Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare?

aztec

Postări Recomandate

Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare...

Calmati-va.. nu conteaza revolta noastra.

Sincer nu se va rezolva nimic asa.

Omul mai incearca un tun. sa speram ca viitorul guvern va fi mai rezonabil. Acolo trebuie cautata intelegere, nu la actuali.

Si daca ar fi o revolta cum nu s-a mai intanlit in romania.. actualilor nu le pasa.

Acum se arunca la cos orice logica a fostei taxe de polare.

A devenit o taxa de "criza mondiala"

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 616
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator UJIO

Nasu'meu ala cu deviatzie de sept imi spune ca CE se joaca cu unealta erectila prin spatele lui Tariceanu,iar acesta,in disperare ca CE il va constringe sa scoata taxa rapid,anuntza aceasta scumpire ca rominii-disperatzi sa inscrie multe hoituri pina pe 15 decembrie.....nu sunt convins,deoarece RAR nu poate mari ritmul de lucru,chiar daca casierele de taxa au si viteza high,la nevoie...cit despre logica-a mea este aceea ca RO a pretins taxa de inmatriculare cit timp a mirosit CE,apoi CE a tras RO de urechi,RO a sucit-o in taxa de poluare,si mai recent CE a trecut la masuri drastice...urmarea-hai sa mai incasam bani pina pe 15 dec

Link spre comentariu

Vizitator encarta

Nu poti sa te revolti legal, decat in maniera campaniei facute de Realitatea TV pt taxa.

Este discriminare.Ganditi-va ca ,daca dai 2500 pe un VW,taxa va fi in jur de 1800-2000 de euro.

Cea mai lovita va fi Germania, pt ca tocmai se va da o lege prin care TVA-ul pt masinile second-hand se va plati in tara de achizitionare a masinii.

Eu stiu ca nu e frumos sa-i superi pe nemti.

Link spre comentariu

pai hai sa stam cu poponetul in sus la nenea taricelu atunci .

Pe UE nu ai intereseaza decat cand ai lovesti in buzunar , ce a facut realitatea cu semnaturile ? nimic.pana la urma noi platim guvernul si parlamentul nu ei pe noi .sa faca si ce zice poporul nu ce vor ei .

Care stie cum e cu initiativa populara de initiarea legilor ?

sau facem revolutie si ai spanzuram pe hotii astia

Link spre comentariu

Ce fac astia cu noi e:dezbraca-te ca te ...,imbraca-te ca nu te mai ....

Sunt curios ce-o sa faca cu cei care au platit prima taxa de inmatriculare si au castigat in instanta dreptul de a-si recupera banii....Ce-or sa le faca acum? Trimit recuperatorii peste ei?

Boul de tariceanu se joaca cu rabdarea noastra.Cer scuze boului pentru comparatie.

Link spre comentariu

Vizitator encarta

Dreptul lka initiativa legislativa in Romania il au:Parlamentul, ONG-urile sau cetatenii,daca sunt intr-un nr mai mare de o suta de mii.

Se poate sa se faca ceva in acest sens,dar aveti nevoie de o sustinere mediatica.

Oricum trebuyie stabilit ce se doreste:sa se faca o noua lege sau sa se anuleze aceasta noua Ordonanta de Urgenta.

Legea e discriminatorie, insa e facuta pt ca nu mai sunt bani de pensii.

Cand Base a spus ca Fondul de Pensii e mpe duca, i-au sarit in cap.

Noua ne-au taiat tot ce se putea taia:prima, al 13 lea salariu, mariri etc.

Link spre comentariu

Ba sa-mi fie cu iertare ca banii f....ti aiurea de guvern sant .vezii salariilebosilor de la cele nespe mii de agentiii, masinile extrem de scumpe de la parlament s.a.m.d.

Link spre comentariu

Vizitator encarta

Se poate face un protest al importatorilor de masini SH, pt ca cei de la APIA si-au impus punctul de vedere.

Ideea e f clara: gura de aer pe Dacia si pt APIA, sursa de bani pt pensii.

Asta e destinatia lor.

Link spre comentariu

cum draq alte tari nu au nevoie de taxa asta si taman noi avem?...am vazut in germania un megan din ''94 adus din belgia...tuv,asigurare...inmatriculare si gata...nu tu identificari, rar uri si alte cacanarii...sau in germania ''94 e un an bun la masini?....acolo nus vechi?...si tot e2

p.s.acolo au nascocit gruneplakete,adica fara e2 nu intri in anumite orase cu risc mare de poluare, DAR la ei se omologheaza(cu modificarile mecanice de rigoare) de la non euro sau e1 la e2...

Link spre comentariu

Vizitator encarta

Germania e cel mai mare exportator de masini SH din UE. Atat de mare incat au reusit sa impuna ca TVA-ul sa se plateasca in tara de unde se achizitioneaza masina SH, iar pt cele noi, in tara unde se inmatriculeaza.

Nu ne comparam.

In Germania nu se maresc pensiile fara o baza sustenabila si nici nu se urla apoi dupa bani.

protestul trebuie facut oficial, numai ca va fi f greu.

Link spre comentariu

Germania e cel mai mare exportator de masini SH din UE. Atat de mare incat au reusit sa impuna ca TVA-ul sa se plateasca in tara de unde se achizitioneaza masina SH, iar pt cele noi, in tara unde se inmatriculeaza.

Nu ne comparam.

In Germania nu se maresc pensiile fara o baza sustenabila si nici nu se urla apoi dupa bani.

protestul trebuie facut oficial, numai ca va fi f greu.

Eu cred ca ar trebui facuta o mineriada auto!

Ca sa protestezi oficial nu vedeti ca trebuie sa obtii aprobare? Cum naiba vine asta? La Revolutie i s-a cerut voie lui Ceausescu sa-l impuste?

Link spre comentariu

Vizitator encarta

se poate.campanie d epresa.se strica imagini.campanie la UE.

daca vresti si daca ma lasati o zi va pot spune toate modalitatile.deocamdata am enorm de lucru.

sincer , mi se pare corect si va sprijin demersul.

Link spre comentariu

se poate.campanie d epresa.se strica imagini.campanie la UE.

daca vresti si daca ma lasati o zi va pot spune toate modalitatile.deocamdata am enorm de lucru.

sincer , mi se pare corect si va sprijin demersul.

ti s-o fi urat cu binele :grin:

tocmai ma gandeam sa bat un drum in germanica dupa un mh (multiplehand) de prin 93. acum iar bat site-urile dupa masini inmatriculate, mama lor de comunisti.

Link spre comentariu

Vizitator encarta

ok

sufar de o boala grea:nu suport sa nu ma implic, nu suport sa fiu leguma!

ce sa fac?nu ma pot schimba!

Link spre comentariu

Se pare ca se pregateste o actiune de protest impotria taxei de poluare:

http://img518.imageshack.us/img518/9237/pliantprintho0.jpg

Link spre comentariu

azi a fost un protest si la noi in BV...am fost impreuna cu Prislopan...poate pune el catava poze :grin:

PS nota 100 ptr organizarea politiei si jandarmeriei.....asta trebuie sa dea de gandit....cred ca la anumite persoane le este putin teama :twisted:

Link spre comentariu

Vizitator lucian

subscriu si eu la actiune dar sint prea departe porcul asta de tariceanu isi face lui legile de parca ar fi tara lui si numai a lui se pare ca a vindut putine masini anul asta si nu mai stie ce sa faca.RUSINE SA-I FIE DAR NU ARE RUSINE. :cl

Link spre comentariu

Vizitator fender

Exista si o petitie online in leg cu majorarea taxei. Cca 750 de semnaturi pana acum.

Din cate am auzit zilele trecute, actiunea de pe 13 dec din Buc e pusa la cale de 'importatorii' de SH-uri din targul Vitan (Buc). Luati-o doar ca zvon.

Link spre comentariu

chiar acuma ma uitam la calculatorul de taxa noua de pe siteul stirile pro-tv, ma gandesc ca aia se bazeaza pe ceva,

si-am auzit ca misterii de la finante au primit ordin azi dimineata sa nu mai semneze nici un dosar pt. plata taxei vechi pana dupa 15 dec., sa incaseze mai multi banuti...

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare