cos Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Da , ajuta . Insa avem nuante de 'ajuta'. Am trecut prin o situatie asemanatoare .Aveam centura fixa , , iar cel din dreapta centura autoretractibila . Nu a contat ca m-am tinut de volan , nu ajuta , pentru ca nu esti suficient de puternic . Nu am avut nimic , m-am zgiriat la cot, total nesemnificativ . cel din deapta era putin aplecat in fata si astfel era putin mai larg in centura . A avut o vinataie pe umar , si o zgirietura la cotul drept , de asemenea nesemnificativ . Oricit de ciudat ar parea , pentru pasionatii de ocazie , recomand montarea unei a doua centuri diagonala , obisnuita , autoretractibila , opusa celei de pe masina stock.A doua centura tine umarul drept al soferului , de umarul sting se ocupa centura originala a masinii . Asta doar daca nu se investesta intr-o centura mai specializata , pe care o recomand cu caldura , in locul unei mese cu prietenii la restaurant .Probabil ca pare mai incomoda , insa e incontestabil mai sigura . Modelul cu doua centuri diagonale l-am vazut la Volvo.... M-am oprit pe rollbar, cu rotile in sus , cu masina in echilibru , am spart un geam ca n-am vrut sa ies prin parbriz, care era spart .Nu mi-am dat seama ca pot sa cobor geamul si sa ies linistit . De motor se ocupase un modul de securitate , care i-a taiat functionarea .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Asa se face test-drive la rusi... http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-diverse/galerie-accident-stupid-cu-noul-toyota-land-cruiser-7328314/videoclipuri "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Asa se face test-drive la rusi... http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-diverse/galerie-accident-stupid-cu-noul-toyota-land-cruiser-7328314/videoclipuri http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=36776&page=158 Postul nr. 7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Asta te cam face sa uiti vreo 5-10 secunde ce trebuie sa faci! Poate dura mai mult...si asta o zic din experienta mea personala...: Am sarit in gradina unui om pe valea Sadului cu un Passat...eram in dreapta..centura ioc...masina a rupt un gard si ne-am oprit 2 metri mai jos cu botu masinii infipt in tarana...si parbrizul spart de subsemnatul -cu capul... reactia mea:am oprit muzica ,am coborat din masina dupa care 5-10 minute nu mi le amintesc... Soferul s-a proptit de volan...no damage...eu un cucui cat china si genunchiul drept julit...insa damageul mai serios a venit seara odata cu tatal soferului...:ha: (eu 17 ani - soferul 16)...;Acuma mai rad de treaba dar daca ne rasturnam iesea rau de tot . Concluzie: si pana la coltu blocului daca ies cu masina imi pun centura,o fi bine - o fi rau sper sa nu aflu :pr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Poate dura mai mult...si asta o zic din experienta mea personala...: Am sarit in gradina unui om pe valea Sadului cu un Passat...eram in dreapta..centura ioc...masina a rupt un gard si ne-am oprit 2 metri mai jos cu botu masinii infipt in tarana...si parbrizul spart de subsemnatul -cu capul... reactia mea:am oprit muzica ,am coborat din masina dupa care 5-10 minute nu mi le amintesc... Soferul s-a proptit de volan...no damage...eu un cucui cat china si genunchiul drept julit...insa damageul mai serios a venit seara odata cu tatal soferului...:ha: (eu 17 ani - soferul 16)...;Acuma mai rad de treaba dar daca ne rasturnam iesea rau de tot . Concluzie: si pana la coltu blocului daca ies cu masina imi pun centura,o fi bine - o fi rau sper sa nu aflu :pr1 :g Centura te scapa de multe. In off-road : centuri in 4 puncte+rollcage = pilot + copilot in siguranta i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! _2La1THaq44 Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 (editat) Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Daca ar durea prostia...! BMicqVNaRkk&feature= 5gpg_ZvhXks&NR= RkQ6udICMCU&NR= tuF75cgLN9o&feature= Editat Octombrie 11, 2010 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! astea se incadreaza la ,, atentie urmeaza imagini socante,, incredibil ! TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Ultima , cred ca se incadreaza la " atentie americani" :uameni:uameni Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
narosdaniel Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! americani tampiti da se distreaza bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szmaco Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Ultima , cred ca se incadreaza la " atentie americani" :uameni:uameni Ce saritori au fost ei sa-i puna masina omului din nou pe picioare...:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! O abordare cu prea mult span si un portbagaj prins prost... ceOl3i3e7r8 Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! americani tampiti da se distreaza bine Asa o fi! Dar tot cred ca se distreaza ca prostii! Si trebuie sa ai o gramada de ignoranta data de prostie si necunostinta,:grin: ca sa atingi asemenea culmi!:wink: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! E cineva cunoscut, ceva detalii? Eram acolo:banana:banana VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! [video=youtube;I6Jeg-FHFpQ] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! [video=youtube;I6Jeg-FHFpQ] Aici se vede clar ca e greseala de pilotaj .... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Probabil era obligatoriu sa coboare in acest fel ca sa nu iasa din traseu ... dar sinucigasa schema! Altii cum au trecut pe acolo? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Probabil era obligatoriu sa coboare in acest fel ca sa nu iasa din traseu ... dar sinucigasa schema! Altii cum au trecut pe acolo? au venit oblic, trebuia sa vina perpendicular ... nu e sigur ca scapau dar aveau mai multe sanse :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Sunt doar nebuni! Intreg canalul de Youtube: http://www.youtube.com/user/santana4x4 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! E doar o parere sau tipul franeaza doar rotile de pe dreapta ale masinii? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! E doar o parere sau tipul franeaza doar rotile de pe dreapta ale masinii? asa mi s-a parut si mie... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Amator ... sau cum s-ar zice greseala de pilotaj! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! E doar o parere sau tipul franeaza doar rotile de pe dreapta ale masinii? clar franeaza cu doua roti Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Aha! Are doua manete deasupra schimbatorului de viteze. In functie de cea pe care o trage blocheaza rotile de pe o parte sau alta! Tare! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thementor Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 (editat) Re: youtube ....and stuff Upsss...:dr1....o miscare gresita Editat Noiembrie 27, 2011 de thementor Sa ai o italianca e ca si cum ai avea prietena stripteuza - toti zic ca-i proasta , dar toti te invidiaza ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate