MMC Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Si pana la urma cum ai scos masina din nisip? Aici te putea ajuta un hi-lift? Intreb ca incepatoru'. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Destul de greu. Am lasat-o peste noapte acolo, iar dimineata am adus niste scinduri, lopata si cricul. Am ridicat pe rind fiecare roara, am bagat scinduri sub ea, am dat la lopata pina am reusit sa o deblochez cit de cit si tot asa pina am reusit sa ies. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Bine ca fluxul si refluxul la noi sunt nesemnificative... :ha: :h5 Ai avut ceva de munca.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Am lasat-o peste noapte acolo, iar dimineata am adus niste scinduri, lopata si cricul. Man daca ti`o "scoteau" baietii da cartier si dimineata .... SURPRIZE !!!! No car no trouble :grin: :Hr si ce de discutii mai purtam acum pe forum la "pierderi"..nu exista dar mai inventam si noi :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Mda, cu cauciucurile alea era de asteptat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Si pana la urma cum ai scos masina din nisip? Aici te putea ajuta un hi-lift? Intreb ca incepatoru'. da, cu siguranta! tot patitu' e destept! eu am patit-o de vreo 3 ori, cu 3 masini: Logan in nisip, Niva in zapada si Pajero Pinin in scoici afanate si imputite - aventura asta e povestita in alt forum - aici am pus doar "dovada". Toate masinile mentionate fiind pe caroserie autoportanta.. putine sanse sa le dotezi cu trolii.. mai ales loganul firmei :ha: De fiecare data am iesit cu cricul din dotare si materiale locale (crengi, pietroaie..). Agregatul actual e prima Niva la care n-am cricul original, care seamana cu un high-jack, doar ca mai primitiv si mai firav. Sper sa gasesc unul pana la iesirea de duminica... :app Esentialul probabil ca l-ai prins: n-are niciun farmec sa te dai singur in afara asfaltului. Si mai ales sa nu fii echipat cu minimul necesar. Oricum, ma bucur ca s-a terminat cu bine. By the way, vazandu-ti pozele retraiesc vremurile studentiei, in care m-am aventurat cu niva mea de pe atunci - Svetlana a 3-a - pe nisip afanat, tot dinspre mangalia catre olimp pe plaja, cu 3 cauciucuri ca ale tale si cu un "biscuit" rusesc (M+S -urile alea subtiri, pe care acum le apreciez f tare, dar care n-au nicio legatura cu nisipul)... studentie.. nu-mi permiteam nici macar sa-i fac plinul...Cand am vazut-o ca incepe sa sape in nisip, am batut in retragere :p si m-am intors la asfaltul ala plicticos cu gandul c-o sa ma fac io mare si smeker.. :roll: Oricum, asa cum spuneam ceva mai devreme, data viitoare nu mai inghit scuze.. adu-ti utilajul si pune-l la treaba in gashca! Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigElf Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Salut! Vin si eu in proportie de 70% Revin cu un raspuns sigur in 2 zile... BigElf (Cristi) - Ford Maverick FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Salut! Vin si eu in proportie de 70% Revin cu un raspuns sigur in 2 zile... BigElf (Cristi) - Ford Maverick te asteptam cu mare placere alaturi de noi la o tura "de cartier" :grin: :bannana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Se anunta vreme destul de proasta...ploaie combinata cu ninsoare... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Se anunta vreme destul de proasta...ploaie combinata cu ninsoare... Abea astept :grin: am niste locuri superbe pe unde tre sa mergem ... si daca se anunta si vreme proasta [desi nu stiu ce sa mai cred de astia de la meteo :pr ] o sa fi o nebunie... Ceva "remorci " luati dupa voi ?? :uameni ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Revin cu lista actualizata 1. Razvan (dirigu) - niva 2. Cosmin (cosmir) - aro 10 3. Cristi (plummer -copilot & stuff) 4. George Pantelimon - M461 - 80% vine 5. MMC - Mertz ML? 80% 6. BigElf (Cristi) - Ford Maverick - 70% 7. Liviu - Suzuki Ce de Niva :ha: Legat de dotari, daca aveti walkie-talkie, luati-le cu voi. Eu am 2 buc. De mare ajutor ne-ar fi si o harta detaliata a zonei.. daca are cineva. Ah, si pelerine.. ca tot veni vorba de ploi. Oricum, mai schimba flacaii aia de la meteo prognozele de 3-4 ori pana duminica. Si din punctul meu de vedere vreme naspa inseamna fie ceata (fara poze), fie inghet (fara noroi). E drept ca nici pe ploaie nu prea ies poze... dar nu numai de-aia mergem noi acolo. Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Vad ca ideea incepe sa prinda forma. Inca doua idei de traseu, ce-i drept doua trasee ceva mai lungi. Primul ar fi in zona manastirii Celic din jud. Tulcea. Este o zona colinara, impadurita, cu trasee excelente de off road prin padurile din imprejurimi. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Tot de la manastire. