PeCoclauri Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Dragi tovarasi! Se pare ca topicul s-a facut atat de stufos incat nu mai aveti chef sa-l cititi. N-o sa mai postez traseul inca o data. Pentru cei care n-au prins ideea, ruta e usoara, un soi de offroad turistic. Si vad ca v-ati cam speriat de vreme. Daca ploua, exista varianta sa ne intalnim in parcare la Mall si sa facem urcari pe rampele dintre etaje. Om gasi si vreo 2-3 balti pe-acolo. Cand ne plictisim mergem la restaurant si :x . Stiu ca-s cinic, dar daca n-aveti chef de offroad, anuntati-ma si pe mine sa nu bat drumul de la Buc la CT cu 80-90 km/h, in conditiile in care am si varianta unei masini de sosea. Vreti offroad, facem! Nu vreti, anuntati frumos ca nu veniti acum si poate ne vom intalni data viitoare. Cat despre copii, sotii, .. e alegerea fiecaruia. Atat timp cat nu ne-am pus in plan sa rasturnam masini, nu stiu ce rost are intrebarea. Fiecare isi pune in masina ce si pe cine vrea. Legat de mancare, gratarul meu face parte din inventarul masinii. Daca vremea ne va permite, il voi pune in functiune. Daca nu, s-au inventat sandwich-urile. Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Omul are dreptate. Sansele mele de a ajunge din pacate sau cam spulberat. Eu am zis de gratar in ideea ca nu prea imi plac restaurantele. Dar un sandwich e oricand bine venit. Sper ca macar data viitoare sa pot ajunge. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea hei hei hei !!! STOP ASA !!! Cum de s`a inteles asa ceva ?? Razvane daca vrei un offroad turistic si nu vrea nimeni sa se bage... eu sunt aici :h5 Dar nu cred ca s`a ajuns pana aici sa ratam PRIMA iesire off in Dobrogea.Eu inteleg ca pt multi e greutz sa faca o iesire de genu , implicand si ceva $ la buzunar pt un gratarel, gaz si de acoperire in caz de urgenta. Este perfect normal pt ca nimik nu este gratis; Insa : asta nu inseamna ca o iesire = mai mult de 70-100lei/ pers in functie de conditiile de trafic si de traseu, da niciodata nu se stie, asa ca tre sa fi pregatit. In principiu e nevoie de gaz , de papa luam de la Selgros de la Agigea, si in rest facem de 3 x cruce s`avem drum bun si sa ne bucuram de tot si toate. Am zis !! Nu am acaret pt offroad dar la iesiri soft am experienta, chiar si cu o berlina, in multe situatii mergand DOAR alaturi de atv`uri. Stiu ca astea sunt doar emotiile primei iesiri :grin: :x Sincer , femeia ma bate la cap s`o iau si pe ea :wi dar eu "Nu draga ca nu e cine stie ce, e intre baieti , bla bla. Speram ca poate de data asta fug si eu singur ca de data viitoare ... :cr sigue nu mai scap de "remorca". Ati "infestat`o" si pe ea cu microbu` off road :uameni Ca sa`l linistesc pe @dirigu` sa nu ne "lase" pe vara reiau lista : Revin cu lista actualizata 1. Razvan (dirigu) - niva 2. Cosmin (cosmir) - aro 10 3. Cristi (plummer -copilot & stuff) 4. George Pantelimon - M461 - 80% vine 5. MMC - Mertz ML? 80% 6. BigElf (Cristi) - Ford Maverick - 70% 7. Liviu - Suzuki Ce de Niva :ha: Rog cine nu poate sa vina din aceasta lista sa o rescrie si sa o ataseze la topic Va salut si va :rsp ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea @plummer: Cristi, iti inteleg si iti admir entuziasmul. As prefera totusi sa nu mai vorbesti in locul meu. Nu s-a pus niciun moment problema banilor. Fiecare decide asupra portofelului sau! E vorba de cine vine si cine nu. Eu unul n-am de gand sa renunt decat daca ramanem noi doi in iesirea asta. Ca oricat entuziasm ai avea tu, nu va fi de ajuns ca sa-mi tracteze rusoaica din noroi, la o adica... :grin: Sper sa nu ma intelegi gresit, esti binevenit la iesirea asta si-ti doresc sa te pui "pe 4 picioare" cat mai curand! O spun inca o data: nu lupt pentru o lista mare cat ecranul, nu vad cu ce-ar face iesirea mai frumoasa. Conteaza calitatea! Adevaratii amatori de iesire in natura, de umblat in gashca pe coclauri mai putin cunoscuti sunt invitati sa confirme pana vineri daca ne intalnim la locul stabilit. Lista 1. Razvan (dirigu) - niva 2. Cosmin (cosmir) - aro 10 3. Cristi (plummer -copilot & stuff) 4. George Pantelimon - M461 - 80% vine 5. BigElf (Cristi) - Ford Maverick - 70% 6. Liviu - Suzuki Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Din pacate nu confirm participarea. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Si ca sa mai revenim la oile noastre.. 1. Razvan (dirigu) - niva 2. Cosmin (cosmir) - aro 10 3. Cristi (plummer -copilot & stuff) 4. George Pantelimon - M461 - 80% vine 5. MMC - Mertz ML? 80% Deci trupa s`a facut in mare ... :h5 parca zicea si @svejk ca se baga ...daca e asa te rog sa ne anunti daca avem onoarea ..... pana una alta cred ca nu traseul este problema ...in mare il facem ad-hoc .Haideti sa incepem sa vb un pic si de dotari ...care ce are sa nu plecam nepregatiti ca doar deh...suntem un :cl dam dovada de profesionalism :x :P :ha: cetatenilor! se face in vara sau se vorbeste despre ceea ce propunea asfalttango pe 1.02 adica duminica asta? daca e in vara, nu stiu, daca e duminica, 95% vin. sambata iau statia de la reparat. am busonul de la radiator cu garnitura dusa, dar mai iau 5 kile de antigel la mine in caz ca si gata. (99.8% din aia 95% vin si cu potaile, ca n-am cu cine sa le las.) am anvelope adecvate, troliu, hilift, 2 sufe de chinga cum trebuie, niste bucati de lantz, cablu, scripete, tarnacop,ochetzi, lopata, fierastrau si topor. acum am vazut ca vine si george pantelimon, foarte tare, sa bage domle m-ul la treaba! :D ce atata drapele si vehicule istorice, noroi! revenind la problema, as propune sa ne vedem dimineata, undeva in jur de 8:30 cel mai tarziu. deci? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea nu pot sa dau edit, asa ca revin cu un nou post: n-am blocante, dar cred ca ma descurc cat de cat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea nu pot sa dau edit, asa ca revin cu un nou post: n-am blocante, dar cred ca ma descurc cat de cat eu nu am nici macar acaret :P deci cred ca ne descurcam ... o sa fie ceva soft .. eu sunt la prima iesire de genu` si astept orice sfat... Pt inceput o sa intreb discret : cine ma "infiaza" duminica pe locul din dreapta ?? slp ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea cu mare placere, daca nu te deranjeaza potaile (25+35kg) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea .. inca unul care n-are rabdare sa citeasca topicul :ha: Pai sa-ti fac si tie rezumatul. Asta ca te vad asa hotarat pe treaba :h5 .Am propus sa ne adunam o gashca de "dobrogeni" si sa iesim duminica pe trasee soft, ca asa sunt prin partea locului. Daca rasfoiesti paginile, o sa afli. Nu stiu de unde confuzia cu asfalttango, care ne-a asigurat de cateva ori "sa nu contam pe el" :roll: Ne vom aduna pe la 8.00 cu bataie spre 8.30, cat bagam gaz, etc. Cat despre George Pantelimon, o sa-l mai "zgandar" maine cu un telefon. Ne vedem duminica! PS: dotarile sunt mai mult decat suficinte. Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea .Nu stiu de unde confuzia cu asfalttango, care ne-a asigurat de cateva ori "sa nu contam pe el" :roll: Ne vom aduna pe la 8.00 cu bataie spre 8.30, cat bagam gaz, etc. Ne vedem duminica! PS: dotarile sunt mai mult decat suficinte. "confuzia" vine din invitatia lansata de safalttango in topicul ce se poate face cu un 4x4 la malul marii negre 8:00 unde? ca sa stiu la ce ora ma trezesc, trebuie sa plimb si potaile inainte sa le bag in masina, si nici constanta n-o prea stiu, vin dinspre medgidia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea cu mare placere, daca nu te deranjeaza potaile (25+35kg) Care sta de obicei pe scaunul din dreapta ?? :ha: :ha: Pot sa citez un "mare singer" : who let the dogs out ?? wof wof wof wof ... :happy bine ca ciobanescul meu este la tara ... doar ce fatat 6 pui . Iti dai seama ce gashca faceam ?? :h5 :Gr :Gr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea 8:00 unde? ca sa stiu la ce ora ma trezesc, trebuie sa plimb si potaile inainte sa le bag in masina, si nici constanta n-o prea stiu, vin dinspre medgidia Am scris mai devreme cu cateva pagini.. :uameni Benzinaria MOL de la iesirea din Constanta catre Agigea, langa Doraly Mall. Daca vii dinspre Medgidia, urmareste indicatoarele catre Mangalia/Eforie si e singurul MOL care-ti va iesi in cale. Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea @dirigu: scuze, n-am citit, credeam ca excursia e la vara, d-aia. sunt obosit @plummer: sunt 2 potai, stau pe bancheta sau pe unde or sa-si faca loc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Puii mei.....eu vin cu ideea si tocmai eu nu pot sa particip :sr :sr . Halal sa-mi fie!!! :P cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Nici eu nu pot sa ajung. Chiar daca mi-au venit si cauciucurile de noroi... Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea eu vin, asta daca nu raman de unul singur. caz in care ma duc dimineata sa-mi plimb cainii in parc si dupa ma bag la somn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea pana la urma care e pronosticul? eu vin 98.7%, numai sa nu apara vreo urgenta deosebita la munca. totul e pregatit, am vorbit si cu potaile, le-am zis ca nu le dau de mancare duminica dimineata, au strambat nitel din nas dar au acceptat cand le-am zis ca-i las liberi 10 minute pe vreun deal ceva si ca se pot porcai in voie. restul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigElf Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Salut! Vin si euuuuuuuuuu! La 8-8.30 la benzinaria MOL din km 4-5. FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigElf Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea pana la urma care e pronosticul? eu vin 98.7%, numai sa nu apara vreo urgenta deosebita la munca. totul e pregatit, am vorbit si cu potaile, le-am zis ca nu le dau de mancare duminica dimineata, au strambat nitel din nas dar au acceptat cand le-am zis ca-i las liberi 10 minute pe vreun deal ceva si ca se pot porcai in voie. restul? Ce "potai" ai? Am si eu un Rotty dar nu cred ca pot sa-l aduc. FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea potai potai, nu in ghilimele, potai pure. 2 maidanezi. ma rog, corcituri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Sper sa nu ninga ... s`a dat cod galben pt zona de est si sud-est. Noi sa fim sanatosi ca in rest nu ne opreste nimeni si nimic sa purcedem in cautarea Natashei :grin: :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea sa ninga, sa ploo, nu-i bai da macar sa raman intepenit si sa trag 3 ore sa ies din sleau, sa simt si io ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea s`a dat cod galben pt zona de est si sud-est. La mine desi e femartie (cum zice tiganu) codu galben din gradinita a inverzit deja dupa atata ploaie! :ha: @svejkule ... daca ramai, dai o morsa, un seoseu! In 2 ore sunt la tine! :h5 Lansat vin! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea clar, neaparat! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate