PeCoclauri Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Dragi tovarasi! Tocmai cautam un pretext sa ne intalnim noi, posesorii de Niva & friends. Nivaforever a venit cu o propunere foarte interesanta. Il citez mai jos: "Eu ma gindeam la ceva de genul ......un raid prin Dobrogea......de-a lungul Dunarii, de la Ostrov pina la Smirdan, sau un tur al Dobrogei ori un raid prin padurile din jumatatea de Nord a judetului. Sunt destule obiective prin zona care merita vizitate." Pe mine m-a atins direct la corazon. Sunt nascut-crescut in Constanta si in plus, prima mea Niva, Natasha, sper eu ca inca mai zburda prin muntii Macinului. Tare mi-as dori s-o revad! Asa ca propuneti o data si o ruta. Eu ma bag oricum! Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea De bagat si eu ma bag oricum dar hai sa conturam ceva .Ideea e buna mai ales ca zona Ostrov - Baneasa - manastirea SF. Andrei e numai buna de cuplat reductorul. Eu zic la un sf. de saptamana ,poate nu asta care vine dar celalalt ar merge. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Prima strigare: Plecare pe 31.01.2009. Zic eu c-ar merita sa cautam o cazare pe undeva, ca ziua e inca scurta si sunt multe de vazut pe-acolo. Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Superba zona, indicata mai ales pentru un sfirsit de saptamina. Trasee pentru off-road sunt cit cuprinde, gasiti noroi, pante abrupte, padure, intr-un cuvint cam tot ceea ce v-ati dori. Iar pentru amatorii de pescuit nici nu poate exista o zona mai buna. Nici amatorii de peisaje, de fotografie nu vor fi dezamagiti. Dobrogea are un farmec aparte, are acel ceva cate te cheama iar si iar si iar...indiferent de cite ori ai vizita o zona ai sa gasesti intotdeauna ceva nou, ai sa descoperi ceva ce ti-a scapat ultima data cind ai fost prin acele locuri. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Haideti mai la obiect, tovarasi! Stim ca vrem sa iesim pe 31, sa ne strangem cat mai multi posesori de comuniste. 1. Cine se inscrie? 2. Unde mergem? Cine stie trasee, sa le arunce aici ca sa le dezbatem! Pana acum: 1. Razvan (dirigu) - Niva 2. Cosmin (cosmir) - Aro 10 3. nivaforever? - Niva Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Numai posesori de comuniste ? Altii nu pot veni? Cum va fi traseul , adica ce dotari minime sau medii ne trebuiesc? Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Numai posesori de comuniste ? Altii nu pot veni? Cum va fi traseul , adica ce dotari minime sau medii ne trebuiesc? Primim si cu capitaliste! Traseul il alegem dintre propunerile participantilor. Si daca nu reusim cu democratia, o sa decretam noi un traseu. Cat despre dotarile masinii, cred ca e suficient sa stie sa mearga in 4 labe si sa nu se teama ca-si murdareste "ghetutele".. Ne luam sufele cu noi si n-o sa ramana nimeni pe-acolo. E o buna ocazie sa vezi ce-ti poate masina! Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea In cazul asta vreau sa merg si eu. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea m-as baga si eu doar ca eu nu termin de facut masina doar in 15 02!!!!!!!!! deci pe mine putetzi conta si pe natasha mea doar in a doua jumatate a lunii februarie! asa avea si eu totusi o propunere : nu am putea sa gasim pt inceput o zona in care sa ne intalnim care sa fie undeva p la mijocul tzarii pt a ne putea aduna cat mai multzi iubitori si posesori de atelaje comuniste! nu am o locatzie exacta in cap dar .......... traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea m-as baga si eu doar ca eu nu termin de facut masina doar in 15 02!!!!!!!!! deci pe mine putetzi conta si pe natasha mea doar in a doua jumatate a lunii februarie! asa avea si eu totusi o propunere : nu am putea sa gasim pt inceput o zona in care sa ne intalnim care sa fie undeva p la mijocul tzarii pt a ne putea aduna cat mai multzi iubitori si posesori de atelaje comuniste! nu am o locatzie exacta in cap dar .......... Contam pe tine la urmatoarea iesire! pe care, intr-adevar, ar fi bine s-o avem mai prin centrul tarii. Keep in touch :h5 Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea HA !!! V`am prins..... Se pleaca in Dobrogea la colindat si nu stiu eu ?? :ha: Ca deh cand este de colindat si de :x sunt primul ... Sper sa ma luati si pe mine...Atelaj p**a dar in schimb chef de aventura si noroi cat cuprinde... sper sa incap si eu pe la cineva copilot... @nivaforever : in ce stadiu e rusoaica ta ?? te astept cu un tel :h5 @khumall : in momentul in care am vazut postul tau am stiut ca ai acelasi sentiment ca al meu cand se pleaca in Maramu` sau in partea de V a tarii si asta inseamna cheltuiala extra => nu pot sa onorez cu prezenta ...Sincer as fi vrut sa ne cunoastem si sa stam la un :x ..Dar nu e timpul pierdut :h5 O singura obiectie.. nu se poate pleca pe 30 (sambata) asta in cazul in care vreti sa ramanem pe undeva :uameni :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Dupa cum v-am mai spus, zona este ecelenta pentru off-road si nu numai. Din pacate, nu prea sunt posibilitati de cazare prin zona. Daca sunteti adeptii unor conditii putin mai dure, chiar austere, cea mai indicata solutie de cazare si cea mai inedita in acelasi timp ar fi..cortul. Afara nu este prea frig, cu un cort bun, o saltea pneumatica, un sac de dormit bun si.....ceva "antigel" de pruna :x se trece noaptea fara probleme. Iar daca va mai place si pescuitul...aveti ocazia sa va exersati abilitatile la copca. Trage bibanul ca nebunul, si ce poate fi mai buna decit o saramura de biban pe malul baltii? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Mai sunt si manastirile. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Da, m-ar tenta si pe mine o astfel de iesire, numai ca, in cazul meu nu tine cu cazarea la cort si pe langa asta, tre sa negociez si cu copilotul meu (sotia) sa vedem cum stam. Oricum, topicul acesta e binevenit. :h5 :bravo 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea off topic : vazut azi in Satu Nou (DN - CT - BUCURESTI) coleg cu niva oranj :grin: mergand spre ct.... nu a vazut flash`urile disperate :uameni asa ca il salut DIN NOU pe aceasta cale :hi ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea off topic : vazut azi in Satu Nou (DN - CT - BUCURESTI) coleg cu niva oranj :grin: mergand spre ct.... nu a vazut flash`urile disperate :uameni asa ca il salut DIN NOU pe aceasta cale :hi Uite cum ma da lumea de gol! Salut si tie! It was me!! Si ia-ti odata Niva, ca sa ne recunoastem mai usor :h5 Va scriu de la Constanta, unde am ajuns cu gandul sa-mi pregatesc rusoaica, sub pretextul unei deplasari "pe probleme administrative"; maine, pe drumul de intors catre Bucuresti, o sa incerc sa gasesc ceva trasee noroioase :grin: Ma bucur sa vad ca se aduna ceva amatori de argila caolinitica de Dobrogea! Cu ajutorul vostru, voi incerca sa reactualizez lista. In consecinta, va rog confirmati numele, "atelajul" si cate zile ati dori sa fie tura (una sau doua). Saptamana asta inca mai e timp sa hotaram democratic! Neoficial, mai astept cateva echipaje sa ni se alature: un zuk vitara scurt, altul lung si un M461. Le voi confirma cand vor fi certe. Cred ca o sa fiu singurul cu rusoaica la intalnirea ce se vrea a fi a iubitorilor de Niva :P Cred ca e o idee foarte buna cea a lui atar cu cazarea la manastiri si am rugamintea sa posteze aici cine stie mai multe decat mine - (intre noi fie vorba.. nu stiu mai nimic). In ceea ce priveste cortul.. nu contati pe mine la vremuri d'astea :grin: Haideti sa conturam si ceva trasee, ca amatori vad ca s-au adunat. Cine stie ceva drumuri fara urme de asfalt , ceva forme de relief (mai rare prin zona..) bagati aici, sa incercam sa le inchegam intr-un circuit Va salut, dragi tovarasi si declar deschise pregatirile pentru lucrarile primului congres al iubitorilor de comuniste din zona Dobrogei!! Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea cand va citesc poztarile incep s ama oftic ca nu stau prin delta p undeva sau macar in dobrogea!!!!!!!!!!!!!!1 traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea eu pot bifa cu prezent doar pe intalnirile ce vor avea loc din luna marie incepand sau macar jumatate a lu feb. pana atunci ne cumparam servetzele ca sa ne putem sterge balele citind postarile voastre!!!!!!!1 traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigElf Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Salut! Sunt din Constanta si m-ar interesa si pe mine o intalnire in zona, mai ales ca eu sunt la inceputul experientei 4x4 :) FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea As fi singurul care poate participa doar Duminica pe 1 feb...Simbata pe 31 nu pot participa decit seara dupa 18,00 la un potential foc de tabara sau alte inventii...Asteptam sa vedem ce hotarasc colegii... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Am facut azi o portiune din traseu. Superfain. N-am cuvinte. Si, din motive tehnice, n-am cum sa pun ceva poze in seara asta. dar vedeti voi maine! @khumall: pregateste-te cu un bax de servetele :ypu Am mers de la Techirghiol la Topraisar pe niste coclauri super. E drept ca azi a fost totul dezghetat si am avut parte de noroi..cat cuprinde :ypu . Pe scurt, va zic ca zona are potential mai mult decat as fi crezut, dar trebuie explorata. De aceea apelez la "bastinasi": am vazut o gramada de drumuri ce pleaca din asfalt si arata "challenging", dar nu cred ca are farmec sa le exploram atunci, "in turma". Ar fi minunat sa gasim o harta detaliata. Voi reveni cu prima propunere de traseu! Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Ca un Dobrogean veritabil am sa preiau initiativa ... si intreb darz : vreti doar sa noroitzi masinile scurt si la obiect sau vreti intr`adevar sa plecam de sambata 31.01 in cautarea rusoaicei pierdute si sa o gasim pana duminica dupa amiaza prin delta ?? Ca sa stiu cum fac traseul...ca si copilot :grin: (nema rusoaica, nema 4x4) Dati de veste si incepeti sa va dotati masinile ...sa le cerem de toate : le si obosim, le si distram :twisted: NE si distram :x Astept si alte propuneri si sa incepem sa intocmim lista :h5\ 1. Razvan (dirigu) - niva 2. Cosmin (cosmir) - aro 10 3. Aurel (nivaforever) - niva ?? 4. Cristi (plummer -copilot & stuff)-oricine ma va primi ocup putin spatiu :grin: open list ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Vreau si eu sa merg dar in ce zi se face iesirea si cat de lunga este pt ca nu cred ca pot lipsi 2 zile. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Vreau si eu sa merg dar in ce zi se face iesirea si cat de lunga este pt ca nu cred ca pot lipsi 2 zile. In principiu pe 31 ... si ramane sa stabilim de comun acord daca se sta si duminica sau nu ... am postat mai sus si am zis ca astept propuneri . Se pare ca prima a venit din partea ta ...cina da mai mult ?? :x :ha: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Hopaaaa.....s`a abandonat subiectul ?? sau nu e timp de forum ??? haideti sa vedem in ce "directie" ducem si subiectul in topic si in ce directie o luam si noi :wink: :dr2 :dr2 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate