PeCoclauri Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea ok, ok, am inteles. Vad ca iesirea asta pe care am initiat-o ne-a facut pofta tuturor. N-am zis nicio secunda ca n-ar fi trasee sau ca n-am avea unde sa mergem! Ia-ti inima in dinti si fa-te calauza pe plan local, propune o data si un traseu, cand stii ca vei avea masina"in forma". Stii locuri de vazut? Imparte-le in mod organizat! Ca amatori vad ca sunt pe-aici; Nu ma intelegeti gresit, dar daca e vorba sa facem promovare Dobrogei, o facem pe topicuri dedicate. Repet, topicul meu l-am facut cu gandul de a stabili trasee. @nivaforever: am stabilit deja ca vei fi capitanul iesirii viitoare! Sa vedem ACTIUNEEE!! :h5 Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea poc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea hop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Astazi am facut putina "ordine" prin calculator si uite ce-am gasit! :wink: Niste poze de anul trecut, facute cam tot pe vremea asta, undeva la iesire din Mangalia. Sunt niste coline destul de "interesante" la iesirea din oras, tipic dobrogene, adica argila rosie si piatra. Protagonistii, Niva, IMS si Jeep. Iesirea a fost de relaxare, vremea buna, intr-un cuvint distractie :h5 . cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea :h5 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea :bravo cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Frumos frumos. Poate reeditam la primavara. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Urmatoarea iesirea sper sa fie in zona de sud a litoralului pe traseul, Mangalia, Albesti, Cotu Vaii, padurea Hagieni, Manastirea Hagieni, Vama Veche, 2Mai si inapoi la Mangalia. Amatorii de "catarari" au unde sa-si testeze abilitatile, sunt destule coline cu inclinare accentuata ori terasate numai bune pentru asa ceva. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Cred ca sunt destui impatimiti de Vama Veche pe aici. Pozele urmatoare vor fi ca un cutit rasucit in rana. :p Pina la vara mai este destul. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea :h5 :x cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea N-am putut sa rezist si cum am scapat de la munca am dat o fuga in Vama sa fac citeva poze. Este furtuna iar marea este foarte agitata. Cam asa arata astazi in jurul orei 15.30. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Dezgrob un topic vechi pentru ca ... viewtopic.php?f=38&t=11952 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate