Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei nu pot sa ma abtin...inteleg masini "nepregatite"...cum ar fi aia...mica si albastra...dar crinu...tot nepregatit... :ha: :ha: :ha: PS: se pare ca ne pregatiti un surpriz!!! Traseul este facut pentru masini nepregatite nu masinile cu care am fost noi sunt nepregatite. Sa nu intelegi gresit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei revenim si subliniem: Dotari obligatorii: - cauciucuri minim: AT/MT - utilajele sa fie in stare buna Recomandari: - lopata de zapada - sufa tractare, sufa copac - scripeti off road - troliu - hight lift - lanterne - lanturi - combustibil plinul si rezerva - imbracaminte si incaltaminte de sezon, pentru zona montana Va rugam sa aveti asta in vedere. Este o intalnire prieteneasca dar traseul poate fi foarte dificil. Am luat o hotarare, in sensul in care vom despartii participantii in doua clase: open si extrem. Traseul de azi este cel de open!!! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 9 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei trecerea asta a fost cu peripetii. Spatele lui Crinu s-a dus catre rapa: cca 15 m cu inclinatie de 70 - 75%. L-am tinut in troliu si l-am asigurat din lateral. A trecut cu bine. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei faina treaba , pacat ca sunt blocat la sol...trecerea aia e nasoala si pe noroi...bine ca nu a scapat la vale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 12 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei este singurul tronson pe care-l consideram periculos. Ne gandim daca il pastram. depinde de vreme Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 13 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 14 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Clau, multumim pentru poze! :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Trebuie sa-i multumiti fotografului sef OANA, eu doar holoangar le-am postat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei trecerea asta a fost cu peripetii. Spatele lui Crinu s-a dus catre rapa: cca 15 m cu inclinatie de 70 - 75%. L-am tinut in troliu si l-am asigurat din lateral. A trecut cu bine. :ha: :ha: :ha: ce sa-i faci..., o data cu varsta se duce si spatele... :ha: :ha: in alta ordine: traseul se anunta frumos, daca asta e open.... extrem tataa!!!!!!!! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Surpriza vrem sa urcam pana la 1800 m altitudine si acolo este zapada c-am mare. Vrei avea surprize placute. Sper sa nu iti spargi parbrizul ca la Covasna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Se supara cineva dc vin si eu si ma cazez separat de grup ( undeva pe aproape ) ca sa ma pot alatura la anumite actiuni unde se mai gaseste un loc si pentru mine ? Mi-ar pare rau sa pierd o asemenea intalnire de rasunet, prin scopul si distinsii ei oaspeti ! Multam ! Mesajul anterior este valabil si pentru tine knut! Mai ales ca abia astept sa te revad sa vad ce ai mai facut pe la masina. :h5 Tzupeeeerrrrr ma ia lumea si pe mine :bannana :bannana vineeee baiatuuu ! Thanks man ! Maine vars banutii ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Se cauta navigator pentru concursul de la sibiu viewtopic.php?f=25&t=6580 Sa mi fie scuzat :off -ul dar concursul se apropie cu pasi repezi si suntem descoperiti, avand in vedere ca topicul este urmarit de cei dornici sa vina la sibiu m am gandit ca ar fi o solutie Multumesc Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Surpriza vrem sa urcam pana la 1800 m altitudine si acolo este zapada c-am mare. Vrei avea surprize placute. Sper sa nu iti spargi parbrizul ca la Covasna. pai, nu mai am ce sparge ca-i deja spart :banana Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei marti o sa pun si eu banii... :ypu :ypu arata promitator..sper sa nu se topeasca zapada pana ajungem noi Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Mi-am gasit copilot, pot sa-l iau cu mine, mai are loc? KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Mi-am gasit copilot, pot sa-l iau cu mine, mai are loc? sa plateasca avansul si e ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Din cate am inteles eu, vor fi doua clase? Daca da, atunci eu merg la extrem. Trebuie sa ma inscriu pe vreo alta lista? Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Mi-am gasit copilot, pot sa-l iau cu mine, mai are loc? sa plateasca avansul si e ok pai am platit eu cei 400 lei si am inteles ca restul se plateste cand ajungem, e ok? KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate