dacadrean Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Salut! Ma bucur ca ti-a trecut raceala si esti sanatos! Presupun ca cei ce te-au sunat au sunat sa te intrebe si de sanatate .... Probabil si eu reationam la fel ca tine iesind foarte repede din masina conform regulamentutului (asa spunea anterior Unimog). Eu am privit lucrulile fara si am postat cum am considerat ca ar fi fost moral. Inca o data bravo ca ai avut puterea sa postezi videoclipurile. Nici eu nu ador "adidasii" albi si jigniri inutile. Imi plac discutile constructive imi place sa ma "bat" in argumente, dar am avut parte si de ceva "adidasi" albi. PS: Pentru inserare video: in fereastra de editate, pe al doilea rand in a patra coloana ultima pictograma . Ontopic: [video=youtube;ZRG0K-s_Ops] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! De doua ori acceiasi greseala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! :ha1 Mai Mao,mai,sanatate maxima,sa te faci bine! La un moment dat ma si gandeam :"ce o fi cu Mao de nu raspunde el,personaj aflat in rolul principal?"Am crezut ca ai lasat intentionat discutia sa curga,vazand ca s-au aprins oamenii... ps. butonul ala minune,bag sama ca e pe randul din mijloc al 5 - lea din dreapta,ca de cate ori trec cursorul peste el,"zice" : insert video,insert video... :h5 multzam fain, da chiar nu-l vedeam la momentul respectiv :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blavenstein Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Mao,alta data sa fi mai atent cu butoanele si poate si ........ tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Mao,alta data sa fi mai atent cu butoanele si poate si ........ meri amu ma :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cormosilviu Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taviman Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Asta-i tragi-comica. Cand am vazut ca iese si Frontera m-am crucit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taviman Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Asta a mai fost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Asta a mai fost? este clasic pe forum revine din 6-6 luni:banana 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiuseini Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! :ha::ha::ha::ha::ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibitz Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Pun si eu un video. E aproape greseala... @0:27 o cam baga pe maneca... Nu stiu daca a fost cu noroc redresarea sau chiar se pricepe... aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Nu cred ca e aproape greseala... cred ca e aproape perfect. A facut exact ce trebuia cand a vazut ca-i fuge spatele si vine peste el.... adica a redresat-o din volan, a uitat de frana (se vede clar ca franase inainte) si a lasat vagonul sa curga.. Cred ca chiar se pricepe! :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 (edited) Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! O situatie 99% asemanatoare am avut si eu , de curand . De cand am simtit ca-mi fuge spatele si pana am redresat doar din acceleratie si foarte putin din directie ( coboram in reductor , pe clisa-vaselina , cu AT-uri penale ) , am avut pe moment senzatia ca a trecut 10-15 sec. Naspet era cu mine in masina , vorbeam/barfeam pe niste manglii ... ( pe tine doctore te barfesc numai dpdv calitativ ... revenim ... a zis ca a simtit ceva dar m-a lasat cu viata mea ) dar ...pentru el timpul nu se dilatase ( si oricum suntem foarte diferiti in patinajul artistic ,mi-mi lipsesc mereu niste cai-pedala , el e muult mai cerebral , probabil si cu mai multa experienta - oare unde dracu' o tine ? ). Cand am ajuns jos am realizat ca ma durea mana , incercasem pe moment sa ucid volanul prin strangulare ... ( morcovi n-am avut timp sa cumpar , ramane pe alt'dat'... care s-o mai duce la recuperare noaptea , ca mine sa pateasca , adica sa n-aiba timp sa cumpere morcovi ) . Treaba e ... eu n-am indus derapajul , ci drumul care era in curba , in coborare . Masina lunga se comporta mai bine in situatia din clip , e mai ingaduitoare , dar totusi un conducator cu experienta (care chiar simte cu bucile ce se intampla sub el ) se descurca onorabil cu orice ampatament . Edited March 15, 2013 by cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Si eu cred ca nu e greseala ci ca rezolva bine situatia: se vad rotile bracate si ca masina ia viteza dupa momentul periculos - ce trebuia sa se intample daca soferul controla. Legat de cum percepi timpul in dreapta - eu am avut din dreapta senzatia asta cautand trasee cu John pt cupa T44 2012, si am apucat sa si comentam ce e de facut in timp ce venea spatele peste noi - dar am simtit-o bine din dreapta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDI OPREA Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! A fost ca la manual ! Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi ratiu Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Pun si eu un video. E aproape greseala... @0:27 o cam baga pe maneca... Nu stiu daca a fost cu noroc redresarea sau chiar se pricepe... Nu este gresala se pricepe omul. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibitz Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Ok, atunci jos palaria! Intr-adevar, mi s-a parut si mie ca masina prinde viteza exact dupa momentul periculos... De-aia nu eram sigur. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Ok, atunci jos palaria! Intr-adevar, mi s-a parut si mie ca masina prinde viteza exact dupa momentul periculos... De-aia nu eram sigur. Tocmai de aia prinde viteza, pentru ca a lasat in pace frana... in mod normal trebuia s-o lase in pace de la inceput, dar panta aia este "un pic cam foarte abrupta" si probabil masina cobora prea rapid daca nu frana deloc la inceput. Mai rau este cand cobori doar in low, fara frana si totusi pleaca masina... in cazul acesta se vireaza invers din volan si blanaaaa.... daca mai ai si 2-3 copaci jos tacamul e complet, dar e de preferat sa te lovesti un pic de ei, decat sa te rostogolesti in ei.... in fond cine naiba te-a pus sa cobori asa ceva?? :ha: Ca si tratament se recomanda un unguent pt mancarimi in zona perianala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bif75 Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! mai rar atata singe rece, a actionat perfect! si inclinarea e groaznica! (totusi teoria zice ca trebuia sa inceapa coborarea cu 1 reductor, fara frana si probabil nu mai ajungea in situatia asta, sau controla mai usor din gaz). mie mi se pare ca nu a avut control pana in sec 27, cat a mers sanie cu frana apasata, si aici a luat viteza. Pe la sec 29 se aude un zgomot de transmisie abuzata, cand intra violent frana de motor, dupa care viteza scade. Pare ca stanga spate arunca ceva material, deci cred ca nu a apucat sa dea gaz. Da' pana la urma a rezolvat-o bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu ovidiu Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! sper sa nu supar protagonistii , dar asa ca si incepator vad ceva "greseli" pe acolo. nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Nu-i cunosc dar ar trebui sa se lase de off-road pana nu omoara pe cineva , serios.... Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted March 31, 2013 Author Share Posted March 31, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! sper sa nu supar protagonistii , dar asa ca si incepator vad ceva "greseli" pe acolo. Iv, tu nu te faci bine nicicand :ha: Cum putsa vacii ai reusit sa-ti strici masina fara sa fii la volan, cand tu de obicei le faci praf cu tine in ele?:ha::ha::ha: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted March 31, 2013 Author Share Posted March 31, 2013 (edited) Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Nu-i cunosc dar ar trebui sa se lase de off-road pana nu omoara pe cineva , serios.... Sunt baietii din Hunedoara! Iv este super meserias in offroad, cred ca mai inainte ca cineva sa inventeze acest sport. Acum vreo 10 ani el facea offroad aruncand din mers crucea de roti dupa iepuri pe dealuri. Nu avea usi la masina, de multe ori abia avea scaun dar cu volanul facea senzatie pe toti coclaurii. Era rege! Nu l judeca dupa faza asta. A gresi e omeneste si cel mai mult gresesc cei care se simt siguri pe ei, nu incepatorii. Iv isi face jucariile cu mana lui si e foarte bun in ceea ce face. E drept insa ca...uneori le comite!:ha::ha::ha::ha::ha: Later edit: Ca sa intelegi cine este Iv, cand TAT-ul nu era inventat, el avea deja masini de teren taiate si preparate de extrem! Recunosc, de la el am invatat multe chestii pe coclauri. De la el si de la Cipri Hidisan, un alt "zbuciumat" in offroad :tk Edited March 31, 2013 by Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Nu contest experienta lui Petrica , nu-l cunosc , dar greselile care le-a facut acolo puteau fi fatale, nu poti decat sa-mi dai dreptate :grin: Sufa aia a uns-o cu putina vaselina ca sa alunece pe pom? :)))))) Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! sper sa nu supar protagonistii , dar asa ca si incepator vad ceva "greseli" pe acolo. Nu au fost numai "greseli", ...ci si "echipari proaste". Practic tot ce s-a putut face fals, s-a facut. Totusi filmul are un caracter educativ de necontestat; învata "tinerele talente" ce NU TREBUIE FACUT în teren, si pt. asta jos palaria în fata protagonistilor :rsp. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts