PeCoclauri Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea ehehe.. ma bucur sa vad oameni hotarati pe treaba!! Ne vedem duminica! Maine revin cu lista, asa cum am promis! @Yonutz: daca vrei sa ni te alaturi si cauti un pretext, afla ca deja esti binevenit! Daca crezi ca n-avem spirit de turma de offroad-eri, ne jignesti rau. Cel putin asta am inteles eu din mesajul tau. Are cine sa-l scoata pe Svejk "din necaz", nu te teme! Alaturat gasesti un exemplu in care-l trageam, alaturi de "cosmir", pe dl presedinte de la club ARO.. Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea incep sa ma gandesc, oare in ce ma bag? hmmm.... eh, om vedea... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea incep sa ma gandesc, oare in ce ma bag? hmmm.... eh, om vedea... :grin: Nu te mai gandi in ce te bagi :grin: te obosesti si asta nu e bine ... tre sa fim cat mai "limpezi" si sa "don`t give a shit" :ha: :F ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea @plummer: era o gluma, cat de cat ma descurc cu masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea @plummer: era o gluma, cat de cat ma descurc cu masina... La fel si eu eu domnule :h5 :1 "te`am citit " cat de cat din posturile de pe aici , am vazut ca esti mai mult decat un amator al fenomenului "4x4" ..so ...just kiddin` :happy ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Lumeeeeeeeee ia uite ce zice astia http://vremea.ido.ro/Constanta.htm si de 10 zile incoace au nimerit-o la fix . A plouat cand au zis ei . :bannana :bannana :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea deci nitel soare dupa flescaiala, egal noroi si fotografii frumoase. daca avem pe cineva care sa le faca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea da, se pare ca vremea n-o sa fie chiar atat de rea pe cat se credea. Ramane sa ne convingem duminica. Si acum lista pe care am promis-o: 1. Razvan (dirigu) - Lada Niva 2. Cosmin (cosmir) + Dan Popescu - Lada 10.4 3. BigElf (Cristi) - Lada Maverick 4. Svejk (Andrei) - Lada Land Cruiser 5. Cristi (plummer -copilot & stuff) 6. Liviu - Lada Vitara - ramane sa confirme Asta ca sa ma simt si eu bine ca mi-a iesit "reuniunea rusoaicelor" :wink: . Noi sa fim sanatosi! :h5 Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Pe post de fotograf ma bag eu :P mi`am mai luat acum inca un card de 4gb ...so ...avem nevoie de lumina, noroi si vom avea lots of beauty :ft :twisted: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea La ce ora va intilniti la benzinarie? Poate reusesc sa dau o fuga macar pina acolo. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Salut! La 8-8.30 la benzinaria MOL din km 4-5. 8 - 8.30 FIX :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Ok, ne vedem acolo. Vad eu cum jung, fara ambreiaj, fara filtru de aer....ma descurc eu in cele din urma. In cele din urma, citi viteji "s-au inscris in cursa"? :bravo cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea cei de mai sus... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea copii v`ati pus la nani sa va treziti devreme ?? Eu o sa iau un somnifer sa visez frumos :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Repede ! Poze !!!! Filmulete !!! Ca sa pot fi si mai suparat de cat sunt pt ca nu am putut veni cu voi. Si ca sa ma bucur pt voi !!! Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea "Expeditia" a inceput!!! Putintica rabdare, pozele vor aparea ceva mai tirziu. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Pe scurt inainte de a intra la "despamantit" :grin: azi am avut parte de : 1. botezele lu` dirigu` si lu` BigElf 2. balaceli ca porcii => trolieri si cate ceva defectiuni tehnice la fiecare din masinile participante care insa nu au stricat bunul "mers" al lucrurilor si nici elanul nostru . Poze dupa ce ma balacesc :sr in apa curata :sr A fost deosebit si le multumesc tuturor care au participat ... toata lumea a fost "high" [la inaltimea asteptarilor desi multi (incepand cu mine) nu am avut experienta, ne`am mobilizat exemplar] :h5 :1 :cl LE : Multumim nivaforever (Aurica) pt ca s`a trezit de dimineata sa ne "conduca" o parte din drum si sa ne deschida calea catre noroaiele dobrogei :1 :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Sa va fie de bineeee!!!!!!. :1 Hai sa vedem pozele! :bravo cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea plummerica apeptaaaaaaaaaaam :happy traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Vrem pozeleeeeee!!!!!! :ypu :ypu :ypu cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea bucurati-ne si noua privirea :hi :hi zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea uite poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea voi ati pozat OZN-uri??? ca nu se vede nimic :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Nu sunt poze :F Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Salutari, dragi tovarasi! Cateva poze, la sfert de calitate, ca sa mearga repede.. autorul pozelor e unul din copilotii lui Cosmin (cosmir) Ale mele poze le voi deserta maine, din motive tehnice.. Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate