Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea

PeCoclauri

Postări Recomandate

Re: Pe urmele Natashei.. sau cu Niva prin Dobrogea

" @bigelf, cel mai bun exemplu ca nu conteaza masina decat cel mult 50% e razvan cu niva. asadar, data viitoare.... cand se zice "next"... baga-te!"

Asa este insa nu o pot face fara cauciucurile potrivite; vezi exemplul afundarii in mica mocirla de langa balta...

FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Haideti cu mai multe poze? Doar atit a-ti reusit sa faceti? Ma gindesc la un traseu de-a lungul Dunarii, de la Ostrov si pina...unde se va putea. Ceva de gen raid turistic, fara masini rupte, doar relaxare, buna dispozitie, poze, chiar si o partida de pescuit. De preferat doua zile, cazare la cort, aer curat, natura, gratarel, berica, un vin fiert........ :wink: Bineinteles, cind o sa se mai incalzeasca putin, nu acum

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Cine doreste pozele si filmuletele (sa le posteze ca eu nu am putut slp ) ca sa vada si altii nazdravaniile noastre :P dati add : chris_bara2004 :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Teoretic ar merge, practic nu prea. De la Vama pina la 2 Mai nu se poate merge pe malul Marii ci pe faleza, cale de vreo 5 km. Dupa aceea, pina la Saturn se merge pe sosea. Urmeaza statiunile din sudul litoralului, de la Saturn pina la Neptun se poate merge pe plaja, cu mici iesiri pe sosea. Dupa Neptun se merge o portiune scurta de max. 1 km pe plaja, dupa care, se merge pe faleza. Faleza este inalta pina la Eforie Sud, alta varianta de deplasare nefiind. Dupa Eforie Sud nu se mai poate merge pe malul Marii ci pe sosea pina in Mamaia. Se mai poate merge pe plaja din Mamaia pina la Navodari, dupa care iarasi asfalt pina la Corbu, dincolo de poligonul militar. Dupa aceea, intr-adevar, se poate merge pe malul Marii pina in zona rezervatiei naturale. Cam asta ar fi traseul.

Link spre comentariu

Daca pozele voastre inca intirzie, m-am gindit sa va mai pun eu citeva. Este vorba de zona Gura Dobrogei-Manastirea Casian-Cheile Dobrogei. Pozele sunt din primavara anului trecut. Este o zona linistita, nu departe de Constanta, foarte usor de ajuns.

Link spre comentariu

..vad ca vreti s-o mai punem de-o iesire intre Dunare si Marea Neagra. Poate daca o combinam si cu topicul celalalt http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=38&t=6345&start=15 , strangem gashca. Stabiliti traseul, ca ma mananca tabla sa mai dau o tura pe-acolo!

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare