Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea

PeCoclauri

Postări Recomandate

Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea

ehehe.. ma bucur sa vad oameni hotarati pe treaba!! Ne vedem duminica! Maine revin cu lista, asa cum am promis!

@Yonutz: daca vrei sa ni te alaturi si cauti un pretext, afla ca deja esti binevenit! Daca crezi ca n-avem spirit de turma de offroad-eri, ne jignesti rau. Cel putin asta am inteles eu din mesajul tau. Are cine sa-l scoata pe Svejk "din necaz", nu te teme! Alaturat gasesti un exemplu in care-l trageam, alaturi de "cosmir", pe dl presedinte de la club ARO..

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

incep sa ma gandesc, oare in ce ma bag? hmmm.... eh, om vedea... :grin:

Nu te mai gandi in ce te bagi :grin: te obosesti si asta nu e bine ... tre sa fim cat mai "limpezi" si sa "don`t give a shit" :ha: :F

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

@plummer: era o gluma, cat de cat ma descurc cu masina...

La fel si eu eu domnule :h5 :1 "te`am citit " cat de cat din posturile de pe aici , am vazut ca esti mai mult decat un amator al fenomenului "4x4" ..so ...just kiddin` :happy

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

da, se pare ca vremea n-o sa fie chiar atat de rea pe cat se credea. Ramane sa ne convingem duminica.

Si acum lista pe care am promis-o:

1. Razvan (dirigu) - Lada Niva

2. Cosmin (cosmir) + Dan Popescu - Lada 10.4

3. BigElf (Cristi) - Lada Maverick

4. Svejk (Andrei) - Lada Land Cruiser

5. Cristi (plummer -copilot & stuff)

6. Liviu - Lada Vitara - ramane sa confirme

Asta ca sa ma simt si eu bine ca mi-a iesit "reuniunea rusoaicelor" :wink: . Noi sa fim sanatosi! :h5

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

Pe post de fotograf ma bag eu :P mi`am mai luat acum inca un card de 4gb ...so ...avem nevoie de lumina, noroi si vom avea lots of beauty :ft :twisted:

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Repede ! Poze !!!! Filmulete !!! Ca sa pot fi si mai suparat de cat sunt pt ca nu am putut veni cu voi. Si ca sa ma bucur pt voi !!!

Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top

Off-Road PRO Pack

Link spre comentariu

Pe scurt inainte de a intra la "despamantit" :grin: azi am avut parte de : 1. botezele lu` dirigu` si lu` BigElf 2. balaceli ca porcii => trolieri si cate ceva defectiuni tehnice la fiecare din masinile participante care insa nu au stricat bunul "mers" al lucrurilor si nici elanul nostru . Poze dupa ce ma balacesc :sr in apa curata :sr

A fost deosebit si le multumesc tuturor care au participat ... toata lumea a fost "high" [la inaltimea asteptarilor desi multi (incepand cu mine) nu am avut experienta, ne`am mobilizat exemplar]

:h5 :1 :cl

LE : Multumim nivaforever (Aurica) pt ca s`a trezit de dimineata sa ne "conduca" o parte din drum si sa ne deschida calea catre noroaiele dobrogei :1 :h5

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare