Clau Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei am inteles sa traiti dar asa au scris doamnele de la banca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei As veni si eu (fara fier, insa, din motive de lipsa). Ma mananca de-un pic de noroiala. S-ar putea sa ma pot lipi co-copilot pe la vreun echipaj. Mai "e" locuri de cazare si petru mine (1 pers)? Daca e sa fie, pot plati taxa "on the spot" (din motivele de mai sus, nu stiu sigur daca vin)? daca platesti avansul ai loc asigurat.In cazul in care nu vii avansul e pierdut. Aceasta este regula si nu pot face exceptii. Inteleg si respect regula asa ca, pana am date mai concrete, I'm off. Daca si cand oi fi sigur, vedem daca o mai fi loc sau nu etc. Pana data viitoare mi-oi lua si eu niste 33-uri (cu cotetul aferent) si-atunci o sa fiu sigur. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei :T nu stiu daca trebuia sa mentionez ca vin cu sotia ca si copilot :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei :T nu stiu daca trebuia sa mentionez ca vin cu sotia ca si copilot :h5 multumim ca ne-ai adus la cunostiinta, si o sa te avem in vedere sa nu te cazam numai cu fete in camera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei DIN ACEST MOMENT LOCURILE AU FOST OCUPATE. Pentru cei care ar fi dorit sa vina si nu au reusit sa bage banii in cont ne pare foarte rau, dar ii asteptam la urmatoarea intalnire pe care o vom organiza. Multumim de intelegere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Lista finala care este? Multumesc anticipat. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei andrei o sa ti-o comunic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Mai este o saptamina pina la primul spritz :x :h5 . Peste o saptamina se vor pune la cale strategii si se vor schimba primele impresii. Personal abia astept :h5 Speram sa tina si vremea cu noi. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Ba pardon, mai sunt 6 zile pana la primul spritz :x . Inca nu m-am apucat sa tin socoteala in ore dar de luni va incepe numaratoarea inversa (cel putin pentru mine...). Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Mai frate ce sete au unii .....dar de mine ce sa mai zic !!!!!!!!!!!!!1 :x :x :x :x Zippooooooooooooooooo ! Sa nu uiti de tuica sau palinca ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Poze de azi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Vreau sa vad pozeeee..... Prietenii stiu de ce.... :grin: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei 8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Caut copilot pentru Sibiu dar mai ales pentru Campionat, cel mai probabil la sectiunea Promo, fosta Open. Doritorul trebuie sa aiba timp liber la datele anuntate pentru etapele din Campionat si cateva weekend-uri inainte de prima etapa de la Gura Humorului. Distractie garantata. Mai multe discutii la 0723541851. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Nasol arata ,au fost ceva "damage"-uri? :grin: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Am mai facut rost de 12 locuri cazare pentru doritori. In cazul in care va hotarati sa veniti, va rog sa ma anuntati la tel 0753231425 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei Nasol arata ,au fost ceva "damage"-uri? :grin: ceva? 3 din 4. APU a scapat!!! In rest, dupa cum si TU stii, au fost incidente. Punem acum poze. MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei continuare-inca totul e ok MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei inca o continuare MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate