prislopan Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Nu, stai linistit, e doar un vis urat... slp A, ba nu stai ca e o greseala a cuiva din guvern...s-a emis o erata, dar pana se publica in M.O. intra in vigoare si pana atunci ramane asa...deci DA E ADEVARAT! Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Noua taxă auto a intrat în vigoare mai devreme DINTR-O GREÅžEALÄ‚ După câteva ore de confuzie, privind intrarea în vigoare a noii taxe auto cu o săptămână mai devreme, au apărut ÅŸi explicaÅ£iile. Din textul publicat, luni, în Monitorul Oficial lipseÅŸte data la care intră în vigoare noua modalitate de calcul a taxei, dar ÅŸi tipul de autovehicule exceptate de la plată. Adică cele mai importante detalii. Deocamdată nu se ÅŸtie cine este de vină pentru această gafă. Ministerul de FinanÅ£e spune că iniÅ£iatorul, de data aceasta, a fost Ministerul Mediului. Mediul se dezvinovăţeÅŸte ÅŸi aruncă vina pe Guvern, care a trimis un text greÅŸit spre Monitorul Oficial. Cert este că Executivul deja a transmis Monitorului o erată pentru a fi publicată cât mai repede în Monitorul Oficial. Erata va cuprinde termenul corect de la care se va aplica OrdonanÅ£a, respectiv de luni, 15 decembrie. Totodată, Guvernul va modifica ÅŸi articolul II în sensul în care va introduce tipul de autovehicule exceptate de la plata taxei, respectiv EURO 4 . ÃŽn acest moment, potrivit OrdonanÅ£ei deja publicate, pentru toate autovehiculele - ÅŸi cele noi ÅŸi cele vechi - a căror capacitate cilindrică nu depăşeÅŸte 2000 de centimetri cubi ÅŸi care se înmatriculează pentru prima oară în România sau în oricare alt stat membru UE nu se plăteÅŸte nicio taxă. ReprezentanÅ£ii Ministerului de FinanÅ£e au declarat că toÅ£i cei care au plătit noua taxă, în cursul zilelor de luni sau marÅ£i, vor primi banii înapoi. Sursa: Antena 3 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... tara lu' papura voda... adica tariceanu pasha.... ca la noi cred ca nici in republicile bananiere... :T __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Incerc sa-mi amintesc ura fata de astia pe care o aveam acum 7-8 luni si sa o inmultesc cu trei... Intimplator nu mai sint in situatia asta dar mai am doi prieteni cu motoare de 2500 care asteapta inscrierea . Ultima speranta este sa vedem in ce situatie noul guvern poate anula o ordonanta deja emisa si acolo sa facem presiune! Nu stiu daca stiati dar prima oara taxa a fost introdusa fara a putea fi modificata timp de un an jumate(cineva mi-a spus asta in martie 2007 si i-am dat dreptate apoi);daca asa a facut-o si de data asta, e belea mare! O idee referitor la protest......care sint cele mai mediatizate imagini zilele acestea?cele cu sediile partidelor unde se fac negocieri pentru noul guvern! Toate televiziunile asteapta acolo 24/24 sa vada cine vine, cine ce spune...si deodata, apar prin fata sediilor protestatarii claxonind si afisind sloganurile specifice(Caline, ia si taxa cu tine!! si altele). Numai asa noii politicieni pot vedea ce a facut golanu asta pe ultima suta de metri si reporterii pot cere un punct de vedere pe problema asta si poate de aici sare iepurele. E doar o idee..... Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... O idee foarte buna!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lucian Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Fratilor azi am iesut si am facut miting de la ora 9,30 pina la 11.30 pentru abrogarea taxei daca fiecare este constient ca NUMAI ASA!!! vom reusi sa invingem celebra taxa de inmatriculare pe care Tariceanu a dat-o cu dedecatie pt firmele lui si pt dacia-renault.Sa iesim toti in strada sa nu ne mai lasam calcati in picioare!!!!! :pr :h5 .ASTA A FOST LA TURDA AZI SI IN 13 12 2008 LA ORA 10 DIN NOU SI SUSTINEM SI MITINGUL DIN BUCURESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... am vrut si eu sa imi inmatriculez masina . am luat numere rosii, am facut un plan de mascare a modificarilor si dupa care a aparut noua super taxa. am intrat pe link-ul dat de turagmes si pentru pajero '97 de 2972 cc benzina am de platit doar 13106.52 euro (oferta de craciun) :banana :banana :banana din cate am inteles vor sa construiasca din bani pe taxa asta un avion cu un sac imens in spate cu ajutorul caruia vor capta toate noxele eliberate in atmosfera de catre masinile sh aduse din germania . pentru celelate masini aduse din alte tari au conceput un sistem super destept de magnetizare a combustibilului, iar noxele rezultate dupa arderea acestui tip de combustibil , fiind si ele magnetizate, vor zbura , atrase fiind , spre un centru de colectare din pipera. toate aceste noxe vor fi trimise apoi spre soare. detaliile acestor doua proiecte , cat si finalizrea lor , vor fi publicate in curand , doar sa aveti rabdare ....si incredere. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Ii doare pe ei in 14 daca vad o gramada de masini adunate in fata sediilor de partid! Ia hai sa blocam niste drumuri principale si/sau intrari/iesiri din orasele mai mari! Sa vedem atunci :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... URAAAAAAAAAAAAAAA S-a mutat pana pe 15!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Ii doare pe ei in 14 daca vad o gramada de masini adunate in fata sediilor de partid! Ia hai sa blocam niste drumuri principale si/sau intrari/iesiri din orasele mai mari! Sa vedem atunci :banana Asa ii doare fix in 14 si ceva... Ei au elicoptere... n-au nevoie de strazi... oricum sunt blocate din sine, fara sa le ajutam noi. Eu voi participa la miting cu masina de la firma ca la Pajero a expirat duminica RCA-ul... si nici nu ma prea tenteaza sa fie luata in vizor de militieni... Sa speram ca o sa fie ceva... nu de alta dar in Ianuarie aveam si eu in program sa aduc o veverita de afara. Daca nu se face nimic pana atunci o voi inmatricula pe moldova.... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Da.. cica maine se publica rectificarea.. de fapt o noua ordonanta de urgenta. De data asta cica negresita ca cea de zilele trecute, dar tot aia e.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... .....poate ca in urmatoarea OG au sa greseasca anul.... in loc de 2008 o sa apara 2088... :pr __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... O forma buna de protest ar fi ca toti cei care au importat masini si acum nu le pot inscrie sa isi parcheze masinile in parcarile prefecturilor si primariilor, pentru ca sunt victime ale ping-pongului legislativ pe care guvernele romane l-au transformat in sport national. E inadmisibil ca legislatia referitoare la un anume domeniu atat de important ca taxele sa se schimbe si de doua-trei ori pe an. Poate ca au fost firme care au creat un plan de afaceri pe importul de autoturisme si care acum sunt falimentate in interesul lui Tariceanu. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... cand am adus samuraiu' am dat 1000 euro vama acum, pt aceeasi masina taxa ii la fel de valoroasa... nu simt nimic :grin: le: chiar credeti ca frank&stein o sa schimbe taxa??? sau chiar credeti ca procentul din vanzarile de masini ii rotunjesc veniturile lu tariceanu?? sa fim seriosi... inseamna ca nu stiti cum se fac banii din politica... :pr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Solutii exista : Moldova, Bulgaria, Anglia, etc...., numai ca nu toti au posibilitatea asta. Si chiar asa...ma enerveaza ca unii sa faca ce vor ei cu tara asta!!! :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Cum e faza cu Anglia? Cu asigurarea aia scumpa? Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Cum e faza cu Anglia? Cu asigurarea aia scumpa? Depinde la ce companie iti faci asigurarea, depinde de tipul asigurarii, depinde de masina, de sofer, chiar si de locul unde iti parchezi masina. Ai un intreg formular tampit de completat. Depinde si daca ai permis british... In principiu, daca vrei sa-ti inmatriculezi masina pe numele tau, iti trebuie o dovada de adresa si...multe altele. Cel mai bine e sa iti iei info de pe net...gasesti o gramada de site-uri. Iti recomand www.gumtree.com si de acolo...navighezi unde te intereseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Maine se organizeaza la Zalau miting autorizat impotriva taxei ! Ma duc cu 4 masini din care una va fi pe trailer ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... deci, la ce ora e mitingul in bucuresti? unele surse spun ca e la 10:00, altele ca e la 13:00. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... am primit pe mess: Sambata 13 Decembrie , ORA 10 ,Piata Victoriei, se anunta MARE MANIFESTATIE impotriva taxei auto , impotriva HOTILOR care ne obliga la credite(care nu sunt altceva decat ingenunchierea poporului! v-ati intrebat vreodata de ce camataria e ilegala si sistemul asta al creditelor nu ? ) pt a ne cumpara MASINI NOI vandute de ei, au suspendat taxa auto pentru masinile noi pentru a proteja productia autohtona=este fals pentru ca puteau sa o suspende doar pentru dacia, dar citroenul lui Tariceanu nu era avantajat. Stam si ne uitam cum ne FURA LEGAL !!! Prezenta TA demonstreaza ca i ti pasa de BANII tai. DA MAI DEPARTE! MACAR ATAT POTI SA FACI !!! (MASS) ROMANI !!URMEAZA O NOUA REVOLUTIE!!! CINSTITZI EROII DIN 89 CU IESIREA VOASTRA!!! JOS CU HOTII!!!! IL VREM LA PAMANT PE "CALIN POPESCU TARICEANU" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Urmariti stirile deseara ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... chiar credeti ca procentul din vanzarile de masini ii rotunjesc veniturile lu tariceanu?? sa fim seriosi... inseamna ca nu stiti cum se fac banii din politica... :pr Vrea lichiditati (adica vanzari) nu profit ... Sau poate nu stii cum traiesc marii mahari din politica sau de pe langa politica: din rotatia rulajului ... nu din profit ! :h5 Probabil ca dupa aceasta OG va urma alta care o sa faciliteze CREDITUL AUTO! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Blocarea drumurilor si a intersectiilor cu demontarea placutelor cu numere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Blocarea drumurilor si a intersectiilor cu demontarea placutelor cu numere. Buna ideea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Interesant ce am vazut la stiri. Ar fi bine sa continue tot asa, poate isi aduce aminte Boc ca a promis sa rada taxa de tot. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate