Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Phoenix - Cantecul lebedei

zippo

Postări Recomandate

Vizitator bogdan.sb

Re: Phoenix - Cantecul lebedei

Salutare,

nu am mai scris de ceva timp. A nascut sotia, asa ca am fost (si sunt in continuare) super ocupat.......

Zippo, pentru sibiei (care nu o sa participe decat strict la concurs - fara cazara si masa) care este taxa de participare? 1 masina + pilot + copilot

In alta orbine de idei, sambata dimineata vreau sa fac o tura Sibiel - fosta cabana Fantanele - si cine stie pe unde mai ajung.....Cineva dornic ????

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 452
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator victorr

Daca mai sint tricouri pentru spectatori ... hop si eu cu XL . Mersi mult ... :h5

Link spre comentariu

Vizitator bogdan.sb

Revin cu intrebarea: care este taxa de participare pentru cei care nu au nevoie de cazare si masa????

Link spre comentariu

Da, am avut parte de o zi tare faina insa si cu peripetii!

Cuplul Geza senior si junior cu Samuraiul au trebuit sa revina la sosea din cauza carburatorului. In panta nu mai primea suficienta benzina si dadea in nas. Sper ca au reusit ieri sa faca reglajele necesare si sambata viitoare sa putem merge impreuna.

Noi am ramas sa ne troliem pe un drum de taf. Noroi, noroi, noroi....

Darius a luat un ciot de creanga care i-a strambat janta atat de rau incat pierdea aerul din anvelopa. Incet dar sigur. Am hotarat sa revenim in forestier si de acolo la Cabana Nora unde gazda ne-a pregatit de mancare un platou rece asa ca pe la Sibiu! Desigur rachiul de pruna nu a lipsit de pe masa. Am decretat ca pita de casa, batuta in tzest, slanina de porc ecologic, branza de oaie alergata pe coclaurile patriei, caltabosul si toate celelalte, soarele de afara, toate fac bine off road-istului plin de noroi :h5

A urmat roata jos, ruperea a 2 prezoane din cele 6 (au fost stranse cu cheia pneumatica la vulcanizare) cca 20 de ciocane, compresor roata sus si "Hai gagici, ca ati venit la munca nu la mancare...."

Am revenit in traseu si ne-am frecat palmele de bucurie vazand ca zapada incepe sa se topeasca :banana

Sambata o luam din din loc si promitem alte poze!

Pana atunci stam cu prognoza meteo in fata: http://www.accuweather.com/world-foreca ... I&metric=1

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Salutare Zippo !

Am fi venit si noi (eu cu Nicolle - ne-ai cunoscut la Agnita), dar am ceva probleme la masina si de aceea nu am dat nici un semn pana acum. Daca cumva rezolv catalizatorul (asta a picat) pana la sfarsitul lunii, poate ne repezim si noi pana la Valea Sadului, avand in vedere importanta deosebita (pentru noi) a acestui eveniment.

Daca vom veni, ne vom rezerva o cazare cat mai apropiata de locul evenimentului, iar restul vom discuta acolo. (Inca nu stiu nici cum stam cu banii, ca la servici la nevasta-mea e balamuc : le-au taiat cam 30% din salarii).

Va uram toate cele bune si spor la organizare !

(Nicolle si Emanuel)

4x4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare