drujba Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Off topic Fara drujbe @ Drujba ... :ha: nike a fost foarte clar :grin: Fara drujbe rele... :P alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator tony pruteanu Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei :sr :sr :sr :sr I-mi pare rau da eu nu mai pot veni.oricum ne vedem la sighisoara pe 4.(pt cine vine).distractie placuta la toata lumea.mersi Clau ca mi-ai gasit loc.Salutari de la COPILOTUL UNIVERSAL. :x :x :x :x :x .PS.sa nu beti mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Poze de azi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Frumos...dar periculos :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei :sr :sr :sr :sr I-mi pare rau da eu nu mai pot veni.oricum ne vedem la sighisoara pe 4.(pt cine vine).distractie placuta la toata lumea.mersi Clau ca mi-ai gasit loc.Salutari de la COPILOTUL UNIVERSAL. :x :x :x :x :x .PS.sa nu beti mult imi pare rau ca nu poti veni.Asta este.La urmatoarea te astept. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Frumos...dar periculos :h5 :ha: :ha: E traseul de extrem :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Ideea este ca am facut 15 km.... Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Muica, frumos p'acolo ! Hai ca mai veniti d'acasa fetelor , he he , sa vezi ce-o sa iasa ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator coroian tudor Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 'dragi tovarasi' :) eu lucrez de 10 ani pe asemenea meleaguri. vreau si eu... nu mai am 4x4 dar pot ajuta cu ceva... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei La softisti le dati un conducator si indrumator?...sau ii lasati de capul lor?Cu AT-uri si statie ma bizui sa ma plimb pe undeva....sau merg pasager cu cine isi face mila? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 'dragi tovarasi' :) eu lucrez de 10 ani pe asemenea meleaguri. vreau si eu... nu mai am 4x4 dar pot ajuta cu ceva... :) Notat! Daca avem nevoie plangem :grin: Pana atunci, daca esti prin Sibiu, joi te asteptam la bere. Ai un pm cu numarul meu de telefon. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei tot melente la masuratori... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei La softisti le dati un conducator si indrumator?...sau ii lasati de capul lor?Cu AT-uri si statie ma bizui sa ma plimb pe undeva....sau merg pasager cu cine isi face mila? Harta, busola, cutit, amnar si Doamne ajuta :grin: Cam atat putem da. Acum serios. Vom avea ceea ce se cheama o "matura" care va inchide traseul. In rest, fiecare echipa alearga pe cont propiu. La open, chiar daca va rataciti, localitile sunt in apropiere si ca urmare puteti oricand sa reveniti la Cabana Nora pe sosea. Nu exista posibilitatea fentarii deoarece am gandit un 8 cp-uri prin care este obligatoriu sa treceti. Traseul nu ridica probleme deosebite. O sa avem noroi si implicit distractie. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei au traseu specific lor pe road book Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Multumesc :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Frumoasa iesire. Se pare ca in sfarsit a folosit si Andrei troliul :1 Lopata de zapada si troliul vor face legea. Bafta extremistilor! MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Asa este. Melente a rupt in doua randuri plasma! Au fost trolieri la greu. Lui Andrei sa nu-i spui nimic de troliu, ca explodeaza :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei As veni si eu (fara fier, insa, din motive de lipsa). Ma mananca de-un pic de noroiala. S-ar putea sa ma pot lipi co-copilot pe la vreun echipaj. Mai "e" locuri de cazare si petru mine (1 pers)? Daca e sa fie, pot plati taxa "on the spot" (din motivele de mai sus, nu stiu sigur daca vin)? “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei a mai platit avansul Mihai Logofatul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei As veni si eu (fara fier, insa, din motive de lipsa). Ma mananca de-un pic de noroiala. S-ar putea sa ma pot lipi co-copilot pe la vreun echipaj. Mai "e" locuri de cazare si petru mine (1 pers)? Daca e sa fie, pot plati taxa "on the spot" (din motivele de mai sus, nu stiu sigur daca vin)? daca platesti avansul ai loc asigurat.In cazul in care nu vii avansul e pierdut. Aceasta este regula si nu pot face exceptii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Mihai Logofatu (fara L) - copilotul meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate