Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Kaprun – un proiect Suzuki Samurai

Farfarello
 Share

Recommended Posts

Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai

daca mai pui roata de rezerva la loc am vazut antena pusa pe ea si arata bine si este si protejata eu unul asa o sa o montez

superba lucrare

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cred ca in curind va trebui sa tai bilete pentru vizionarea lui. Asa ca propun sa facem o lista de inscrieri ca sa nu fie probleme :rules . Iar daca platim poate ne va si lasa sa ne urcam pe scaunele lui. :banana . Primul pe lista (platesc in plus) dar vreau primul

Roata nu va fi prinsa direct pe usa din spate. Este destul de grea si la un soc imi distruge usa.

Initial am vrut sa printem roata in spate pe podea...dar nu vom mai avea loc de cutia cu scule.

Am vazut ceva interesant de la Warn pt Jeep...si cred ca ne inspiram de acolo...un sistem pt roata prins direct de bara, care si estetic arata foarte bine, iar de acel sistem vreau sa prin si antena.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Cutia de scule ce dimensiune va avea? Si mai exact in ce loc o vei monta daca nu mai ai scaunele din spate?MAi avem o intrebare? unde iti vei monta suportul pentru HiLiftul?

strasnica treaba ,oameni buni! :bravo totr espectul pentru munca i daruirea de care ati dat dovada! felicitari si spor la lucru in continuare

traim in romania si asta se si vede!

Legat de cutia de scule nu stiu inca o dimensiune...vreau sa vad ce pot achizitiona standard sa nu fiu nevoit sa o confectionam noi.

Oricum vreau ceva solid, si destul de incapator, care sa poata fi fixata pe podea, astfel incat sa nu cumva sa te trezesti cu ea in cap.

HiLift-ul am vrut sa-l montam initial tot pe bara spate, dar sunt convins ca ar fi facut galagie si ar ingreuna bara si va fi prins in interior pe podea.

Bogdan,

Culoarea a ramas aceeasi: bleumarin metalizat....si sper sa tina cat mai mult...dar cand ma gandesc la crengile din padure...

Urmatoarea etapa: desfacerea puntilor...care vor primi blocantul ARB, noile pinioane Yukon, planetarele heavy duty Petroworks...aceasta etapa nu aputut fi executata mai devreme datorita lipsei anumitor piese.

Ca si noutate: garaj incalzit :ypu .

Bogdan,

Guest soso-bum

Culoarea a ramas aceeasi: bleumarin metalizat....si sper sa tina cat mai mult...dar cand ma gandesc la crengile din padure...

Urmatoarea etapa: desfacerea puntilor...care vor primi blocantul ARB, noile pinioane Yukon, planetarele heavy duty Petroworks...aceasta etapa nu aputut fi executata mai devreme datorita lipsei anumitor piese.

Ca si noutate: garaj incalzit :ypu .

10

adevarata lucrare,investitie,rabdare,si sper SATISFACTIE ,la sfarsit

in garajul cel incalzit nu se lucreaza sau de ce nu mai vedem nimic din ce s-a intimplat cu RACHETA ta? :happy

Rares se lucreaza din greu...eu nu am fost pe la calculator.

In fata Samuraiului e un viitor prototip avad ca baza un Audi TT turbo...tocmai se lucreaza la reconstructia caroseriei, care va fi dintr-un aliaj de fibra de sticla.

Revin maine cu detalii.

Bogdan,

Si dupa cum am spus oamenii s-au apucat de desfacut iar puntile.

Se schimba pinioanele si coroanele si se inlocuiesc cu Yukon 4.62 .

Grupul spate merge in fata unde vom inlocui si planetarele cu unele HD Petroworks, ir grupul spate primeste dif blocabil ARB.

Vom schimba si rulmentii din grupuri, sa nu avem surprize.

Postez foto pe parcurs.

Bogdan,

Dupa o lunga perioada de gandire am decis ca pt. bara spate sa avem stopuri preluate de la Land Rover Defender.

Samuraiul fiind o masina mica...ne trebuiau stopuri mici dar puternice.

Am reusit sa cadem de acord referitor la design-ul acestora.

Ne-au juns si stopurile asa ca oamenii se pot apuca de constructia barilor...suntem tinuti in loc de defectiunile aparatului de taiat cu plasma care sper sa fie remediate cat de repede.

Bogdan,

spune-le sa-si cumpere mai repede unul nou ca noi nu mai avem rabdare si vrem sa vedem odata masina.( ionut & rares) :uameni

S-a ajuns la montarea scaunelor.

Stabilim pozitia optima, lasand loc si pentru ranforsajele interioare.

Suporturile sunt proiectate, taiate dupa care se vopsesc electrostatic.

Bogdan,

OK. Foarte frumos totul, dar prezinta mai repede si tu modificarile, nu vezi ca stam ca v..... la poarta noua. :happy

Astazi s-a finalizat montarea puntilor pe masina cu noile piese: planetare HD Petroworks, pinioane si coroane Yukon, blocant ARB, iar puntile au primit si ulei dupa o lllllunga perioada de timp.

Bogdan,

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use