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Un alt traseu ar fi la cetatea Heraclea in jud. Tulcea. In zona sunt trasee excelente pentru off-road. In apropierea cetatii puteti gasi rampe destul de pronuntate, unele cu sol argilos, altele cu piatra, sunt si citeva coline calcaroase terasate pe vremea lu' Ceasca, in prezent transformate in pasune. La citiva km spre sud este padurea Babadag care ofera trasee si posibilitati excelente pentru off-road. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea arata bine traseele! Dupa cum ziceam si mai pe la inceputul topicului, cand va da caldura trebuie sa organizam o iesire de doua zile la care sper eu sa vina cat mai multe rusoaice! Cunosc o locatie pe la Manastirea Saon, a unui pescar care face o ciorba de peste minunata. Nuferi, barci, canale.. tot tacamul.. Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Vad ca ideea incepe sa prinda forma. Inca doua idei de traseu, ce-i drept doua trasee ceva mai lungi. Primul ar fi in zona manastirii Celic din jud. Tulcea. Este o zona colinara, impadurita, cu trasee excelente de off road prin padurile din imprejurimi. Ai dreptate .. Zona tulcei are un potential foarte mare pt tot felul de actiuni care dorim sa le intreprindem pe viitor : de la alergat acareturile pe dealuri , la un pescuit si chiar trasee "la picior" prin inima deltei . Avem o Dobroge foarte frumoasa, trebuie doar sa o descoperim :twisted: si O VOM FACE !!!!!! :P :h5 :uameni ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Inca un traseu, de aceasta data in extremitatea sudica a Dobrogei, nu departe de 2 Mai. Este vorba de zona padurii Hagieni. Cred ca nu sunt mai mult de 6 sau 7 km din 2 Mai pina acolo. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Colegul KERIM ne-a spus si el de zona aceasta...arata interesant :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea arata bine traseele! Dupa cum ziceam si mai pe la inceputul topicului, cand va da caldura trebuie sa organizam o iesire de doua zile la care sper eu sa vina cat mai multe rusoaice! Cunosc o locatie pe la Manastirea Saon, a unui pescar care face o ciorba de peste minunata. Nuferi, barci, canale.. tot tacamul.. pe asta s-o anunti din timp te rog ca sa pot sa-mi fac timp ca nu vreau s-o ratez... :h5 :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Pentru intilnirea de duminica cam care ar fi programul sau mai bine zis desfasuratorul?Ar fi inclus si un gratar sau o socializare la un restaurant avind in vedere vremea nefavorabila?Cred ca ar trebui gindite mai multe variante de traseu si alese in functie de starea vremii de Duminica dimineata. Nu s-a spus nimic de participarea familiilor (prietene,sotii si copilasi). Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Eu tot urmaresc topicul si stau cu pumnii stransi sa reusesc sa vin si eu pt ca pt mine duminica este momentan o zi nefavorabila. Cu iesitul la restaurant mai bine mai stam sa vina primavara si sa tragem un gratar... Parerea mea ... Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Nici eu nu stiu daca pot veni... La intilnirea de la BV care s-a desfasurat de la 10,00 pina pe la 16,30 am avut parte si de distractii de sezon pentru ca erau si puradeii pe linga noi. Temperatura atunci a fost in jur de zero grade(poate chiar spre minus). Ma gindesc ca poate insotitorii nu gusta farmecul pe care il gustam noi atunci cind ne aflam la volan.Cred ca trebuie sa ne gindim si la ei....sa le oferim o satisfactie si placerea participarii...Acum depinde de scopul intilnirii.Acesta este scopul intrebarii privind desfasuratorul :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigElf Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Ramane pt.duminica 01.02.09? De la ce ora si de unde ? FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Dirigu a propus:"De aceea, stabilesc traseul urmator: Duminica, 01.02.2009 ne intalnim in Constanta la Mol in Km 4-5 la 8.00 - Techirghiol - coclauri - Biruinta - Topraisar - asfalt - Amzacea - ..spre Baneasa.. ceva aventuri pe drumurile "negre" ce ne vor iesi in cale. Daca e timp, ne vom abate un pic pe la urmatoarele locatii: Dervent, Cetatea Pacuiul lui Soare, Dumbraveni, Adamclisi Ajutati-ma sa completez lista, chiar daca v-ati anuntat mai sus. Treceti si utilajul cu care veniti!" Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea Daca tot s`a propus sa mergem si spre Dervent si Adamclisi ...am un traseu frumos... Din cauza slujbei mele alerg destul de mult prin dobrogea [mai exact caut terenuri de vanzare] si nu de mult am ajuns pe acolo pe drumuri "negre" dar care mi`au luminat ziua :grin: Dar despre astea discutam la momentul potrivit :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate