba "leaga cu sarma" si da`i gaz in nas sa ajungi cu bine acasa :P ...

Asa ca my vote goes to ...... Espero 1.5 cdx :P :cl ...poze nu pot sa incarc..stau de ceva timp si indiferent cat de mici sunt nu se incarca ...poate alta data ...

BTW: eu tin cu veveritele :no11 Nu va lasati ... :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

oricum, mica al dracului masina aia... eu unu nas incapea... as da cu cotu de gresia din baie....

Pai vezi...daca nu ai facut si sectiunea ATV....ei nu considera ca au masina, sau din "oftica" voteaza cu Nissanul ca e ..."mai mare"

:ha: :ha: :ha:

Unde esti tu Tepes Doamne...???

Lasa gratarele si carnurile deoparte si treci pe legume,garantez ca dupa 2 luni incapeti 4 in sami si mai ramane si loc. :banana :p :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

@nellorunner ai dreptate,dupa nivelul impozitului 50 lei pe an intradevar este bicicleta,da intreaba colegii cu patroale cum se simt cand platesc 1200 ron pe an impozit si in teren trage o veverita de ei sa-i scoata din noroi. :banana :banana :banana :banana :ha: :ha: :ha: :ha: :ypu

@nellorunner ai dreptate,dupa nivelul impozitului 50 lei pe an intradevar este bicicleta,da intreaba colegii cu patroale cum se simt cand platesc 1200 ron pe an impozit si in teren trage o veverita de ei sa-i scoata din noroi. :banana :banana :banana :banana :ha: :ha: :ha: :ha: :ypu

Pai vezi si tu ca "astia" au un feeling special.... :ypu

Unde esti tu Tepes Doamne...???

In alta ordine de ideei, un prieten a plecat si el dintre noi in urma unui accident de circulatie in timp ce era la volanul unui sami. Un dobitoc cu un megane a intrat in depasire pe contrasens si s-au lovit frontal. Samiul a decolat pe capota meganului si s-a facut bucati. Daca era la volanul unui patrol, mai mult ca sigur, ca se dadea jos si varsa o lacrima pt. ocupantii meganului. In momentele alea banii platiti pe impozite, rovignete, asigurari, consum mare etc. nu mai au importanta...

I Have No Idea What You Are Talking About

Bai veveritelor, o sa ma faceti sa cred ca voi nu puteti sa folositi masina in offroad. :twisted: Numai vorba a fost de voi?

Ca nu prea va vad in lista.

Sau v-ati grupat cate doua masini ca sa faceti una? :grin:

pana acum nimeni nu m-a scos din mocirla :grin: ....in schimb alte masini mai mari si mai aratoase s-au folosit din plin de sufe si alte obiecte din patrimoniu..... sa spuie cei care-au fost cu mine daca n-am dreptate :ha: :ha: :ha:

N ai dreptate :ha: , imi aduc aminte clar cand aveai sufa legata de samurai , te tragea un wrangler din spate :ha: , astept sa vina poza de la trucat ca am dat o la baieti sa o lucreze in corel :ha:

Sau era invers :dr ??? :ha: , tragea samurai wrangleru :P :ha:

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use