KiNeTic Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai alea doua masini din spate sunt toyota hdj 80? OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Da sunt HDJ80, sau mai bine zis au fost... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Toyota rosie cred ca a fost folosita de Adi Kamnicaze+Semaca la CLUJ. Mult succes in refacere!Mi-a povestit copilotul lui KAPRUN ... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Salutare, da intr-adevar HDJ-ul 80 rosu a fost condus de Adi Kamnicaze+Semaca la Cluj Napoca. Legat de mutarea puntii la Samurai operatiunea nu-i foarte complexa, arcurile raman in aceeasi pozitie si trebuie data o noua gaura in suportul care se aseaza pe arcuri cu cativa 2-3 cm in spate. Ca treaba sa fie sigura, iti trebuie si o flansa de 2-3 cm la cardanul fata. Vei scapa astfel de taiatul serios al pragurilor. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Cred ca problema asta apare din cauza sistemului "reverse shackle" sau cercei intorsi, pentru ca pe sistemul asta cind suspensia flexeaza si cercelul (aflat acum in spatele puntii) se orizontalizeaza, puntea e impinsa in spate. La suspesia standard cercelul este aflat in fata puntii, deci cind suspensia flexeaza, cercelul trage puntea spre fata. Probabil ca pe suspensia standard mutarea puntii nu ar fi fost necesara. Corect? Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Am vazut practica asta si pe alte site-uri dedicate Suzuki de prin America care utilizeaza si Calmini ca suspensie si se pare ca functioneaza bine. Va tin la curent daca ceva se intampla ceva. Ideea e ca nu mai putea taia din parguri, si asa am taiat destul de mult, iar rotile sunt de 31. O alta solutie ar fi body lift-ul, cu care eu personal nu prea sunt de acord. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Merge perfect,eu am avut puntea avansata pe samuraiul meu si nu am avut nici cea mai mica problema :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Si la mine e avansata cu aproape 4 cm si nu are nimic! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Kit-ul indestructibil pentru cutia de transfer la Samurai: montanti HD Spidertrax + bucse poli HD Spidertrax. Uitam astfel de problemele date de reductor, indiferent de ungrade-ul de pinioane. Si multasteptatele bucse HD poli dintre sasiu si caroserie . (super materialul !) Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Cit au costat? Se potrivesc si la Jimny? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Nu stiu daca merg pe Jimny, ei spun ca sunt pentru Samurai, eu nu stiu cum arata cele de Jimny. Preturi si alte informatii gasesti pe www.spidertrax.com. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Cit au costat? Se potrivesc si la Jimny? nu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Felicitari pentru noile achizitii! Intrebare: nu sunt cumva prea rigide bucsele poliuretanice pentru caroserie? Tocmai tu spuneai asta intr-un post mai vechi... Poliuretanul acela nu este rigid asa cum il stim cu totii? Este poate un amestec pe baza de poliuretan? (rezistent si flexibil in acelasi timp). Pun aceasta intrebare fiindca este un subiect mult dezbatut si, daca nu ti-e greu, astept(am) ceva lamuriri... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Nu stiu daca merg pe Jimny, ei spun ca sunt pentru Samurai, eu nu stiu cum arata cele de Jimny. Preturi si alte informatii gasesti pe http://www.spidertrax.com. Mersi! Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Legat de bucsile de poliuretan, am ramas placut surprins cand am vazut materialul. Nu este un poliuretan rigid, este ceva intre cauciuc si poliuretan...inca nu le-am montat pe masina. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Masina a revenit acasa, la Cluj. Mai avem in plan tot felul de avioane, dar deocamdata vrem ca participam la Ursus freetrack...om vedea... Intre timp: - i-am montat butonul pentru comanda troliu in interior sa usuram viata copilotului; - a ajuns si tracking bar-ul . Urmeaza sa-l vopsim electrostatic si sa-l punem sus; Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Bravo baieti! :bravo :bravo Sa aveti mai mult noroc data viitoare! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Masina asta este un proiect de vis pentru mine, mi-as dori sa pot face acelasi lucru. Succes in continuare. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Bogdane - ia te rog un tipar de pe piesa ce se monteaza pe differential - daca nu ai apucat sa o montezi. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Nu este inca montata piesa , o sa iau un tipar si cel tarziu sambata viitoare ajunge la tine. Numai bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Multumesc mult de tot - o sa o modific pe a mea dupa tiparul tau. Au venit in kit si suruburi noi pentru diff - la mine dupa ce am pus piesa aia suruburile originale au fost prea scurte. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Ca sa mai ajutam motorasul de 1.3 schimbam si toata evacuarea si mergem pe Magnaflow cu un diametru de 2 inch ... cam 6 cm. Asta va fi si mai potrivita pentru viitorul motor inprumutat de la Vitara 1.6. Evacuarea este adaptata pentru galeriile Doug Thorley. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Am facut ultimele regalje pe motor si am reusit sa-l stabilizam. Am montat si noua evacuare…si am obtinut un sunet vibrant frumos. In momentul de fata are o agresivitate mult mai mare decat standard datorita axului Iski Racing Cam mergand si pe e o usoara crestere a consumului. Practic obtinem un cuplu maxim incepand de la 1000 rotatii si mergand pana la 5000 rotatii. Sunt foarte multumit de actualul motor, dar in situtia in care cedeaza avem in plan un nou motor pentru Kaprun si pendulam intre : 1.1.6 8V injectie - Usor de montat, asemenare mare cu motorul e 1.3 litri - Rezitenta mare ; - Cuplu f bun; - Galeriile/evacuarea se potrivesc fara modificari; 2.1.6 16V injectie - Bloc motor mare, cuplu f bun; - Rezistenta scazuta in situatia in care “fierbi” motorul, fiind mai mult ca sigur necesara schimbarea chiulasei; - Aprox. 100 cai putere; - Destul de complicata instalarea fiind necesara intreaga instalatie electrica; Ce argument pro si contra aveti la cele doua variante? Multam. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Pai argumentele le-ai evidentiat chiar tu... ... 1.1.6 8V injectie - Usor de montat, asemenare mare cu motorul e 1.3 litri PRO - Rezitenta mare ;PRO - Cuplu f bun;PRO - Galeriile/evacuarea se potrivesc fara modificari:PRO La care as mai aduga ca acest motor este recomandat in cartile de modificari pt sami..alaturi de SWIFT GTI 130HP 2.1.6 16V injectie - Bloc motor mare, cuplu f bun; PRO - Rezistenta scazuta in situatia in care “fierbi” motorul, fiind mai mult ca sigur necesara schimbarea chiulasei; CONTRA - Aprox. 100 cai putere; PRO - Destul de complicata instalarea fiind necesara intreaga instalatie electrica; CONTRA + costuri mai mari de swamp Ce argument pro si contra aveti la cele doua variante? Multam. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Artax Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Excelent proiect, felicitari!!! Eu o vad destul de des pe Eugen Ionesco si am admirat-o, se poate sa fim vecini? :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate