Clau Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei a mai platit avansul Barboi Paul Orlando pentru 3 pers Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Din pacate inca nu am rezolvat complet probleme cu cuplajul a lui masina mele, si nu cred ca pot sa merg cu garantie :sr Imi pare rau sa nu pot sa vin la un eveniment asa de important Pun locul meu la dispozitie organizatorilor pt sa treaca cineva din lista de asteptare. Multa bafta si sucess Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei avans primit in cont de la Voicu Florian Daniel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei avans primit in cont de la Voicu Florian Daniel ........asta s eu....mersi Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Clau, stim ca ne-am trezit cam tarziu, dar incercam. Crezi ca mai avem si noi loc? 4 persoane cu 2 GE Multumim anticipat Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei daca platiti avansul este ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei avans platit: Niculescu Emil Bulearca Cosmin Badila Fabian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Multumim Luni trimit confirmarea alex Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Din pacate inca nu am rezolvat complet probleme cu cuplajul a lui masina mele, si nu cred ca pot sa merg cu garantie :sr Imi pare rau sa nu pot sa vin la un eveniment asa de important Pun locul meu la dispozitie organizatorilor pt sa treaca cineva din lista de asteptare. Multa bafta si sucess pot sa ma inscriu eu? PICK me pick me Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei pot sa ma inscriu eu? PICK me pick me Esti bine venit! Ai informatiile despre cont undeva pe pagina 13 sau 14! :W Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Se supara cineva dc vin si eu si ma cazez separat de grup ( undeva pe aproape ) ca sa ma pot alatura la anumite actiuni unde se mai gaseste un loc si pentru mine ? Mi-ar pare rau sa pierd o asemenea intalnire de rasunet, prin scopul si distinsii ei oaspeti ! Multam ! Mesajul anterior este valabil si pentru tine knut! Mai ales ca abia astept sa te revad sa vad ce ai mai facut pe la masina. :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei pot sa ma inscriu eu? PICK me pick me Esti bine venit! Ai informatiile despre cont undeva pe pagina 13 sau 14! :W OK, marti de dimineata daca pun banii e bine? :h5 masina e pe drum din Anglia si vreau sa fiu sigur ca am cu CE. Noroc Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Te asteptam Bestie :grin: Speram ca te prezinti si cu Frumoasa!! :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Mai lasati si la alti sa dea bustenii la o parte!!!!!!!!!!!!!!!!! :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Mai lasati si la alti sa dea bustenii la o parte!!!!!!!!!!!!!!!!! :bannana Esti mult prea profund! :P Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Azi am iesit sa facem traseul de masini mai putin pregatite.Am facut si road book-ul.Va pun poze proaspete.Fotograful a fost Oana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Frumos.Deci o sa fie zapada :ypu Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Clau, Darius si sotia, Crinu si fetele lui, emilica, je, bogdan si copilotul, Geza senior si junior... Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei nu pot sa ma abtin...inteleg masini "nepregatite"...cum ar fi aia...mica si albastra...dar crinu...tot nepregatit... :ha: :ha: :ha: PS: se pare ca ne pregatiti un surpriz!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate