aztec Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Se parte ca nu sapasem destul. A fost publicata ieri in Monitorul Oficial.. 825 08 Decembrie 2008 Download gratuit http://www.monitoruloficial.ro/emonitor ... 1&idf=1893 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Nu am mai urmarit ce au mai facut azi pacalici astia cu aliantele. Daca e ca si ieri, ar trebui sa pice taxa asta de la sine. Tin minte ca cele doua partide si-au dat mina cu mina si au bagat o motiune la adresa guv. tariceanu pe aceasta tema. Daca nu ma insel, s-au erijat in vocea poporului si au cerut insistent anularea taxei si inapoierea banilor cu dobinda. Problema e ca se trezesc la guvernare cu bugetul gol, si sa vedeti cum au sa se faca ca au uitat. Tare as vrea sa ma insel ... dar tare mi se pare ca nu :pr I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Sant totalmente nebuni 2500 cmc EURO3 TAXA 14250 EU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Se pare ca sunt atat de tampiti incat si legea asta e idioata. Nu au prevazut cand intra in vigoare.. si alte greseli... Dar ceva e sigur.. citind De la 15 dec masinile de pana la 2000 cc nu platesc taxa. Pana in 31.12.2009.. asa scrie, si nu specifica daca trebuie sa fie euro 4.. sau altceva. E lege, e in monitorul.. deci Vitare, samuraie.. pana una alta .. e gratis.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Se zvoneste o republicare cu corectiile de rigaoare (maine?) la care vor specifica si data intrarii in vigoare, 15 dec. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Parca ar fi o telenovela proasta.. sa semneze atata lume o lege si sa iasa atat de proasta.. si apoi sa dai erata.. e de ras rau de tot.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Ministrul mediului, Korodi Attila, a refuzat sa semneze pt. ca nu aveau avizul UE (cel putin asta e versiunea publicata in media). Ordonanta e semnata "p. Ministrul mediului ......" de Lucia Ana Varga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... E adevarat ca a intrat in vigoare de azi? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Din pacate, da! Scandal mare si aici la Cluj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... De la 15 dec masinile de pana la 2000 cc nu platesc taxa. Pana in 31.12.2009.. asa scrie, si nu specifica daca trebuie sa fie euro 4.. sau altceva. E lege, e in monitorul.. Ce coincidenta; exact segmentul de cilindree in care vand ei!!! Oare e chiar intamplator ales segmentul scutit?! Eu zic ca nu... Ati uitat metoda "Daewoo"?! Scutirile de taxe de acum "n" ani - guvernul Nastase era stapan atunci - pentru anumite segmente de cilindree... "Intamplator", exact segmentele unde se incadrau masinile Daewoo! Dar stati linistiti, nu se va intampla nimic... asa e romanul... tace si inghite... in speranta ca vor venii altii - de afara - sa-i faca curat in curte si sa-i spele rufele murdare... asta, in timp ce el, nu se sinchiseste sa se duca nici macar la vot; ce-i trebuie lui drept de vot?! De parca viata lui nu depinde direct de ce fac "alesii"... E mai usor sa te plangi, fara sa-ti asumi nici-o raspundere... ROMANIA, TREZESTE-TE!!!... era topicul in care, acum doi ani, atrageam atentia asupra acestor aspecte, legate de taxele si impozitele impuse de guvernul Tariceanu... Nu ma asculta nimeni... "inca un nebun cu 'gipan' care e nemultumit", spuneau ceilalti... Fi-mi-ar scarba... cateodata urasc sa am dreptate... Acum... ma cred... Cam tardiv... nu?! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Cu scuze pentru intarziere, poze de la tentativa de manisfestatie de la Brasov. Spun tentativa, pentru ca numarul manifestantilor era aproape egal cu al jandarmilor, deci dupa primele scandari s-a spart gasca din cauza ca protestul nu era unul autorizat, asta din cauza ca vineri dupa ora 12 nu mai era program la Primarie... Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Conf art 2 din ordonanta tot ce este sub 2000 este free pana in 2009. Din cate am inteles nu se mai poate modifica nimic pe ordonanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Azi mi-a fost rusine ca sunt roman! Efectiv m-am simtit umilit in momentul cand a trebuit ca ieri sa merg la RAR, sa "ma milogesc" de cei de acolo sa imi faca CI pana azi, sa le dau o spaga de 100 euro ca sa fiu sigur ca "se rezolva", sa merg azi la 12:30 sa platesc amarata aia de taxa la Finante si o tipa dragutza de la ghisheu sa-mi zambeasca frumos si sa imi spuna ca "Nu poate !?!?!?! sa-mi incaseze banii ptr ca are softul de calculare a taxei blocat de catre cei de la Buiuresti" Vin si intreb ca cetatean de rand: - De cand, domnilor de la Finante refuzati sa incasati banii de la cetatenii pe care pana azi ii "haituiati" si ptr 10 RON pe care ii aveau datorie? - De cand voi, cei de la Finante aveti nevoie de un soft ptr a face niste calcule relativ simple ( doar sunteti ditamai economistii )? Mai mult decat atat, am cerut domnisoarei de la ghiseu sa incheie un proces-verbal in care sa consemneze ca nu este de acord sa-mi incaseze banii si sa motiveze chestia asta. Stiti ce mi-a raspuns? Ca ea nu urmeaza decat niste ordine si nu poate face chestia asta, ptr ca nu tine de ea! Din punctul meu de vedere, asta inseamna un abuz! Mai mult decat atat, am discutat cu prieteni de-ai mei care au platit taxa ieri si mi-au comunicat ca desi au chitanta in buzunar, nu au putut sa mearga sa-si inmatriculeze masina, deoarece Politia nu lucreaza !?!?!?! Vin si intreb din nou, cu nervii intinsi la maxim : - De cand dracului nu mai lucreaza Politia Romana? Ca in cazul asta multi dintre clientii mei ar fi fericiti !!! In principiu, m-am gandit la o forma de protest : sa-mi inscriptionez pe masini un mesaj. Atat eu, cat si prietenii mei vom scrie mesajul respectiv pe masini maine. NU suntem prea multi, dar nici putini! Poate ne vom mai inmulti pe parcurs! Daca va raliati si voi la ideea mea, poate ne gandim impreuna la continutul mesajului respectiv. Dupa parerea mea, ar trebui sa fie destul de citet, deci sa contina cuvinte cat mai putine si sa fie scris cat mai mare. Un posibil loc ar fi pe luneta sau pe geamurile laterale. Multi dintre cei de aici au masini frumoase care oricum atrag privirea....de ce sa nu spuneti ce aveti de spus daca tot sunteti in centrul atentiei? Idei de mesaj sunt bine venite. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Conf art 2 din ordonanta tot ce este sub 2000 este free pana in 2009. Din cate am inteles nu se mai poate modifica nimic pe ordonanta. Chiar crezi ca nu vor mai gasi nod in papura?!?! Mergeti in Piata Victoriei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Un posibil loc ar fi pe luneta sau pe geamurile laterale. Salut, vezi ca e ilegal sa iti pui orice pe geamuri, eu mi-am luat-o acum ceva vreme, cand aveam inscriptionata luneta. S-a lasat cu talon ridicat... In rest, te inteleg si sunt de acord cu tine, tocmai am bagat toti banii pe care i-am strans cu greu si pentru care m-am "inrobit" pe inca 5 ani la banca, intr-o cutie mare de fier, pe care urmeaza probabil sa o admir in curte pentru ca niste agarici sunt mai smecheri decat noi! Hai fruntea sus ca nu e sfarsitul lumii! Vin acum europenii si ne trag o smaltuiala de ne sar chilotii! Oricum tot noi vom plati oalele sparte, ca doar n-o sa scoata Tariceanu banu' de la tescherea sa plateasca daunele... Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... E ilegal? Da...stiu ce scrie in codul rutier... Mai stiu insa ca pe la unii pe masini mai scrie : "de vanzare", "Nike", "pioneer" , "warn", "2fast4you", etc, etc, etc..... Consider ca in acelasi loc ar putea sta un mesaj mai pertinent. Nu vreau sa fiu inteles gresit. Eu am fruntea sus...nu am bagat o gramada de bani in nu stiu cate masini care urmau a fi inmatriculate. Am una singura pe care am posibilitatea s-o inmatriculez in alta tara Dar daca mie imi e e bine ar trebui sa stau cu zambetul pe buze si sa ma uit cum isi bat unii joc de concetatenii mei? Daca da...atunci ar trebui sa candidez la vreo functie politica....pacat insa ca ma scarbeste orice are legatura cu aceasta preafrumoasa ocupatie. Prefer sa-mi iau un rahat de amenda contraventionala si sa fiu multumit ca am spus ce am avut de spus. By the way...talonul nu pot sa ti-l retina, deoarece e o chestie remediabila "pe loc" ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... dragi colegi exista fratii BULGARI (cu litere mari ca merita) de ce va incapatinati sa dati bani la un stat jegos? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Pai pana la urma, eu asta o sa fac.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Si la bulgari urmeaza sa se modifice legile, ca si eu am inceput "documentarea". Asa ca trag nitel pe dreapta pana se aliniaza planetele sa pot si eu in sfarsit sa imi exercit dreptul la libera alegere. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... acesta e singurul obiect prin care-mi face placere sa privesc un politician :beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Priveste cat mai poti, pentru ca in curand o sa se impoziteze si asta, probabil ca o sa platim numarul de clipituri, o sa ni se implanteze un clipitometru autorizat rar, si pentru cand dormi o sa platesti pausal. :P Fac si io haz de necaz. Azi toata ziua m-am chinuit sa gasesc pile la rar sa il fac si io mai repede, pana cand m-a sunat cineva si mi-a zis sa-i dau cancel ca oricum nu conteaza, incompetentii si-au indoit-o si ne-au tras-o asa, cu ea indoita. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... N-are mai multe catari? sa ne uitam amandoi? Sau eventual sa privesti tu mai multi politicieni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... cu jucareaua asta se lucreaza in echipa de doi :3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... intrati aici si faceti calcule demo......va lasa nervii :hm :beat http://www.mfinante.ro/calculator_taxe/ ... _2008.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Asta chiar e adevarata ... ? http://www.auto.ro/taxa-auto/noua-taxa- ... ign=zilnic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate